Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kolekce filmu - Karel Zeman (CZ) = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kolekce filmu - Karel Zeman (CZ) = CSFD 85% Názov:Kolekce filmu - Karel Zeman (CZ) = CSFD 85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:4.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-02 Peerov:6 (Seed: 0, Leech: 6)
    Zaner:Animovany,Dobrodruzny,Fantasy,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    ROK 1961
    DELKA 83 MINUT
    ŽANR SCIFI,DOBRODRUŽNY,
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD BARON PRASIL
    http://www.csfd.cz/film/10099-baron-prasil/prehled/

    POPIS
    Astronaut Toník se na Měsíci setká s těmi, kterým od dávna tento souputník Země patří: se Cyranem de Bergerac, baronem Prášilem a Verneovými kosmonauty Nichollem, Barbicanem a Ardanem. Všichni pokládají Toníka, oblečeného ve skafandru, za pravého obyvatele Měsíce. Baron Prášil ho proto pozve na návštěvu Země. Bájní Pegasové je odnesou do Cařihradu, kde oba zachrání krásnou zajatkyni Bianku a oba se do ní zamilují. Na útěku před sultánem je nutné překonat mnoho nebezpečných situací: skočit ze skály do moře, bojovat s Holanďany proti mnohonásobné přesile turecké flotily, vydržet útrapy v útrobách velryby, která je spolkla i se člunem. Odtud je harpuna lovce velryb vysvobodí, ale dobrodružství nekončí. Ještě se musí dostat z pustého ostrova, kde se Toník bezúspěšně pokusí vyrobit parník. Nakonec je holandská loď odveze do obležené pevnosti. Prášil na dělové kouli odletí k nepříteli a získá cenné informace. Toník se zmocní střelného prachu, který jim má pomoci k odletu do vesmíru. Za krádež je uvězněn, ale Bianca, která ho miluje, ho vysvobodí. Potom zasáhne Prášil. Do studny s prachem hodí rozžatou svíci. Nastane výbuch, který vymrští barona v křesle a Toníka s Biankou k nebi. Všichni se šťastně dostanou na Měsíc, kde je uvítá Cyrano a ostatní pánové.
    Český hraný film 1898 - 1970

    VŠECHNY MEDIAINFA JSOU SI VELMI PODOBNÉ, PROTO ZDE MÁM JEN JEDNO, JE ZBYTEČNÉ JE VÍCEMÉNĚ OPISOVAT


       
       

    ROK 1958
    DELKA 81 MINUT
    ŽANR FANTASY,SCIFI
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD VYNALEZ ZKAZY
    http://www.csfd.cz/film/10125-vynalez-zkazy/prehled/

    POPIS
    Zlotřilý dobrodruh Artigas, který zbohatl na krádežích podmořských pokladů, unesl profesora Rocha, objevitele účinné výbušniny, a hodlá jeho vynález zneužít k ovládnutí světa. Mladý profesorův asistent ing. Hart hodlá zlosynovi v jeho plánech zabránit za každou cenu. Pro lidstvo zachraňuje svobodu a pro sebe lásku půvabné profesorovy dcery Jany. Slavný film Karla Zemana vznikl v roce 1958 na motivy románů Julese Vernea a s použitím výtvarných předloh původních verneovských ilustrátorů Riona a Benneta. Kombinace kresleného a hraného filmu dosáhla zde neobyčejného sjednocení díky detailně propracovanému výtvarnému pojetí, které začínalo u kreslených kulis a končilo u kostýmů a masek hereckých představitelů. Záměrně naivizující triky se inspirovaly stařičkými postupy francouzského průkopníka trikového filmu Georgese Méliese. Půvab tohoto snímku, který se řadí mezi světovou klasiku, podtrhl i poetický scénář Františka Hrubína s vtipem odlehčenými dialogy Milana Váchy a Jiřího Brdečky.


    DELKA 74 MINUT
    ROK 1970
    ŽANR DOBRODRUŽNE
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD NA KOMETE
    http://www.csfd.cz/film/10113-na-komete/prehled/

    POPIS
    Poslední z trikových hraných filmů Karla Zemana, které vizuálně vycházely ze starobylých rytin provázejících romány Julese Verna. Tentokrát příběh začíná na zapadlém místě kterési francouzské kolonie, které od zemského povrchu odloupla obrovská kometa a vyvrhla do vesmíru. Ale i tam pokračují malicherné spory, řevnivost i přípravy k povstání... Režisér tu dospěl k výrazné komediální nadsázce, ke karikatuře nejrůznějších úředníků a vojáků, když již odmítal řešit jakékoli "nadčasové" záležitosti. Je to poslední film, v jehož titulcích směl být jako scenárista uveden Jan Procházka.


