Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1] = CSFD 80% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1] = CSFD 80% Názov:Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1] = CSFD 80% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:UHD Filmy - Velikost:51.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-23 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Fantasy,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Star Wars: Epizoda II - Klony útočí


    Jazyk: CZ/EN
    Titulky: CZ(forced)/CZ/EN
    Video:
    Video #0: HEVC at 41.9 Mb/s
    Aspect  : 3840 x 2160 (1.778) at 23.976 fps
    Audio:
    Audio #0: MLP FBA at 4 363 kb/s
    Infos   : 8 channels, 48.0 kHz

    CSFD: https://www.csfd.cz/film/6171-star-wars-epizoda-ii-klony-utoci/prehled/
    IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0121765/
    Délka: 2h 22min
    Rok vydání: 2002
    Žánr: Sci-Fi / Fantasy / Dobrodružný / Akční

    Popis:
    Galaktická republika prochází těžkou krizí. Několik tisíc soustav se chce od Republiky odtrhnout. Vzbouřenci jsou vedeni schopným hrabětem Dookuem. Stav hrozí vypuknutím války a rytíři Jedi nejsou schopni v Republice zajistit bezpečí a řád. Amidala už není královnou a svou planetu v republikovém senátu hájí jen z pozice senátorky. Přesto je to ona, na koho kdosi spáchá atentát, při němž zahyne její dvojnice. Amidala je přesvědčená, že útok zorganizoval hrabě Dooku. Senát se snaží zajistit Amidalinu bezpečnost, a tak jsou do služby povoláni dva rytíři Jedi, Obi-wan a jeho učedník Anakin. Jejich úkolem je senátorku chránit. Pro Amidalu i pro rytíře se jedná o šťastné shledání po letech. Hlavně Anakin, který je do Amidaly stále zamilován, setkání prožívá velmi intenzivně. Hned první noc musejí rytíři zasáhnout, najatá vražedkyně se pokusí Amidalu zabít pomocí jedovatých červů. Jediové vraždě zabrání a vražedkyni pronásledují. Když se jim podaří vražedkyni chytit, přiletí odkudsi střela, která ženu zabije. Obi-Wan ukáže vražednou šipku svému známému a od něj se dozví, že se jedná o šipku, kterou vyrábějí klonovači na planetě Kamino. Obi-Wan na Kamino odletí, aby zde ke svému úžasu zjistil, že dávný představený klanu rytířů Jedi, Sifo-Dyas, u klonovačů objednal tajnou armádu klonů, jejichž předlohou byl hrabětem Dookuem dosazený nájemný lovec a vrah Jango Fett. Obi-Wan chce Jango Fetta, který před ním chce i se svým synem utéci, chytit. Obi-Wan pronásleduje Jango Fetta až na planetu Geonosis, kde vyslechne rozhovor hraběte Dookua se vzbouřenci. Obi-Wan o jejich plánech informuje Jedie, je však Dookuovými lidmi zajat. Mezitím Anakin, který měl za úkol hlídat Padmé Amidalu, ze svých snů pochopil, že s jeho matkou Shmí je zle. Proto odletí s Padmé na rodnou Tatooine, kde zjistí, že Shmí byla zajata Písečnými lidmi. Anakin sice matku vypátrá, Shmí mu ale zemře v náručí, což rozpoutá jeho hněv, který nedokáže ovládnout, a celý klan Písečných lidí včetně dětí vybije. Hrabě Dooku se mezitím snaží přesvědčit Obi-Wana, že Republika už není tím, co bývala...

       
       
    Screen:















    Vantri, pepa49, najytus, CharlesPaul, paarek, Martty,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Frenky206
    Ratio 0.06

    Clen

    01/01/2024 15.40.15
    seed please

    1
    Obi-Two
    Ratio 0.14

    Clen

    25/05/2023 19.05.57
    Hosi tady mate 4K recenzi, kde zminuji ty obcasny problemy s obrazem, co tady pisete v komentarich. Takze na tom neco je. Green screen v te dobe proste nebyl nejlepsi napad.  

