Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Adobe Acrobat Pro DC 2023.003.20269 VícejazyATný | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Adobe Acrobat Pro DC 2023.003.20269 VícejazyATný Názov:Adobe Acrobat Pro DC 2023.003.20269 VícejazyATný Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:1.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-09-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Acrobat DC se službami Document Cloud je nabitý všemi nástroji, které potřebujete k převodu, úpravě a podepisování souborů PDF. Je stejně mobilní jako vy. Můžete tedy vytvořit dokument v práci, vyladit ho ve vlaku a odeslat ke schválení z vašeho obývacího pokoje – hladce, jednoduše, aniž byste zmeškali pauzu.

    Je nabitý chytrými nástroji, které vám poskytnou ještě větší výkon pro komunikaci. Vytvářejte a upravujte soubory PDF s bohatými médii, sdílejte informace bezpečněji a shromažďujte zpětnou vazbu efektivněji.
    Software Adobe Acrobat Pro DC představuje pokročilý způsob, jak mohou obchodní profesionálové vytvářet, kombinovat, ovládat a doručovat bezpečnější, vysoce kvalitní dokumenty Adobe PDF pro snadnou a bezpečnější distribuci, spolupráci a sběr dat.

    Funkce Adobe Acrobat Pro DC:

    Úprava souborů PDF
    S aplikací Adobe Acrobat Pro DC můžete provádět drobné úpravy textu a obrázků přímo v souboru PDF, aniž byste potřebovali originální dokument nebo grafiku.
    Upravit text v PDF. Opravte překlep, změňte písmo nebo přidejte do PDF odstavec stejně snadno jako v jiných aplikacích pomocí nového rozhraní typu point-and-click.
    Úprava obrázků v PDF. Změňte velikost, nahraďte a upravte obrázky ve vašem PDF bez nutnosti vyhledávat původní soubor nebo grafiku.

    Export ze souborů PDF
    Snižte čas, který strávíte přepisováním informací uvízlých v souborech PDF. Převeďte soubory PDF na upravitelné dokumenty Microsoft Office. A ušetříte písma, formátování a úsilí.
    Převeďte soubory PDF do aplikace Word. Uložte si PDF jako dokument Microsoft Word a vezměte si s sebou svá písma, formátování a rozvržení.
    Převeďte soubory PDF do Excelu. Proměňte svůj PDF nebo jen jeho část na editovatelnou excelovou tabulku, kterou můžete ihned použít k analýze dat.
    Převeďte soubory PDF do PowerPointu. Získejte náskok na nových projektech uložením souboru PDF jako plně upravitelné prezentace PowerPoint.

    Vytvářejte soubory PDF
    Přestaňte se starat o to, zda soubory, které odešlete, budou vypadat správně na obrazovkách jiných lidí. Přeměňte dokumenty na soubory PDF, které si může kdokoli spolehlivě prohlížet pomocí bezplatného Adobe Readeru.
    Převeďte Word, Excel nebo PowerPoint do PDF. Přímo z aplikace Office v systému Windows můžete vytvářet soubory PDF, zahájit sdílenou recenzi, omezit úpravy PDF a další.
    Tisk do PDF. Převádějte soubory do PDF prakticky z jakékoli aplikace, která tiskne, jednoduše výběrem Adobe PDF jako tiskárny.
    Skenování do PDF. Když potřebujete převést papírový dokument nebo formulář na digitální soubor, stačí jej naskenovat a vytvořit soubor PDF s možností vyhledávání, který můžete upravovat.
    Převést HTML stránky do PDF. Uložte webové stránky jako soubory PDF pro archivaci webového obsahu, prohlížení stránek offline nebo jejich spolehlivější tisk.

    Vytváření a analýza formulářů
    Zkraťte čas, který strávíte vytvářením formulářů, překlíčováním dat a opravou chyb. Distribuujte formuláře online a poté shromažďujte odpovědi a analyzujte výsledky v reálném čase.
    Vytvářejte nové PDF a webové formuláře. Přizpůsobte si profesionální šablony nebo design od začátku pomocí aplikace Adobe FormsCentral pro stolní počítače, která je součástí Adobe Acrobat Pro DC.
    Sbírejte odpovědi z formulářů pomocí FormsCentral. Snadno shromažďujte odpovědi přesunutím svých PDF nebo webových formulářů online pomocí online služby Adobe FormsCentral.
    Převeďte existující formuláře na vyplnitelné PDF. Méně pište, více sbírejte. Rychle převeďte své papírové formuláře, formuláře ve Wordu nebo Excelu na vyplnitelné formuláře PDF.
    Shromažďujte odpovědi z formulářů pomocí nástrojů Adobe Acrobat. Zkompilujte vrácené formuláře do jednoho PDF nebo formuláře hostujte pomocí síťové složky nebo serveru Microsoft SharePoint.

