Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Niedl Frantisek - Ondrej z Rohatce 03 - Na kraluv prikaz (Marek Holy)(8h15m)=91% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Niedl Frantisek - Ondrej z Rohatce 03 - Na kraluv prikaz (Marek Holy)(8h15m)=91% Názov:Niedl Frantisek - Ondrej z Rohatce 03 - Na kraluv prikaz (Marek Holy)(8h15m)=91% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:232.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-10-14 Peerov:11 (Seed: 11, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA







    Niedl František
    , ଘ( ͡° ͜ʖ ͡°)  ( • ) ( • )-----(≖_≖)
    Ondřej z Rohatce 03
    Na králův příkaz


    čas: (8h15m) L.P (2023)
    účinkují: (Marek Holý)
    Detektivky, Novely, povídky, jiné čtivo a nebezpečné deviace










    Ondřejovi z Rohatce se konečně podařilo vyvléci se z osidel, která mu kladl křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře, jenž ho chtěl připravit o hrad Jenčov, bohaté naleziště železné rudy, hutě a hamr na výrobu železa. Chval byl vždy mužem Jana Lucemburského, zatímco Ondřej manem markraběte Karla. Vztah obou Lucemburků byl vždy komplikovaný, a i když nakonec král Jan uznal, že je Ondřej v právu a darovací listinu na Jenčov, kterou vystavil jeho syn Karel, uznal a stvrdil i svým podpisem a pečetí, nemohl jen tak ustoupit, aby neztratil tvář. A tak stanovil Ondřejovi podmínku, že se bude muset, pokud ho on sám vyzve, zúčastnit tří jeho válečných tažení. Píše se rok 1341 a králi zbývá necelých pět let života. Zapomene král na tuto svoji malichernost, nebo bude Ondřej vyzván k tomu, aby ho do bitvy následoval?

    Série: Ondřej z Rohatce 3.
    Žánr: Literatura česká , Historické romány
    Vydáno: 2023 , MOBA (Moravská bastei)
    1. vydání originálu: 2023
    Počet stran: 272
    Jazyk vydání: český
    Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem
    ISBN: 978-80-279-0806-6

    FRANTIŠEK NIEDL František Niedl se narodil v Českých Budějovicích a vystudoval SPŠ elektrotechnickou. Prošel profesemi elektromontér, obsluha vodní elektrárny, obsluha rozvodny, byl učitelem v autoškole a byl majitelem cestovní kanceláře. Má rád přírodu, motorky, koně, jachtink, literaturu a historii. Kromě románů píše i povídky, které se objevují v přílohách deníků, nebo jsou vysílány v rozhlase a také vychází knižně. MAREK HOLÝ Vystudoval brněnskou konzervatoř. Před studiem JAMU dal přednost angažmá v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. V Praze poté působil několik let v Divadle Na Fidlovačce. V současnosti je členem hereckého souboru Divadla na Vinohradech. Je držitelem Ceny Thálie 2013 v oboru opereta, muzikál za titulní roli v muzikálu Zorro uváděného v Divadle Hybernia. Je vytíženým a skvělým dabingovým hercem a oblíbeným interpretem audioknih. Pro Audiotéku načetl například sérii Simona Scarrowa Quintus Licinius Cato.


    Formát                                      :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44 kHz


    ФАК Ю











    andre66, luboskopavol, maav, pohee, Tondik2, Hippies, eduard33, haseki, pepa49, gurp, burda99, Andy28, Blumeryx, Megos007, gomez79, Ferdakraken, hudrbica, pepsishaman, Zanys7, Dan_Poly, petazl, pcmlportable,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    pepsishaman
    Ratio 0.18

    Clen

    19/10/2023 08.35.55
    Rád bych podpořil ale píše - tato organizace není způsobila přijímat příspěvky..



    --------------
    >> 19/10/2023 10.37.48
    UPLOADER:
    nesmíš klikat na ten nápis donate ale o kousek nad tím na ten řádek 1,1 € a tam máš napsáno kam poslat sms na podporu sktorrentu


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.212 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:40
    sql

    TOPlist