Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Linux Mint 17.1 Xfce (CZ/ENG)(x86/x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Linux Mint 17.1 Xfce (CZ/ENG)(x86/x64) Názov:Linux Mint 17.1 Xfce (CZ/ENG)(x86/x64) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:2.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-01-31 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ/SK/ENG/DE atd.. multi.
    Licence: Free
    Minimalní konfigurace: Intel Pentium4

    Priložen i Linux Live USB creator, to jest nástroj,
    kterým dostanete Linux na flešku v prostředí Windows.
    Po restartu v BootMenu zvolíte flešku, poté Live Mód (na vyzkoušení)
    anebo rovnou spustíte instalaci.




    Recenze:
    http://www.linux-mint-czech.cz/

    Linux Mint je linuxová distribuce, operační systém pro osobní počítače. Její verze jsou založeny na distribuci Ubuntu (se kterou jsou zpětně kompatibilní a využívají i aplikace od Canonical Ltd.), případně na Debianu. Zatímco jádro Linux Mint je založeno z větší části na Ubuntu, grafické uspořádání plochy a uživatelské rozhraní je naprosto odlišné. Tyto odlišnosti zahrnují například zcela jiné zobrazení plochy, možnost uživatelsky nastavitelných menu a MintSoftware, kolekci systémových nástrojů vyvinutou pro snadnější správu systému a uživatelských práv.

    Balíček Linux Mint obsahuje vlastní sadu MintSoftware, která je zaměřena na usnadnění ovládání systému pro koncového uživatele. Jednotlivé nástroje jsou:

    MintUpdate: Aplikace pro aktualizaci, speciálně navržená pro OS Mint, obsahuje určení stability aktualizace (od 1 do 3), která vychází ze stability a míry nutnosti dané aktualizace.

    MintInstall: Program pro stažení softwaru z internetového katalogu pro danou distribuci OS Mint. Katalog neobsahuje přímo aplikace, ale obsahuje všechny informace týkající se daného programu a jeho umístění.

    MintDesktop: Nástroj pro snadné nastavení plochy.

    MintConfig: Nástroj pro přizpůsobení ovládacího centra.

    MintUpload: FTP klient, který slouží k nahrávání souborů na server, k nahrání stačí pravý klik na ikonu serveru a vybrání dat, která chceme nahrát. Po nahrání obdržíme adresu, kterou můžeme využít jako odkaz pro snadné sdílení souborů s dalšími lidmi.

    MintMenu: Menu napsané v programovacím jazyce Python, je možné u něj zcela přizpůsobit text, ikony i barvy.

    MintDrivers: Aplikace, která se stará o správu ovladačů pro systém, ať již svobodných, nebo i proprietárních.
    Pracovní prostředí

    Linux Mint je konzervativní distribuce, která spoléhá na tradiční rozvržení desktopu, proto základní prostředí tvoří MATE a Cinnamon, doplněné o KDE a Xfce. Existuje také verze Linux Mint Debian Edition (LMDE) s MATE a se Cinnamonem, která je založená Debian. Stejně tak je na Debianu postavená verze Linux Mint Xfce, vydaná v dubnu 2011, která obsahuje prostředí Xfce.
    Balíčkovací systém

    Linux Mint používá balíčkovací archiv deb, což je balíčkovací systém distribuce Debian. Balíčky Debianu jsou obvykle také používány v derivátech této distribuce (Ubuntu atd...). Tyto balíčky obsahují dva zagzipované nebo zabzipované tar archívy. Jeden z nich obsahuje kontrolní informace a druhý instalovaná data. Jako balíčkovací systém se obvykle užívá dpkg nebo jeho nadstavba apt. Deb balíčky mohou být zkonvertovány na ostatní formáty (např. rpm) pomocí programu Alien. Některé balíčky jádra Debianu jsou dostupné jako udeb (“mikro deb&rdquo a jsou obvykle používány pro spouštění instalace Debianu. Ačkoli tyto balíčky používají koncovku “udeb” a mají stejnou strukturu jako běžné deb balíčky, nejsou však instalovatelné na běžném systému.











    Andrej_Gor, Kabina, Inga258, navlk, kumike123, renda567, Kareon, Kareon,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    littlejoe
    Ratio 3.5

    VIP

    13/10/2021 10.38.42
    prosim seeed
    dikes

    -5
    georgino7
    Ratio 1.24

    Clen

    29/10/2015 09.45.44
    Vyreseno

    2
    georgino7
    Ratio 1.24

    Clen

    29/10/2015 08.40.41
    zdravim stahnul jsem a pres Rufus(e) jsem zformatoval usb flash v biosu nastavil first boot usb a po restartu se mi jen zobrazilo okno dal jsem spustit a tim to skoncilo po 10minutach nic flash prestala blikat skoro ihned pak jen tvrdy restart, ale s mintem i z ofiko stranek mam problem jinak jine distribuce jdou nevis cim to muze byt? dekuji za odpoved


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.306 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:33
    sql

    TOPlist