Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vendir: Plague of Lies (v.1.1.209)(2024)(CZ)[GOG] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Vendir: Plague of Lies (v.1.1.209)(2024)(CZ)[GOG] Názov:Vendir: Plague of Lies (v.1.1.209)(2024)(CZ)[GOG] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:4.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-06-02 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Vendir: Plague of Lies (v.1.1.209)(2024)(CZ)[GOG]



    Rok vydání: 2024
    Žánr: RPG
    Verze: 1.1.209
    Lokalizace: CZ (multi)
    Ochrana: DRM free (GOG)

    Popis:
     Vendir: Plague of Lies je klasická skupinová RPG hra s hlubokou dějovou linkou a tahovým stylem boje. Ponořte se do spletitého, historií prodchnutého světa, který ožívá díky pečlivě vybudované atmosféře a strastem, jež prožívají jeho obyvatelé.
    -Atmosféra klasického CRPG v dynamickém světě:
    Vstupte do rozlehlého interaktivního světa, který pulzuje vším, co máte rádi na klasických počítačových RPG. Vendir, země plná rušných měst, ale také zlověstných kobek, přímo láká k prozkoumání.
    -Zajímavé tahové souboje:
    Ponořte se do strategických bitev, v nichž se snoubí intuitivní mechaniky s hloubkou a variabilitou. Zvolte boj na blízko, kouzla, nebo kombinaci obojího a využijte slabiny nepřátel na cestě k vítězství.
    -Rozsáhlý systém rabování a prozkoumávání okolí:
    Při cestách po rozmanité krajině Vendiru objevíte různá tajemství a poklady, ale také zjistíte, jak to v této zemi chodí. Vylepšujte své vybavení, objevte spojení mezi jednotlivými předměty a ponořte se do poutavého příběhu.
    -Propracované přizpůsobení postavy:
    Čeká na vás rozsáhlý strom se stovkami schopností a dovedností pro uzpůsobení postavy vašemu stylu hraní. Vybírejte z tříd hrdinů, jako je válečník, zloděj, nekromant nebo mág a experimentujte se synergiemi, které vám přinesou rozmanitý herní zážitek.
    -Na vašich volbách záleží:
    Interakce s herními postavami vám nejen přinesou náhled do světa Vendiru, ale vaše volby přímo ovlivňují vývoj příběhu. Každé rozhodnutí může mít vážné důsledky a povede k různým koncům.
    Příběh:
    Vydejte se na hrůznou výpravu do míst, kde stíny pohltily veškerou naději. Vendir, království pod nadvládou tyranského rodu, je země sžíraná zoufalstvím a život zde nemá cenu vyšší než bláto na vašich botách.
    Chaosem se však proplétá šepot dávného proroctví, které předpovídá povstání hrdinů, již se nebují postavit tyranově krutovládě. Ale ve světě, kde vás může pití alkoholu na veřejnosti stát hlavu a nesplacené dluhy mají za následek mučivou smrt… mají vůbec prorokovaní hrdinové nějakou šanci uspět?
    Shromážděte spojence, vydejte se na výpravu do zrádných končin Vendiru a snažte se při tom vyhnout zlému pohledu krále Elrika. Osmá éra začíná a všichni udatní slyší volání osudu.
    V tomto epickém skupinovém RPG se postavíte lžím a klamu, které pohltily království jako mor. Stanete se paprskem naděje, jenž Vendir tak zoufale potřebujete, nebo znejistíte a budete sledovat, jak všechno pohltí temnota?







    Požadavky:
    Minimum:
    OS: 64-bit Windows 7+
    Procesor: Intel i5 7200U / AMD Ryzen 3 2200U
    Paměť: 4GB RAM
    Grafika: Intel HD 620 / AMD RX Vega 6 (4GB+ of VRAM)
    DirectX: Verze 11
    HDD: 10GB volného místa

    Doporučeno:
    OS: 64-bit Windows 7+
    Procesor: Intel i5 7200U / AMD Ryzen 3 2200U nebo lepší
    Paměť: 4GB RAM
    Grafika: Nvidia GTX 1080 Ti / Radeon RX 6700 (10GB VRAM)
    DirectX: Verze 11
    HDD: 10GB volného místa

    Testované na Windows 10 64bit.











    Skull87,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.195 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 14:29
    sql

    TOPlist