    Slučování a kombinování souborů
    Jasná komunikace pomocí jednotlivých příloh PDF. Vložte více souborů do jednoho organizovaného PDF, které lze snadno odeslat e-mailem a snadno vyhledávat.
    Sloučení více souborů do jednoho PDF. Ujistěte se, že jim nic neunikne. Kombinujte dokumenty, tabulky, e-maily a další do uspořádaného PDF.
    Kombinujte soubory do portfolia PDF. Sdílejte svou práci v portfoliu PDF, které profesionálně prezentuje materiály s interaktivním dopadem.
    Vytvářejte interaktivní soubory PDF. Oživte své nápady přidáním zvuku, videa kompatibilního s Adobe Flash Player a interaktivních médií do souborů PDF.

    Zjednodušte recenze a schvalování
    Přestaňte třídit papírové a e-mailové stopy. Automatizujte kontrolní a schvalovací cykly s aplikací Adobe Acrobat Pro DC. Více recenzentů může vidět a stavět na vzájemných komentářích, takže můžete dodržet svůj termín.
    Zjednodušte kontroly a schvalování dokumentů. Ve sdílených recenzích mohou lidé anotovat PDF pomocí známých nástrojů. A můžete sledovat pokrok a konsolidovat komentáře.
    Exportujte komentáře do Wordu. Uložte všechny komentáře PDF zpět do původního dokumentu Microsoft Word a aktualizujte text rychleji než kdy předtím.
    Schvalujte pomocí elektronických podpisů. Udržujte projekty v pohybu. E-podepište svůj souhlas přímo v PDF. Není třeba tisknout, faxovat nebo posílat dokument poštou.
    Požádejte ostatní, aby podepsali dokumenty. Získejte zelenou rychleji. Odesílejte soubory PDF ostatním ke schválení podpisu a sledujte je online pomocí služby Adobe EchoSign.
    Integrujte se službou SharePoint. S Acrobatem je pro vás snadné a pohodlné načítání, otevírání a ukládání souborů PDF uložených na serveru SharePoint vaší společnosti.
    Porovnejte dvě verze souborů. Nechte Acrobat udělat tvrdou práci při porovnání dvou verzí souboru a poskytnout vám podrobnou zprávu o výsledcích.
    Ukládejte a přistupujte k souborům na Acrobat.com. Pomocí webu Acrobat.com můžete zdarma ukládat své soubory do cloudu a přistupovat k nim z aplikace Acrobat nebo Reader na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

    Ochrana souborů PDF
    Adobe Acrobat Pro DC usnadňuje zabezpečení vaší práce bez ohledu na to, v jaké aplikaci se nacházíte.
    Použijte hesla a oprávnění PDF. Získejte odbornou ochranu, aniž byste byli odborníkem. Přidejte ochranu proti kopírování a úpravám do jakéhokoli PDF – dokonce přímo z aplikací Microsoft Office ve Windows.
    Odstraňte a upravte informace. Nenechávejte pouze začernit důvěrná data. Najděte ho a zbavte se ho navždy, i když je skrytý v metadatech.
    Automatizujte úkoly zabezpečení dokumentů. Pokaždé použijte opatření pro zabezpečení dokumentů stejným způsobem. Použijte řízenou akci, která pomůže zabezpečit PDF před jeho publikováním.

    Operační systémy: Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2 a Windows 7, 8, 8.1, 10 (32bitový a 64bitový).













    Kick_S, Kick_S, Majlingacik, milanski51, mira9999, FAJMONMARTIN92, satppaul, mirek1730, PeJOBr,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Pistik35
    Ratio 8.65

    Member+

    01/10/2023 03.32.28
    Presne veru jak to instalovat spravne?

    2
    resl122
    Ratio 0.2

    Clen

    29/09/2023 10.50.02
    Nějaký návod jak instalovat by nebyl. Děkuji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.191 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 04:27
    sql

    TOPlist