Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Osmy (2014)(CZ)[TvRip] = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Osmy (2014)(CZ)[TvRip] = CSFD 75% Názov:Osmy (2014)(CZ)[TvRip] = CSFD 75% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-15 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Osmy



    Wisdom Teeth (festivalový název)
    Komedie
    Česko, 2014, 82 min
    http://www.csfd.cz/film/339332-osmy/

    Režie: Jiří Strach
    Scénář: Marek Epstein
    Kamera: Vladimír Křepelka
    Hudba: Ondřej Brzobohatý
    Hrají: Ivan Trojan, Zuzana Stivínová ml., Gregor Bauer, Jiří Dvořák, Josef Dvořák, Simona Babčáková, Zuzana Kajnarová, Miroslav Krobot, Marek Taclík, Andrea Daňková, Oldřich Navrátil, Tomáš Töpfer, Lukáš Hlavica, Michal Pavlata, Milan Němec, Tomáš Sagher, Vít Karas

    Jazyk : Cz
    Titulky : Ne



    Ivan Trojan v černé komedii o jednom neobyčejném dni obyčejného normalizačního úředníka, který v opilosti podepsal Chartu 77, a díky tomu se stal hrdinou proti své vůli.
    Píše se rok 1980. Richard v opilosti a spíše omylem podepsal Chartu 77 a od té doby se mu problémy a smůla doslova lepí na paty. A dnešek je vrcholem všeho! Odpoledne ho čeká návštěva u zubaře a trhání osmiček, což je něco, čeho se upřímně děsí. Než na to ale dojde, prožije celou řadu mnohem větších katastrof, proti kterým je trhání zubů učiněná legrace. Uzávěrka v práci, vdavekchtivá kolegyně, která prostě nepochopila, že šlo jen o flirt, šéfovo ultimátum ohledně odvolání podpisu Charty, doma prasklá stoupačka skrývající starou zrezivělou pistoli, nečekané otcovství patnáctiletého syna, které má vzít na sebe, a k tomu všemu všudypřítomný stín estébáka, který na něj byl nasazen. Prostě den blbec se vším všudy, kvůli kterému může buď přijít naprosto o vše, nebo díky kterému může konečně najít sám sebe!
    Na filmu se podílela řada významných českých filmových tvůrců a je doslova naplněn výjimečnými hereckými výkony hlavních hrdinů v podání Ivana Trojana, Zuzany Stivínové, Josefa Dvořáka, Tomáše Töpfera a dalších.
    Snímek, který natočil podle scénáře Marka Epsteina český režisér dnes již světového významu Jiří Strach, získal v letošním roce několik festivalových cen. V rámci novoměstského Hrnce smíchu uspěla Zuzana Stivínová a obdržela cenu za nejlepší herecký výkon. Představitel hlavního hrdiny Ivan Trojan získal totéž v mužské kategorii. Na festivalu zvítězil film i v kategorii nejlepší televizní komedie a dostal cenu Zlatý prim.


       
       










    Wallkirah,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    pakalcz
    Ratio 0.28

    Clen

    02/02/2015 12.23.25
    Díky moc!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.180 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 19:30
    sql

    TOPlist