    Video Review
    3 Stars out of 5

    (Video Rating: 62/100)

    https://ultrahd.highdefdigest.com/82130/starwarsepisodeithephantommenace4kultrahdbluray.html


    --------------
    >> 25/05/2023 19.26.19
    UPLOADER: Ano obraz je jaký je, ale shodneme se, že lepší kvalita zatím bohužel neexistuje.

    1
    Flasher
    Ratio 0.65

    Clen

    25/05/2023 18.22.54
    Upe, trochu anger na lidi, kteri maji jenom radi SW jako ty! Rekl bych, ze nehani kvalitu tvyho videa ale celkove toho filmu jak na disney, tak uhd. Co si budem je to cgi hnus po cely film. A ty extended zabery jsou obcas o dost horsi, to nejspis vyzdvihuje. A s tim souhlasim! I v recenzich nema 4K verze kdo vi jak vysoky hodnoceni kvuli videu.


    --------------
    >> 25/05/2023 18.58.47
    UPLOADER: Můžete mi říct, které scény jsou extended? Od roku 2011 nebyly přidané žádné scény, mám  originální staré DVD(rok 2011). Film je zcela stejný. Dokonce jsem zkoušel synchronizovat audio z DVD a ze starého Blu-ray na tohleto 4K a zvuk seděl přesně, kdyby byly přidané nějaké scény, tak by nemohl zvuk nikdy sedět na toto video.  

    0
    MortyX
    Ratio 0.74

    Clen

    24/05/2023 14.36.29
    Treba v Epizode 1 je tech pridanych scen hromada co jsem videl na D+, bohuzel kvalita obrazu je viditelne horsi. Nechapu proc to Lucas udelal. A v jedne casti snad dabuje amidalu nekdo jiny, protoze museli udelat novy dabing.


    --------------
    >> 24/05/2023 18.24.27
    UPLOADER: Vy jste úplně vedle totálně, jde vidět že nejste znalec Star Wars. Toto je úplně stejná verze jako na Disney+. A dabing Amidaly je stejný, nevím kde jste to vzal.


    --------------
    >> 25/05/2023 04.15.09
    MortyX: Videl jsem prvni dil nedavno ve 4K na D+ a v jedne casti byla na par vterin nejaka nova rozsirena scena, kde to znelo, jako by ji daboval nekdo jiny to je vsechno. Myslel jsem, ze ses SW fanousek, tak ze prohodim par slov, ne ze budes hned urazet!


    --------------
    >> 25/05/2023 08.17.18
    UPLOADER: Žádná prodloužená scéna na Disney+ není prostě, se klidně podívejte sám znova, z Disney+ pochází dokonce i zvuk u tohoto souboru, i kdyby tam byla nějaká prodloužená scéna, tak by musela být i u tohoto souboru, protože by jinak neseděl zvuk na video. Dokonce když jsem zkoušel přidat k videu zvuk ze starých Blu-ray rok 2011 -> tak zvuk seděl taktéž. Děkuji za pochopení. Asi jste to předtím dlouho neviděl a zapomněl jste na nějakou scénu. Nechtěl jsem vás urazit, to se omlouvám, ale dívám se na Star Wars pravidelně na různé verze a trilogie 1-3 nemá žádné nové scény už od roku 2011.

    2
    Obi-Two
    Ratio 0.14

    Clen

    24/05/2023 00.31.09
    Ty uhd SW filmy mas, z vlastnich 4K Bluray disku nebo odkud? A ten cz dabing je z bluray nebo streamu? Myslim, ze 4K verze ma nejaky rozsireny zabery.


    --------------
    >> 24/05/2023 05.51.30
    UPLOADER: Ano třeba v epizodě IV je upravená prodloužena scéna. Co se týče Blu-ray, je to Originální Remux. Dabing je z Disney+ přesně synchronizovany s Blu-ray.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.141 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:38
    sql

    TOPlist