Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Legenda o ztracenem meste / Long men fei jia (2011)(CZ)[1080p] = CSFD 50% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Legenda o ztracenem meste / Long men fei jia (2011)(CZ)[1080p] = CSFD 50% Názov:Legenda o ztracenem meste / Long men fei jia (2011)(CZ)[1080p] = CSFD 50% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-06-06 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Fantasy,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk:CZ
    Titulky:niesu
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/286601-legenda-o-ztracenem-meste/komentare/
    Fantasy / Akční / Romantický
    Čína / Hong Kong, 2011, 121 min



    Obsah:
    V Číně na konci dynastie Ming zkorumpovaní úředníci terorizují krajinu. Císařští eunuši získali moc a vliv nad východní i západní oblastí, ovládají policii, inkasují úplatky a špehují obyvatele. Nemilosrdně popraví každého, kdo by chtěl císaři ohlásit jejich zločiny, korupci a zneužívání úřadu. Jediný muž, který se jim dokáže otevřeně postavit, je legendární rebel Zhao Huai'an. Když v boji porazí velitele Východního úřadu, jeho hlavu vloží do krabice na výstrahu ostatním zkorumpovaným úředníkům jako varování. Obzvláště nemilosrdný je však Západní úřad pod vedením velitele Yu. A rebel Zhao Huai'an je jeho společensky rovnocenný soupeř. Císařova hlavní konkubína požádá Západní úřad, aby neztrácel čas v boji o moc a vyčistil okolí císaře od zrádců. Popraví tři těhotné kurtizány, čtvrtou pronásledují na útěku. Úředníci zastaví říční člun a chtějí popravit ženu na palubě, ale zabrání jim v tom maskovaný hrdina. Zhao je nedaleko a sleduje jeho zásah, přičemž maskovaný hrdina také tvrdí, že je Zhao. Samozvaný hrdina pomáhá kurtizáně uprchnout do Dračí brány, skutečný Zhao a jeho následovníci se rozhodnou bojovat proti Západnímu úřadu, aby ho zdrželi a konkubíně pomohli získat čas na útěk. Blíží se písečná bouře a pocestní se ji rozhodnou přečkat v hostinci Dračí brána. Zároveň se tam skrývají hledači pokladů, odpadlíci, zběhové a různé zločinecké bandy. Bouře však odkryje nečekané tajemství starobylého města pohřbeného v poušti a Dračí brána se stane gigantickým bojištěm všech přítomných skupin, padouchů i spravedlivých hrdinů, místem finálního souboje sil dobra a zla. Jde v něm nejen o zlatý poklad ze starobylého města, pohřbeného v písku pouště, ale také o nastolení spravedlnosti v zemi.


       
       



    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    10/06/2019 15.39.31


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.240 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:34
    sql

    TOPlist