Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Microsoft Office 2019 (2018)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Microsoft Office 2019 (2018)(CZ) Názov:Microsoft Office 2019 (2018)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:3.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-10-09 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Originalny nazev: MICROSOFT  OFFICE  2019
    Rok vydani: 2018
    Jazyk: CZ
    Ochrana: crack ( musite spustit jako spravce )pak bude plna verze


    Microsoft představil Office 2019 a řadu dalších novinek
    2. 10. 2018. (redaktor: František Doupal, zdroj: Microsoft)
    Na konferenci Ignite 2018 společnost Microsoft představila novou generaci kancelářského balíku Office, novinky v řešení Microsoft 365 a řadu dalších nástrojů a vizí pro moderní pracoviště. Důležitou roli hrají technologie jako umělá inteligence, IoT a nebo edge computing.

    Microsoft zdůraznil potřebu vyšší bezpečnosti informačních technologií a vydal řadu bezpečnostních programů a produktů. Například Microsoft Secure Score je dynamická správa, která vyhodnocuje prostředí uživatelů Microsoft 365 a dává doporučení, která mohou až třicetinásobně snížit narušení zákaznického prostředí. Microsoft Authenticator pomáhá pracovníkům zjednodušit bezpečné přihlášení a nabízí například přihlášení bez hesla.

    „V dnešní éře inteligentního cloudu a internetu věcí hledají firmy v každém oboru důvěryhodného partnera, který jim pomůže s transformací,“ řekl Satya Nadella, generální ředitel Microsoftu. „Posouváme hranice AI, edge computingu a IoT, zároveň poskytujeme úplné koncové zabezpečení, které umožní každé organizaci vybudovat vlastní digitální dovednosti a v této nové době uspět,“ dodal.

    To nejdůležitější z představených novinek

    Zpracování dat a umělá inteligence

    Microsoft pokračuje ve zpřístupňování produktů a služeb s možnostmi umělé inteligence, které budou prostřednictvím aplikací nové generace, osobních asistenčních služeb nebo prostřednictvím jiných rozhraní dostupné pro miliardy uživatelů. Nové služby umožní firemním zákazníkům získat maximum z jejich dat:

    • Uvedením SQL Server 2019 (preview) a neustálým rozvojem služeb Azure SQL Database, Azure Data Explorer a Cosmos DB Microsoft zvyšuje schopnosti moderní datové platformy v oblasti škálovatelnosti, integrace inteligentních služeb a zabezpečení konzistentní zkušenosti při využívaní místní infrastruktury nebo cloudových služeb.

    • SQL Server 2019 (preview) přináší nové možnosti do oblasti zpracování velkých dat. Umožňuje uživatelům využít jakýkoliv zdroj dat od OLTP, datových skladů, business intelligence služeb až po služby umělé inteligence a pokročilé analytické služby. S těmito vylepšeními se SQL server stává centrem pro zpracování dat a získávání poznatků bez nutnosti přesouvat nebo kopírovat data z původních zdrojů.

    • Služby Azure Machine Learning pomáhají datovým vědcům a vývojářům rychleji budovat a trénovat modely umělé inteligence a následně je jednoduše nasazovat. Součástí aktualizace těchto služeb je také Automated Machine Learning, který identifikuje nejefektivnější algoritmy a optimalizuje výkonnost modelů.

    • Nová služba Azure Data Explorer (public preview) výrazně urychluje získávání poznatků z velkého množství dat. Uživatelům umožňuje téměř v reálném čase interaktivně analyzovat data, identifikovat anomálie a typické vzorce nebo určit zdrojové příčiny vývoje. Jde o službu pro ad-hoc zpracování dat, analýzu sběrných záznamů a telemetrických dat z webových stránek, aplikací a IoT zařízení.

    Infrastruktura, internet věcí a edge computing

    Informační technologie jsou všudypřítomné, zároveň jsou často distribuované napříč vzájemně propojenými zařízeními, koncovými zařízeními, dostupné v různých regionech světa. Zařízení vybavené dovednostmi umělé inteligence dokážou predikovat, učit se, hovořit a ovládají další činnosti. To umožňuje inovovat díky využití inteligentního cloudu a inteligentního internetu věcí. Microsoft zpřístupňuje pokročilé IoT a řešení pro inteligentní internet věcí pro zákazníky, kteří mají zájem aplikovat nové scénáře využití i v oblastech s nestabilním připojením.

    • Azure Digital Twins je nové řešení dostupné v IoT platformě, které umožňuje zákazníkům a partnerům vytvářet komplexní digitální modely fyzického prostředí.

    • Další novinka, Azure Data Box Edge (public preview), představuje síťové zařízení, které umožňuje předzpracovaní dat „at the edge“ (na koncovém zařízení) s využitím machine learning algoritmů a následně jejich efektivní přenos do cloudu.

