Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CCleaner Professional Edition 6.06.10144 (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CCleaner Professional Edition 6.06.10144 (x64) Názov:CCleaner Professional Edition 6.06.10144 (x64) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:57.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-11-22 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    CCleaner Professional Edition 6.06.10144 (x64)
    Jazyk: CZ
    Licence: Aktivátor je přiložen k torrentu
    Minimalní konfigurace: MS Windows 7, 8, 10, 11
    Info: Čtěte Návod.txt pro instalaci



    CCleaner Professional Edition je předním nástrojem pro celkovou optimalizaci Windows a čištění počítače od nepotřebných souborů či neplatných záznamů v systémovém registru. Současně pomůže také s důkladným odinstalováním programů.

    Program CCleaner vyhledává a odstraňuje zbytečné a neplatné položky v systému Windows a aplikacích, uvolňuje tak místo na pevném disku. Program současně vysype koš, odstraní výpis naposledy otevřených dokumentů, vyčistí dočasné soubory, seznam hudebních skladeb a videí v mnoha aplikacích. CCleaner dále odstraní log soubory, výpisy paměti, seznamy odkazů, protokoly událostí, odstraní zastaralá data systému, v nabídce Start v případě potřeby vymaže přednastavené pořadí programů a odstraní seznam nejpoužívanějších programů. CCleaner také umožní nastavení systémové lišty Windows, zruší přednastavené hodnoty pro zobrazení obsahu v Průzkumníku Windows, apod. Užitečná je funkce pro vyčištění volného místa. Ta zajistí důkladné skartování smazaných souborů a zamezí jejich případnému nechtěnému obnovení pomocí specializovaných programů.

    CCleaner si poradí s důkladným vyčištěním záznamů o vašem surfování v mnoha rozšířených i méně známých webových prohlížečích (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera či Safari, K-Meleon, Rockmelt, Flock, Netscape Navigator, Avant, Maxthon, atd.). Dokáže přitom zamést stopy v historii navštívených webových stránek, v historii stahování souborů, vymaže cookies, dočasné soubory, záznamy z formulářů, apod.

    Součást pro správu a čištění systémového registru nabízí pokročilé funkce pro odstranění nepoužívaných a starých záznamů, včetně přípon souborů, ovládacích prvků ActiveX, ProgID, sdílených či chybějících DLL knihoven, fontů, souborů nápovědy, neplatných cest k aplikacím, neplatných ikon či zástupců. Pokud by po provedení optimalizace došlo v krajním případě k nefunkčnosti operačního systému nebo některého z nainstalovaných programů, pak je možné provedené změny vrátit zpět.

    Program CCleaner vám pomůže také se správou nainstalovaných aplikací, zejména jejich odinstalováním a přejmenováním. Současně umožňuje pohodlnou administraci programů spuštěných společně s operačním systémem. CCleaner dále nabízí funkci pro správu automaticky i ručně vytvořených bodů obnovení operačního systému. Zajímavý je také vyhledávač duplicitních souborů, který vyhledá soubory, které se nachází na disku vícekrát a umožní uvolnění místa odstraněním duplicit.

    CCleaner je nabízen ve třech verzích. Základní bezplatná varianta Free nabízí všechny výše popsané funkce. Placená verze Professional přidává ještě monitorování systému v reálném čase, automatické aktualizace a rozšířenou uživatelskou podporu. Nejvyšší verze nazvaná Professional Plus pak nabídku funkcí dále rozšiřuje o defragmentaci disku a obnovu souborů..









    archibald33, ivankob, MIPR2006, HONZA-57, PeJOBr, hudrbica, pajinek1, Rojak, 12685, danitodan, AGENT0077, Zvolen, Lee67, Roz40, mieritma, mieritma, mieritma, mieritma, keko225, Tlakomer, OTAZ, Mobajlnik, morlor13, MartinZetek, matthew, Pčiko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    AGENT0077
    Ratio 2.67

    Member+

    23/11/2022 06.41.26
    Nainstalováno, odzkoušeno, vše plně funkční. Díky Upe.


    --------------
    >> 23/11/2022 18.58.55
    UPLOADER: Není za co


    --------------
    >> 25/11/2022 07.51.02
    MSmoula: Teď mají na webu,BLACK FRIDAY
    Na rok, 1 PC za, 239,50 CZK
    Tak, to není zas tolik, aby to někoho přivedlo na mizinu


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.125 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:53
    sql

    TOPlist