Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Burnout Paradise Remastered | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Burnout Paradise Remastered Názov:Burnout Paradise Remastered Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:4.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-07-21 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Návod  - Vítejte zpět v Paradise City! Vrhněte se do akce a ukažte všem, kdo vládne ulicím v Burnout™ Paradise Remastered. Projeďte se po rušných městských ulicích i divokých horských silnicích. Předveďte parádní kaskadérské kousky a znovu to naplno rozbalte v jedné z nejlepších arkádových závodních her na trhu!

    Burnout Paradise Remastered představuje opravdový on-line závodnický ráj pro vás a vaše přátele. Tento remaster zahrnuje všechny přídavky z „Year of Paradise“* (včetně aktualizace Big Surf Island), pečlivě přepracované a připravené pro hraní v rozlišení 4K.

    Prozkoumejte Paradise City s přáteli
    Dejte pneumatikám pořádně zabrat a nedělejte si starosti s pomuchlanou karosérií. Projeďte se po otevřených silnicích Paradise City a objevte nejrůznější skoky, místa pro akrobatické kousky a zkratky. Získejte slávu v jedinečných závodech a díky svým znalostem města najděte nejrychlejší cestu k cíli a pokořte soupeře. Rozdrťte své přátele v on-line režimu, nebo se přidejte na stranu zákona a podmaňte si stovky on-line výzev.

    Porušujte pravidla a bourejte kdekoli a kdykoli
    Zahoďte řidičský manuál a po celém městě ustanovte rekordy v rychlosti i destrukci. Sledujte, kolik z nich patří vám, a prokažte proti svým přátelům demoliční dominanci. Pořádně to ve městě rozbalte, nelámejte si hlavu s dopravní špičkou a zanechte ve svém zpětném zrcátku pekelně drahou spoušť.

    Kompletní zážitek z Burnout Paradise
    Remaster zahrnuje kompletní původní hru a veškerý v minulosti vydaný obsah ke stažení s celou řadou technických vylepšení pro větší vizuální autentičnost včetně například textur ve vysokém rozlišení.








    Vito47, Projekt23, mike666, Sandaime1, murof7528, MoskedBall, MoskedBall,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    murof7528
    Ratio 0.17

    Clen

    27/07/2024 22.22.31
    Po spustení padne


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.178 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 03:03
    sql

    TOPlist