    • Jedním z klíčových oznámení je připravované uvolnění nové verze Windows Server 2019, která pokračuje v úzké integraci místní infrastruktury s cloudovými službami Microsoft Azure při budovaní hybridních scénářů. Uživatelé využitím vícero vrstev zabezpečení infrastruktury snižují bezpečnostní rizika.

    Kybernetická bezpečnost

    Společnosti věnují neustále čas a zdroje na to, aby se ochránily (případně zotavily) z kybernetických útoků. Provozují množství komplexních, oddělených nástrojů, což ve výsledku může poskytovat další prostor útočníkům, kteří se navíc neustále vyvíjejí. Microsoft nabízí jedinečnou příležitost pomoci a představuje řešení, která umožňují IT oddělením rozšířit svoje bezpečnostní schopnosti o využití inteligentního cloudu. Pro úspěšnou podporu zákazníků se společnost Microsoft zaměřuje na tři oblasti:

    • Využití globální škály při zajištění bezpečnosti: Více než 3 500 bezpečnostních odborníků využívají každý den technologie umělé inteligence pro analyzování více než 6,5 bilionu signálů z celého světa. Kromě globální infrastruktury chránící zákazníky po celém světě, Microsoft provozuje i dvě unikátní centra Cyber Defense Operations Center a Digital Crimes Unit, která pomáhají zvyšovat kybernetickou bezpečnost.

    • Vyspělé bezpečnostní technologie: Zákazníci mají možnost využít technologie pro end-to-end ochranu, detekci a řešení ohrožení, které představuje Microsoft Threat Protection. Ten pracuje napříč emailem, PC, identitou a infrastrukturou v řešení Microsoft 365. Zároveň je zákazníkům umožněno nastavit přihlašování bez použití hesla s využitím aplikace Microsoft Authenticator. V neposlední řadě mohou také využít reportů Microsoft Secure Score pro zhodnocení stávajícího stavu a získání doporučení pro zvýšení bezpečnosti.

    • Partnerství pro kybernetickou bezpečnost: V oblasti bezpečnosti nejde pouze o technologie a jejich provozování, a proto Microsoft spolupracuje s technologickými společnostmi, vládními organizacemi a demokratickými institucemi.

    Microsoft 365

    Je to již více než rok od oficiálního představení balíku služeb Microsoft 365. Na konferenci byla oznámena řada novinek, které zákazníkům přinášejí další možnosti využití.

    • Windows Virtual Desktop: Cloudová služba využívající platformu Azure, která poskytuje víceuživatelské řešení s Windows 10 optimalizované pro Office 365 ProPlus. S Windows Virtual Desktop lze nasadit Windows a Office na Azure během několika minut.

    • Rozšíření možností Microsoft Teams: Oznámené novinky se týkají nových možností schůzek, integrace funkcí z řešení StaffHub, dostupnosti různých typů zařízení podporujících Teams, rozšířené možnosti správy a mnoha dalšího.

    • Využití funkcí umělé inteligence (AI): Byl představen Microsoft Search – technologie měnící způsob, kterým organizace vyhledávající informace napříč jimi využívanými aplikacemi – od Outlooku, přes PowerPoint, Excel, Sway, Microsoft Teams, Office.com, až po Sharepoint. Dalšími funkcemi jsou Rozostření pozadí v Teams meetings, které používá technologie Face recognition, AI funkce v Excelu nebo funkce Ideas v Office.

    Office 2019 je všeobecně dostupný pro Windows a Mac

    V pondělí 24. září bylo také oznámeno uvedení Office 2019 pro Windows a Mac na trh. Office 2019 představuje nové verze lokálně instalovaných produktů Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access a Publisher.

    Pro zákazníky, kteří nejsou připraveni pro nasazení cloudu, poskytuje Office 2019 nové možnosti a vylepšení pro koncové uživatele i pro správce IT. Nové možnosti jsou výběrem ze seznamu vlastností, které byly přidány do Office 365 ProPlus v průběhu minulých tří let. Office 2019 je trvalou licencí a do budoucna nebude rozšiřován o nové funkce a vlastnosti








    mirog, Jan_Pelikán, samsung77, Majln2, Dafko, mira999, lisyivan, Milda1000, matus1503, tomas482, tktommas, MAJKYFAJK, pablo1, shanow, Martin_Šuťák, jaredstar, BlueJack007755, kokotko58, libor_H, Pavelkaderabek, bernyberny, brcko007, tino277, stetson2020, markusik, capac, radkarpat, Apolinko123, Roman-99, Roman-99, laameer, Lucky76, smilos, street04, Cyberspb, Marekoss, rucza, MPa, torenty, brittlit, MAKOZC, gandalfos, hoko, shololo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    lukmer255
    Ratio 0.1

    VIP

    25/04/2024 15.24.19
    je to bezpečné? Windows defender mi to blokuje, tak nevím zda povolit, aby se mi do PC něco nedostalo. Dík za odpovědi.

