Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kingdom of Fallen - The Last Stand | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kingdom of Fallen - The Last Stand Názov:Kingdom of Fallen - The Last Stand Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:6.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-27 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Kingdom of Fallen: The Last Stand


    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, japonština, korejština, zjednodušená čínština, tradiční čínština, ruština, španělština - Latinská Amerika, portugalština - Portugalsko
    Jazyk zvuku: angličtina


    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: INTEL CORE I5-8400 | AMD RYZEN 3 3300X
    RAM: 12 GB
    Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 1080, 8 GB | Radeon RX 5700 XT
    DirectX: 11
    HDD Místo: 8.1 GB


    https://en.riotpixels.com/games/kingdom-of-fallen-the-last-stand/screenshots/8/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Plameny uhasínají prokleté království. Nezůstane žádné světlo, které by vám osvětlilo cestu, vaše drahocenné vzpomínky se před vámi pomalu rozpadají. Když se všechno chýlí ke konci, mohl by být tento nový svět spásou, kterou hledáte? Nebo je to jen další falešný obraz, který je vám servírován a předznamenává vyhnanství vaší duše?

    Na hranici mezi životem a smrtí se ocitnete v neznámé a zpustošené zemi. Vaše dcera se pohřešuje a vy ji můžete zachránit pouze tím, že se probojujete přes obávané bossy. Mrtvý muž ji nemůže zachránit, ale když seberete veškerou svou vůli a budete žít dál, možná se vám podaří ji zachránit a společně uniknout z této temné říše.

    Sandbox Survival
    Podmaňte si drsné prostředí této země vlastníma rukama a vyrobte si vše, co potřebujete k přežití. Postavte si vlastní zbraně, abyste porazili strašidelné nepřátele, postavte si vlastní brnění, abyste odolali jejich útokům, postavte si přístřešek k odpočinku a respawnu, postavte cokoli, co můžete, abyste přežili ještě jeden den. Nejsilnější nepřátele lze snadněji porazit craftingem a přípravou, abyste vyrovnali šance.

    S NPC, úkoly a obchodováním se možná na tuto cestu vydáte sami, ale nikdy nejste bez společnosti.

    Epic Fantasy Combat
    Kingdom of Fallen je inspirován jinými hlavními Souls-like hrami, ale je přístupnější hrou pro všechny publikum. Zvládnutí herních systémů vyladí obtížnost podle vašich představ, poskytne vám výzvu, po které toužíte, a zároveň se vyhnete nechtěné frustraci. Neúprosní šéfové čekají na váš příchod, aby dokázali, že máte odvahu překonat jejich řádění.

    Najděte si svou vlastní cestu
    V Kingdom of Fallen neexistuje jediná cesta, kterou by se každý hráč vydal. Budete se pohybovat směrem k jakémukoliv zdroji nebo výhledu, který vás zavolá, a objevovat zdroje, které vám pomohou a nepřátelům zablokovat cestu. V různých prostředích hry najdete různé druhy materiálů k výrobě zbraní a brnění, což vás povzbudí k tomu, abyste prohledali každý region prokleté země, abyste zesílili.

    Dynamické střídání dne a noci spolu s dynamickým počasím učiní z každé návštěvy nové oblasti nebo na dobře prošlapané půdě nový zážitek.

    Mějte se však na pozoru, protože ne všechny bytosti v Kingdom of Fallen mají jasno ve svých záměrech. Magické knihy, které tvrdí, že vás teleportují po zemi, jsou schopné lhát a mohou vás poslat na místa, na která nejste plně připraveni.

    Step Inside
    Tato kombinace survival a soulslike mechanik slibuje, že bude přesvědčivou výzvou pro všechny typy hráčů. Máte na to, abyste nejen zachránili svou dceru, ale přežili drsné království, které leží mezi vámi dvěma?


    Instalace trvá 6-35 minut (v závislosti na vašem systému)
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: 8.1 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry.
     








    2Dcko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.064 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 17:42
    sql

    TOPlist