Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

WARNO | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    WARNO Názov:WARNO Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:17.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-24 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    WARNO v122779 (verze 1.0) Early Access Pack DLC

    Žánry/značky: Strategické, Wargame, Izometrický, 3D, Real-time
    Steam Uživatelské hodnocení: 82 % uživatelských recenzí je kladných (na základě 7,718 recenzí)

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, němčina, španělština - Španělsko, ruština, zjednodušená čínština
    Jazyk zvuku: angličtina

    Minimální požadavky:
    Operační systém: 64bitový Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 s aktualizací Service Pack 1
    Procesor: 2 jádra Intel (Intel Celeron G6900, G4920 nebo i3-2100) | PROCESOR AMD (AMD Athlon 200GE)
    Operační paměť: 2 GB
    Grafická karta: Nvidia GeForce GT 1030 (starší verze: Nvidia GeForce GTS 450), AMD Radeon RX 460 (starší verze: ATI Radeon HD 5570)
    DirectX: 11
    HDD Místo: 28.5 GB

    https://en.riotpixels.com/games/warno/screenshots/97/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Jste připraveni převzít velení?

    Vrhni se do autentické, rozsáhlé a pečlivě prozkoumané realtimové strategie ze období studené války s WARNO. Jako duchovní nástupce uznávané série Wargame je WARNO dokonalým bitevním simulátorem třetí světové války nové generace.

    Od Gorbačovova svržení pučem tvrdých komunistů uplynuly dva roky a nyní, v temných letních dnech roku 1989, se studená válka konečně rozhořívá. Armády NATO a Varšavské smlouvy se rozmístily v rozděleném a napjatém Německu. Konflikt je na spadnutí. Jediné, co zbývá, je čekat na nevyhnutelný varovný příkaz, který to všechno začne. Válka se vrací domů, velitelé...

    WARNO – Warning Order – vám umožní velet vlastní bojové skupině a vést stovky jednotek z dob studené války k vítězství na dynamických, taktických bojištích. Vyberte si mezi arzenálem NATO nebo Varšavské smlouvy a bojujte v mnoha sólových i online režimech proti náročným protivníkům s umělou inteligencí nebo lidským protivníkům v masivních bitvách 10 proti 10. Ukažte svou odvahu jako strategický velitel v tahových kampaních armádních generálů, které zobrazují zničující, techno napínavou třetí světovou válku v západní Evropě.

    Herní funkce

    Ozbrojené síly šesti zemí z dob studené války – napojené na NATO nebo Varšavskou smlouvu – mohou být vedeny do hyperdetailní třetí světové války: USA, Západní Německo, Velká Británie a Francie se utkají se Sovětským svazem a východním Německem. Od branců a hlavních bojových tanků až po mobilní systémy SAM, samohybné dělostřelectvo, průzkumné vrtulníky, útočné letouny a rychlé stíhačky, každý národ WARNO má svůj jedinečný arzenál vozidel, letadel a vojáků.
    K vidění je více než 1000 různých vojenských jednotek, jako jsou mocné M1A1 Abrams, britský MCV-80 Warrior, francouzské průzkumné vrtulníky Gazelle, německé tanky Leopard, speciální jednotky Spetsnaz, SU-25 Frogfoot, východoněmecké bojové vrtulníky KPz T-55AM2 nebo Mil Mi-24 Hind. Ve zbrojnici si můžete každou jednotku podrobně prohlédnout a porovnat.
    Řada slavných vojenských formací a brigád, z nichž každá má svou jedinečnou identitu, funguje jako mateřská divize vaší osobní bojové skupiny. Využívej dostupné jednotky, zvol si ekonomiku sil a uprav si své jednotky ve vylepšeném systému budování bojových skupin WARNO.
    Zažijte v roce 1989 5 masivních tahových strategických armádních generálních kampaní soustředěných v oblasti odpovědnosti NATO CENTAG a Centrální skupiny sil Varšavské smlouvy, které vás zavedou přímo do srdce války poblíž nechvalně proslulé Fuldské propasti.
    Kampaně armádního generála vám umožní velet stovkám jednotek a vojenských formací až na úroveň čety, včetně amerického 11. obrněného jezdeckého pluku a 3. obrněné divize západoněmecké 5. Pancéřová divize, sovětská 79. gardová tanková divize a 27. gardová motostřelecká divize a východoněmecká 7. Panzerdivision.
    8 skriptovaných operací vám umožní podnikat odvážné taktické bojové mise, které vyprávějí strhující příběhy o až příliš skutečném konfliktu.
    Staňte se svědky neustále se vyvíjejícího bojiště, které nikdy nevypadalo krásněji, od detailního prostředí až po brutální destrukci, která se rozpoutala. Nejnovější inkarnace patentovaného motoru Eugen simuluje moderní pozemní a vzdušné boje v západní Evropě v plném rozsahu.
    Mapy jsou bohaté na taktické možnosti a cíle, od kopců, malých vesnic, hustých lesů, meandrujících řek, mostů a průmyslových zón, které je třeba obsadit. Dávejte si pozor na přepady nebo obchvatné manévry, protože neustále postupujete dynamickou frontovou linií, která přispívá k vítězství či porážce týmu.
    Veďte vybranou bojovou skupinu do bitvy jako zkušený velitel a využívejte všechny dostupné taktické nástroje. Boj ve hře WARNO je všeobjímající souboj chytrosti, taktiky a mistrovství vašich jednotek.
    Pusťte se do války v široké škále herních režimů, včetně samostatných šarvátkových misí, které lze hrát sólo, kooperativně nebo pro více hráčů.
    Bojujte proti vylepšené a náročné umělé inteligenci nebo postavte své taktické schopnosti proti ostatním lidským hráčům v intenzivních hodnocených týmových zápasech 1v1, 2v2 a 4v4 až po komplexní bitvy 10 proti 10.
    Využijte celou řadu vylepšení kvality života, která uspokojí nové hráče a veterány předchozích titulů od Eugen Systems. To zahrnuje vydávání příkazů během předbojového nasazení, pravidla bojů, chytré rozkazy s pomocí umělé inteligence a mnoho dalšího.


    Instalace trvá 10-23 minut (v závislosti na vašem systému)
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: 28.5 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry.








    kafkyns, CharlesPaul, jozef88, 2Dcko, Steveee, kubtom,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    kubtom
    Ratio 3.62

    Clen

    21/08/2024 20.35.37
    seed pls

    0
    Verdi80
    Ratio 2.03

    Member+

    25/05/2024 21.41.19
    Niekto seed prosím? Sťahuje nás 27 ...


    --------------
    >> 25/05/2024 22.03.27
    DarkAngel: Máš to tam

    0
    Wyrda
    Ratio 8.45

    Member+

    25/05/2024 14.20.28
    Nejlepší multiplayer v tomhle žánru. Doporučuji!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.223 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 08:40
    sql

    TOPlist