    0
    Emotrix
    Ratio 0.49

    Clen

    23/02/2023 07.03.18
    Zdravím, bude tohle fungovat pod win 11 Pro nebo ne? Díky za odpověď.

    0
    radimgriga
    Ratio 0.8

    Clen

    14/09/2022 14.07.43
    prosim o seed diky

    14
    krchinho
    Ratio 2.74

    Member+

    29/11/2021 00.08.45
    seed pls

    8
    Dusky_19
    Ratio 0.1

    Clen

    30/09/2021 20.07.00
    Prosím pěkně o seed

    12
    Bokenko
    Ratio 6.13

    Member+

    11/09/2021 10.33.04
    pls seed

    208
    silverscreen
    Ratio 177.34

    Member+

    30/01/2019 14.17.37
    tak sorry upe uz to jde chtelo to počkat

    2
    silverscreen
    Ratio 177.34

    Member+

    30/01/2019 14.14.38
    asi jsem debil ,ale tenhle postup nefunguje video navod je k prdu stranka neobsahuje zadny text soubor ke kopirovani, k nicemu jenom samy videa k nicemu o nicem

    -139
    martin1981
    Ratio 1.93

    Member+

    13/01/2019 19.34.00
    táto verzia je aj pre MAC??? ďakujem

    36
    martin1981
    Ratio 1.93

    Member+

    13/01/2019 18.43.24
    táto verzia je aj pre MAC??? ďakujem

    1
    quark_21
    Ratio 0.33

    Clen

    07/01/2019 22.25.34
    funguje dikes

    42
    Drago93
    Ratio 0.15

    Clen

    26/12/2018 18.59.53
    Funguje!!

    5
    elicheva
    Ratio 0.21

    Clen

    13/12/2018 14.57.13
    Funguje, díky moc!

    1
    testtset
    Ratio 1.54

    Member+

    04/12/2018 20.13.12
    Pozri na túto stránku je tam aj postup

    https://productkey.net/how-to-activate-microsoft-office-2019-without-product-key-for-free/

    V skratke

    Kliknúť, na "Click Here to copy this code" alebo ešte lepšie "Uložiť cieľ odkazu...".

    V systéme Windows povoliť "Prípony názvov súborov"

    V stiahnutom súbore "code-activate-office-2019.txt" premenuj koncovku .txt na .cmd

    Súbor spusti ako administrátor, ááááááááááá je to.


    3
    palokm
    Ratio 1.18

    Member+

    04/12/2018 18.48.45
    som to nainstaloval,dal crack,restartoval PC a 2019 nikde...kde robim chybu

    -1
    66radim66
    Ratio 0.37

    Clen

    12/11/2018 22.31.18
    Crack nefunguje, nie je s touto verziou kompatibilný..

    -14
    korfina
    Ratio 2.08

    Member+

    11/11/2018 21.15.56
    Kam se to prosim nainstaluje?

    22
    Bilasmrt
    Ratio 0.15

    Clen

    10/11/2018 08.54.07
    funguje perfektne diky

    114
    TakeItEazY
    Ratio 0.15

    Clen

    05/11/2018 19.26.09
    Už v pohodě, vše funkční jak má být, problém byl u mě že mi nefungovalo CMD.

    6
    michael111
    Ratio 0.07

    Clen

    28/10/2018 11.49.44
    ahojte prosim vas mate aj slovensku verziu? dakujem

    0
    TakeItEazY
    Ratio 0.15

    Clen

    24/10/2018 22.18.37
    at uz spoustim crack jako spravce nebo ne tak mi to pise ze 29. mi to prestane fungovat

    47
    heker510
    Ratio 4.42

    Member+

    24/10/2018 17.12.56
    crack ( musite spustit jako spravce )pak bude plna verze  !!!

    21
    peeteekadan
    Ratio 1.18

    Member+

    24/10/2018 15.20.17
    CRACK je nefunkcni. je na jinou verzi.

    -508
    Pruchnický
    Ratio 0.93

    Clen

    14/10/2018 19.50.38
    office se samo nainstaluje jenom crek musis potom spustit jako spravce

    9
    harry51
    Ratio 0.5

    Clen

    11/10/2018 11.32.29
    Asi som absolútny amatér, ale...
    Poradí mi niekto ako to nainštalovať? Mám Win 10 64. Ďakujem

    0
    oknoman
    Ratio 0.51

    VIP

    11/10/2018 08.59.30
    Bude aj SK?

    1
    stupid
    Ratio 0.61

    Clen

    09/10/2018 17.43.43
    Je to pouze pro Win10??


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.239 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 02:07
    sql

    TOPlist