Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Train Valley World (Build 370, MULTi10) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Train Valley World (Build 370, MULTi10) Názov:Train Valley World (Build 370, MULTi10) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:340.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-12 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



                   Train Valley World (Build #370, MULTi10)


    Žánr : Logický, Hádanka, Manažerský, Izometrický, 3D, Vlaky

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, japonština, korejština, portugalština - Brazílie, ruština, zjednodušená čínština
    Jazyk zvuku: žádný


    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: i3-8100
    RAM: 8 GB
    Grafická karta: GTX 1050ti
    DirectX: 11
    HDD Místo: 1,3 GB

    https://en.riotpixels.com/games/train-valley-world/screenshots/7/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass


    Popis:

    Užijte si kreativní svobodu správy železnice, která je snadná na naučení a náročná na zvládnutí. Vytvořte prosperující dopravní impérium během vrcholu průmyslové revoluce a optimalizujte železniční sítě, vypravujte vlaky a nastavujte automatizované doručovací trasy. Ponořte se do hlubokého a poutavého stavitelského herního zážitku inspirovaného hrami Railroad Tycoon 2 a Sid Meier's Railroads!

    Cestujte po celém světě na počátku 20. století a navštivte země Nového i Starého světa - Spojené státy, Anglii, Řecko a Egypt, abychom jmenovali alespoň některé - abyste vyřešili nečekané a zdánlivě fiktivní logistické problémy. Pomoz kapitánu Nemovi postavit jeho slavnou ponorku, vyhodit do povětří překážky, abys přesměroval záplavy, nastavit výrobu antibiotik pro boj s pandemií a pomoci obyvatelům města rozptýlit Lochnesskou příšeru!

    Objevte výkonný editor úrovní – navrhněte si vlastní úrovně a sdílejte je s ostatními hráči v prosperující komunitě Train Valley. Využívejte zcela nové skriptovací nástroje, vytvářejte složité krajiny, přidávejte jedinečné herní cíle a vytvářejte logistické výzvy vhodné pro vysoce kvalitní dopravní podnik.

    Užij si vzrušení ze staré dobré soutěže dopravních magnátů v online režimu pro více hráčů. Vytvářejte spojenectví a společně rozvíjejte železniční sítě, nebo sabotujte a přelstěte konkurenční podniky – podívejte se, kdo zvítězí v konečném kapitalistickém střetu!


    Instalace trvá méně než minutu
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: 1,3 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry.







    mirek1730,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.270 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 22:15
    memcache

    TOPlist