Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Sekeromlat - Drapy a tesaky (2022) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Sekeromlat - Drapy a tesaky (2022) Názov:Sekeromlat - Drapy a tesaky (2022) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:67.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-12 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: Sekeromlat
    Album................: Drapy a tesaky
    Genre................: Black Metal
    Source...............: CD
    Year.................: 2022
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: LAME 3.99
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
    Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
    Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 20.03.2022
    Posted by............: somebody on 12.08.2024
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. Sekeromlat - Vzyvani bestie (intro)                     [00:44]
      2. Sekeromlat - Trun bolesti                               [02:01]
      3. Sekeromlat - Zemres utopeny                             [02:48]
      4. Sekeromlat - Drapy a tesaky                             [01:35]
      5. Sekeromlat - Hadi noc                                   [02:56]
      6. Sekeromlat - Mandragora                                 [02:50]
      7. Sekeromlat - Zalobce                                    [02:14]
      8. Sekeromlat - Virozvest                                  [02:57]
      9. Sekeromlat - Morova studna                              [02:37]
     10. Sekeromlat - Zkaza z nebes                              [02:31]
     11. Sekeromlat - Cizin                                      [02:20]
     12. Sekeromlat - Vymrely druh                               [03:24]

    Playing Time.........: 29:03
    Total Size...........: 66,59 MB

    Pražské blackmetalové komando uctívá stejným dílem temné metalové bohy stejně jako Satana. Výstižný epesní název kamenného nástroje v kombinaci s obalem, kterému dominují dráp a tesáky čtyřstopé šelmy, dává na srozuměnou, že se můžete těšit na odporně agresivní rituál. A pokud jste nikdy neměli možnost od nich něco slyšet nebo je někde vidět naživo, pak možná můžete začít albem „Drápy a tesáky“. SEKEROMLAT hudebním oslím můstkem vtělují vydavateli Vřesová studánka odér epizody Studna nomenklaturního režiséra Sequense a jeho režimního pitavalu.

    SEKERY se daly dohromady ve druhé polovině roku 2017. V dalším roce odehráli v modřanském Mayapur pokojíčku svůj první gig. Počáteční blackmetalové warpainty postupně vyměnili za kápi a kukly nakoupené v obchodě „Vše za dvacet“. Nedávno se u nich objevila i kosa, kterou dostali darem od Vojty Jasanskýho z BAHRATAL. Současný frontman J. (KUNTA KINTE) naskočil do tohoto černého konventu začátkem roku 2020, kde na postu vokálu vystřídal knížete P. Zbytek SEKEROMLATÍ tajenky tvoří zástupce té hezčí části populace K. (basa), kytaristi N. a H. (oba MŮRA) a A. (bicí, WOUNDEAD KNEE). Kapela stojí také za benefiční akcí „Lidstvu smrt, psům život“ určenou organizaci Psí život, která pomáhá psům a kočkám, jejichž lidští druzi živoří na okraji společenského živlu.

    České texty, jež jsou z poloviny dílem dnes již bývalého zpěváka knížete P. a nového pěvce J., pojednávají o zkáze, utrpení, pohromách, smrti a temnotě. Nutno dodat, že aktuální album je nahráno ještě bez druhé kytary pána N. Fotky pořídila Ma Rie (LAKKA), návrhy merče Moucha-merch, autorem loga je Alexey Klyukov. Nahráno v čestickém Hellsoundu Honzy Kapáka, kde proběhl také mix a mastering EP z roku 2019. Pouze Karolíně se zřejmě nechtělo do podhůří Šumavy a basu nahrála v pražském Dödsmord studiu.

    Po dobrovolně povinném intru „Vzývání bestie“ nastupují bezvěrné sypačky „Trůn bolesti“ a „Drápy a tesáky“ neponechávajíce nic náhodě a tepou raw black, který nepřiznává nic melodičností ani chytlavým melodiím. Lobotomie od samotného začátku nabíjí nespoutanou silou, brutalitou a agresí. Panuje zlověstná atmosféra s rysy inferna sahajícího hluboko do neznámých jeskyní satanské temnoty. Nejde o lehce poslouchatelnou hudbu, přesto písně zároveň netrpí nepřístupností. Kapela dokáže zařadit i relativně melodické skladby jako „Mandragora“, „Žalobce“, „Morová studna“ nebo „Virozvěst“ s volnějším rozjezdem a en iyi dershanepomalejšími pasážemi, které nakonec vezmou za své a podlehnou podmanivému kytarovému tremolu. SEKERY namátkově uvolní přehřátý reaktor a skladby „Zemřeš utopený“ a „Hadí noc“ nerozjíždí typickým arcizlem (krásné slovo vypůjčené od jihočeských NĀV). I když se toho v riffech tolik neděje, jsou podány přesvědčivě a dotváří odlišnou atmosféru. Poslední trojice skladeb „Zkáza z nebes“, „Cizin“ a „Vymřelý druh“ je nejrozvážnější, jestli se to takto dá vůbec nazvat, bez frenetických blastbeatů s máchající kytarou podnikající tremolo tripy. Skladby nemají takovou míru chytlavosti, což jim dodává větší váhu. Poslední výkřik na konci alba – „Lidstvo je vymřelý druh“ – podtrhuje nerudnou náladu nahrávky. Kapela se nebojí noisového intra, bzukotu dotěrného hmyzu, údery sekeromlatu, pazvuku evokujícího náběh indukční pece nebo zlověstné bouřky.

    V porovnání se stejnojmenným EP jsou na novince delší skladby, a hlavně prakticky vymizel punkový feeling, jaký jsme si mohli užít třeba ve skladbě „Staň se bahnem“, což jsem v minulosti považoval za přidanou hodnotu. Kapela pracuje se vzorcem frenetických blastbeatů v kombinaci se bzučivou pro black metal neodmyslitelnou tremolo kytarou, která postupně obrušuje dobře nabroušenou smrťákovu kosu. V „Morové studně“ nebo „Cizin“ nechal mastering vyniknout bublavou basu, kterou obsluhuje Karolína Drahotová, již bych si uměl představit v seznamu respondentek v knize Pavly Jonssonové Růžové vrány o ženách, které se věnují alternativní muzice a obecně „druhé“ kultuře. Zpěvák frázující v rychlých skladbách disponuje barvou a intenzitou hlasu zelekrizovaného bordelu, podobný noise-corovému projektu.

    SEKEROMLAT nahráli inspirativní a temperamentní album, které rozumným způsobem šíří čistou mentalitu black metalu. Kapela je oddaná lo-fi syrové tvorbě, černé duchařině a ztělesňuje black fucking metal v jeho chmurné podobě. Produkce, která je pekelně umouněná a páchnoucí po síře, doplňuje náladu alba, jako by vyšlo přímo z kobky, a napomáhá k dosažení vampýrského efektu. Poněvadž SEKERY mají na kontě pouze EP a toto album na magnetickém pásku, jedná se o zásadní část jejich katalogu. SEKEROMLAT řádí jako černá ruka. Sláva Ďáblu!







    djoosephi, metalboss,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.181 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:36
    sql

    TOPlist