Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

BackPack Battles 0.9.0 - EN | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    BackPack Battles  0.9.0 - EN Názov:BackPack Battles 0.9.0 - EN Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:170.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-23 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Co je Battles Backpack?
    Backpack Battles je jedinečná a inovativní hra, která využívá klasický koncept správy zásob a mění jej ve vzrušující a strategický soutěžní zážitek. Tato hra vyvinutá společností PlayWithFurcifer si rychle získala oblibu mezi fanoušky strategických a logických her a nabízí osvěžující kombinaci taktického rozhodování a chytrých kombinací předmětů.

    Historie hry Backpack Battles
    Kořeny hry Backpack Battles sahají až ke skromnému nezávislému hernímu projektu, který v roce 2022 realizovala společnost PlayWithFurcifer. Hnáni rostoucí popularitou her typu auto battler se vývojáři snažili vnést do tohoto žánru nový pohled tím, že do něj začlenili koncept správy inventáře jako základní herní prvek. Po měsících pečlivého vývoje a vylepšování byla hra Backpack Battles oficiálně vydána v květnu 2023 a sklidila příznivé ohlasy kritiků i hráčů.

    Hratelnost hry Backpack Battles
    Jádrem hry Backpack Battles je koncept správy inventáře. Hráči se ujímají role dobrodruhů, kteří mají za úkol sestavit co nejsilnější batoh s předměty, aby porazili své protivníky. Hra obsahuje rozmanitou škálu předmětů, z nichž každý má své jedinečné vlastnosti a účinky. Hráči musí pečlivě zvážit umístění a uspořádání těchto předmětů, aby maximalizovali jejich synergii a vytvořili mocné kombinace.


    Jak hrát Backpack Battles
    Batůžková bitva s batohem Předměty
    Hra Backpack Battles se může pochlubit rozsáhlou sbírkou předmětů, z nichž každý je rozdělen do různých typů, jako jsou zbraně, lektvary, artefakty a společníci. Tyto předměty jsou různě vzácné, od obyčejných až po legendární, a každý z nich nabízí rostoucí sílu a jedinečné schopnosti. Hráči mohou předměty získávat různými způsoby, včetně nákupu v obchodech, výroby z jiných předmětů nebo získávání odměn.

    Sestavení batohu
    Klíčem k úspěchu ve hře Backpack Battles je vytvoření účinných sestav, které se týkají specifické kombinace předmětů, jež spolu dobře spolupracují a vytvářejí silné účinky. Hráči musí pečlivě zvážit typy, vzácnost a umístění svých předmětů, aby vytvořili sestavy, které dokáží přemoci soupeře. Experimentování a strategické myšlení jsou nezbytné pro vytvoření těch nejhrozivějších sestav.

    Průvodce Ovládání
    Hra Backpack Battles nabízí jednoduché, ale intuitivní ovládání. Hráči se mohou pohybovat v herní nabídce, vybírat předměty a rozmísťovat je v batohu pomocí myši nebo klávesnice. Rozhraní hry je navrženo tak, aby bylo uživatelsky přívětivé a umožňovalo hráčům soustředit se na strategické aspekty hry, aniž by se museli zdržovat složitým ovládáním.

    Tipy a triky pro vítězství v bitvách o batohy
    Experimentujte s různými kombinacemi předmětů: Klíčem k úspěchu ve hře Backpack Battles je objevování silných synergií mezi předměty. Nebojte se experimentovat s různými kombinacemi, abyste našli ty, které vám budou nejlépe vyhovovat.

    Věnujte pozornost umístění předmětů: Umístění předmětů v batohu může výrazně ovlivnit jejich účinnost. Experimentujte s různým uspořádáním, abyste maximalizovali výhody kombinací předmětů.

    Přizpůsobte se svým soupeřům: Sledujte sestavy soupeřů a snažte se jejich strategiím čelit vlastními kombinacemi předmětů. Přizpůsobivost je klíčem k úspěchu v bitvách s batohy.

    Steam:  https://store.steampowered.com/app/2427700/Backpack_Battles/



     

     








    AliNasser, AliNasser, Hanszch,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    threede2
    Ratio 2.69

    Member+

    27/03/2024 17.35.30
    Hra se nespustí, po spuštení se bez erroru spadne, zkošeno na Win 10 Professional, programy dodané byly také nainstalovány


    --------------
    >> 29/03/2024 07.21.18
    UPLOADER: Netuším, jede mi bez problémů


    --------------
    >> 01/04/2024 19.51.46
    threede2: nemáš náhodou normální instalačku ? tyhle zipy, to je vždy otázne, zda pudou nebo nebo ne

    0
    Goldy714
    Ratio 0.1

    Clen

    24/03/2024 20.17.47
    nejde rozzipovat vyhodi eror


    --------------
    >> 24/03/2024 22.12.12
    DarkAngel: Jak nejde? Rozbalit to jde bezproblému. Jedním slovem https://7-zip.org


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.197 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:45
    sql

    TOPlist