    ROK 1955
    DELKA 93 MINUT
    ŽANR DOBRODRUŽNE
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD CESTA DO PRAVEKU
    http://www.csfd.cz/film/10103-cesta-do-praveku/prehled/

    POPIS
    Český barevný fantasticko - naučný film o výpravě čtyř chlapců do pravěku. Jeden z chlapců najde u jeskyně, z které vytéká řeka, trilobita. Nemůže však pochopit, že je to tvor, který žil před mnoha miliony lety. Nepomáhají ani výklady z knih, ani návštěva museí. Nakonec se chlapci rozhodnou vypravit se jako ve starých verneovkách do pravěku. Vplují do jeskyně loďkou a skutečně se dostanou do doby ledové, Třetihor, Druhohor, Carbonu a Siluru. Poznají, jakými mnohotvárnými změnami prošla Země a život na ní. Naukovost filmu je jemně spojena s jednotlivými dobrodružstvími chlapců, takže film bude pozorně sledovat i ten nejmenší divák.


    DELKA 88 MINUT
    ROK 1966
    ŽANR DOBRODRUŽNE
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD UKRADENA VZDUCHOLOD
    http://www.csfd.cz/film/10123-ukradena-vzducholod/prehled/

    POPIS
    Děj začíná na pražské Jubilejní výstavě roku 1891. Pět pražských kluků se schází na pražském Výstavišti, kde vidí fantastický zázrak řiditelnou vzducholoď podnikatele Findejse. Kvůli reklamě nabízí chlapcům let zdarma, ale když se hlásí platící zájemci, chce je vyhnat. Kluci se nedají ze vzducholodi vypudit a najednou se ocitají nad městem. Ovšem vzducholoď řiditelná není! Nejprve přelétli bezpečně celou Evropu, ale potom havarovali na neznámém ostrově uprostřed oceánu. Zde prožili řadu typicky verneovských dobrodružství, než byli zachráněni výpravou, organizovanou pohotovým žurnalistou Ardanem...


    DELKA 90MINUT
    ROK 1974
    ŽANR POHADKA
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD POHADKY 1000 A JEDNE
    NOCI
    http://www.csfd.cz/film/10121-pohadky-tisice-a-jedne-noci/prehled/

    POPIS
    Klasik domácího trikového filmu Karel Zeman se na od 70. let začal vracet k čistě animované tvorbě. Jako inspirace mu posloužily arabské pohádky o námořníku Sindbádovi. Původně samostatné krátké snímky (celkem jich bylo sedm) později sestavil do celovečerního tvaru, aniž by potlačil epizodický charakter: líčí, jak se hlavní hrdina ocitl v zemi obrů, jak zmáhal nástrahy magnetové hory či mořského sultána, nechybí ani létající koberec. Výtvarně se Zeman pokusil napodobit styl perských a arabských miniatur.


    ROK 1964
    DELKA 82 MINUT
    ŽANR DOBRODRUŽNY,FANTASY,
    JAZYK CZ
    TITULKY NE
    CSFD BLAZNOVA KRONIKA
    http://www.csfd.cz/film/10100-blaznova-kronika/prehled/

    POPIS
    Vizuálně experimentující film, prolínající dávné rytiny do filmového obrazu, zasadil Karel Zeman do vichrů třicetileté války. Protagonisty učinil čerstvého odvedence a jeho na válečných polích zkušenějšího kamaráda, kteří pak spolu táhnou do dalších bojů i milostných dobrodružství. Dva kamarádi táhnou společně po bojištích třicetileté války. Píše se rok 1625. Oráče Petra odvedli k vojsku přímo od jeho pluhu. Matěj byl už značně ostřílený voják... Náhoda ty dva spojila, a tak společně táhnou slavnými i těmi zapomenutými bojišti třicetileté války v osobitém zpracování kouzelníka filmového plátna Karla Zemana.



    ONLINE











    KapitanK, Ekirk, Shccp, jajik111, vojcas, pavluska, Olušek, Swerige, sekal, fronsak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    getege
    Ratio 0.22

    Clen

    17/01/2016 21.01.05
    nejak to nefunguje /xubuntu/transmission/

    Unable to save resume file: Meno súboru príliš dlhé

    11
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    02/01/2016 14.06.39
    díky

    15
    Mittch27
    Ratio 0.17

    Clen

    02/01/2016 11.43.55
    Bomba prace, diky moc. Zeman byl GENIUS

    -4
    SajmonModer
    Ratio 12.06

    VIP

    02/01/2016 08.40.54
    Super práce!

    Děkuji moc


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.084 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 08:09
    sql

    TOPlist