Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

VariCAD 2023 - 2.04 CZ (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    VariCAD 2023 - 2.04 CZ (x64) Názov:VariCAD 2023 - 2.04 CZ (x64) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:147.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-25 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    VariCAD 2023 - 2.04 CZ (x64)



    Jazyk: CZ
    Licence: Keygen
    Minimální konfigurace:
    Processor: Multi-core processor, e.g. Intel Core i5-4460
    RAM: 4 GB a více
    Operační systém:  Windows 7 (x64), Windows 8 (x64), Windows 8.1 (x64), Windows 10 (x64), Windows 11 (x64)



    Popis
    VariCAD – je 3D / 2D CAD software primárně určený pro strojírenské navrhování. Komplexní CAD software umožňuje návrhářům rychle vytvářet, vyhodnocovat a upravovat své modely. Software se prodává jako jeden „plně nabitý“ balíček se všemi funkcemi a funkcemi za jednu velmi dostupnou cenu. VariCAD poskytuje vynikající poměr výkonu a ceny, což z něj dělá jednu z nejchytřejších možností na současném trhu.

    Grafické uživatelské rozhraní (GUI) VariCADu bylo navrženo tak, aby umožňovalo rychlou a intuitivní 3D/2D orientaci. Byl pečlivě přizpůsoben a vyladěn tak, aby odrážel myšlenkový proces designéra, takže nápady lze zachytit a sdělit s minimálním počtem kroků. Všechny příkazy byly vytvořeny s důrazem na snadné použití.

    Funkce kreslení jsou optimalizovány pro snadné použití ve strojírenství. Mezi užitečné funkce 2D kreslení patří: automatická detekce objektů a bodů uchopení, četné režimy uchopení, pomocné konstrukční čáry, režim Ortho, obdélníková mřížka, vrstvy výkresu, vytváření bloků, šrafování s automatickou detekcí ohraničení, pokročilé kótování, dokončovací symboly, svařovací symboly , symboly tolerance a mnoho dalších. Můžete kreslit v milimetrech nebo palcích.

    Tato verze podporuje 3D myš pod Linuxem. Příkazy VariCAD jsou dostupné pomocí kláves 3D myši. Další novinkou jsou izometrické pohledy ve 3D režimu a 2D objekty vytvořené z dat načtených ze souborů *.csv nebo obecně textových souborů (soubory obsahující souřadnice XY). Uživatelské rozhraní obsahuje virtuální numerickou klávesnici dostupnou pro zadávání hodnot a přestavěné dialogové panely používané pro definici základních těles (jako je krabice, válec…). Nová verze má vylepšené části 3D jádra, včetně vstupu/výstupu souborů STEP.

    Funkce:
    • Uživatelské rozhraní a systémové prostředí
    • 3D modelování
    • Parametry a geometrická omezení
    • 3D sestavy a skupiny
    • 3D – 2D export
    • 2D kreslení a úpravy
    • Kusovník a rohová razítka




    Mám odzkoušeno na Win 10 Home CZ (x64)




    Seed bodíky vždy potěší








    MartinZetek, 01010101, Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.321 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:38
    sql

    TOPlist