Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

7 Days to Die | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    7 Days to Die Názov:7 Days to Die Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:14.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-11 Peerov:7 (Seed: 7, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    JAK DLOUHO PŘEŽIJETE?
    S více než 18 miliony prodaných kopií 7 Days definovalo žánr přežití s ​​bezkonkurenčním craftingem a obsahem pro budování světa. 7 Days, odehrávající se v brutálně nelítostném postapokalyptickém světě zaplaveném nemrtvými, je hrou s otevřeným světem, která je jedinečnou kombinací střílečky z pohledu první osoby, survival hororu, tower defense a her na hraní rolí. Představuje boj, crafting, drancování, těžbu, průzkum a růst postavy způsobem, který zaznamenal nadšený ohlas od fanoušků po celém světě. Zahrajte si definitivní sandboxové RPG pro přežití zombie, které bylo první. Navezgane čeká!
    VLASTNOSTI HRY

    Prozkoumejte – Obrovská, jedinečná a bohatá prostředí, nabízející svobodu hrát hru jakýmkoli způsobem, s 5 jedinečnými biomy a světy o velikosti až 100 kilometrů čtverečních.
    Řemeslo – Řemeslná výroba a oprava zbraní, oblečení, brnění, nářadí, vozidel a dalších s více než 500 recepty. Naučte se výkonnější recepty nalezením schémat.
    Postavte – Navrhněte svou pevnost tak, aby obsahovala pasti, elektrickou energii, automatické věže, automatizované dveře, pomůcky a obranné pozice, abyste přežili nemrtvé v plně zničitelném a tvarovatelném světě.
    Spolupracujte nebo soutěžíte – Spolupracujte při budování osad nebo proti sobě při nájezdech na základny jiných hráčů, v pustině, kde zemi vládnou zombie a psanci, je to skutečně na vás.
    Tvořte – Popusťte uzdu své kreativitě s přístupem k více než 800 herním předmětům a více než 1 300 jedinečným stavebním blokům a malířskému systému, který nabízí nekonečné možnosti.
    Zlepšení – Zvyšte své dovednosti pomocí mnoha výhod v rámci 5 hlavních atributů. Získejte další dovednosti čtením více než 100 knih. 7 Days to Die je jediné skutečné RPG pro přežití.
    Vyberte si – Zahrajte si svět kampaně nebo se ponořte zpět do náhodně vygenerovaného světa s městy, městečky, jezery, horami, údolími, silnicemi, jeskyněmi a více než 700 jedinečnými místy.
    Boj – Setkejte se s téměř 60 jedinečnými archetypy zombie, včetně speciálních infikovaných s jedinečným chováním a útoků postupujících v obtížnosti, které představují nekonečnou výzvu.
    Přežít – Zažijte skutečné hardcore mechanismy přežití s ​​téměř 50 buffy, vylepšeními a neduhy, které ovlivní hru způsobem, který může být výzvou i pomoci při vašem přežití.
    Zničení – Budovy a terénní útvary se mohou zřítit vlastní vahou v důsledku poškození konstrukce nebo špatného návrhu budovy se skutečnou strukturální stabilitou.
    Kořist – Vyhledávejte ve světě ty nejlepší zbraně, nástroje a brnění s 6 řadami kvality, které poskytují tisíce permutací. Rozšiřte položky množstvím modů.
    Quest – Seznamte se s několika Trader NPC, kteří nakupují a prodávají zboží a nabízejí hledání práce za odměny. Užijte si mnoho jedinečných typů úkolů podporovaných více než 700 místy.
    Přizpůsobit – Vytvořte si vlastní postavu a dále si ji upravte ve hře pomocí obrovského výběru oblečení a brnění, které si můžete vyrobit nebo ukořistit ve světě.
    Drive – Užijte si parádní systém vozidel, kde najdete všechny díly, naučíte se recepty, vyrobíte a upravíte si vlastní kolo, minibike, motocykl, 4x4 nebo gyrokoptéry a budete jezdit s přáteli.
    Farma nebo lov – Zakládejte a pěstujte zahrady pro udržitelné zdroje nebo se vydejte do divočiny a lovte přes tucet jedinečných divokých zvířat.








    zubec07, kzi,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Wallysak
    Ratio 0.06

    Clen

    24/08/2024 22.06.59
    Doporučuji stáhnout mód Undead Legacy. Je to overhaul tzn. změní více mechanik a přidá hodně nového obsahu. Můžete to ještě nakombinovat s módem Compopack 48 - přidává nové budovy a objekty k prozkoumání. Návod na instalaci se dá najít na youtube. Doporučuju udělat kopii složky 7 days to die jako zálohu, kdyby se něco nepovedlo.

    0
    zubec07
    Ratio 0.68

    Clen

    13/08/2024 10.30.45
    https://prekladyher.eu/vlakno/7-days-to-die.1605/

    vlozit do data/config a slape to v cz..

    0
    zubec07
    Ratio 0.68

    Clen

    12/08/2024 12.32.12
    cz neni ze?


    --------------
    >> 12/08/2024 12.48.40
    miraczc: neni 7dtd nikdy nebylo cesky


    --------------
    >> 12/08/2024 14.46.43
    ketchy: cestina existuje


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.317 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:31
    sql

    TOPlist