Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Google Hacks v1.6 (2009 / update 2014) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Google Hacks v1.6 (2009 / update 2014) Názov:Google Hacks v1.6 (2009 / update 2014) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:2.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-05-24 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: Anglicky
    Licence: Free
    Minimalní konfigurace: Win 98, Win 2000, Win XP, Win 7
    Odkaz na recenzi: https://code.google.com/p/googlehacks/
    Verzia 1.6
    Rok vydania 2009 update 2014







    Google hack je extrémne výkonný vyhľadávač, ktorý vám poskytuje s mnohými technikami nájsť relevantné dáta ako hudbu, filmy, programy, hry, sériové čísla k programom k hrám, prihlasovacie údaje meno+heslo atd. Pamätať všetky dostupné modifikátory retazce zadávané do browsera ako príklad "(htm|html|php) intitle:"index of" +"last modified" +"parent directory" +description +size +(.exe) "kaspersky"" je pomerne ťažké, a je sotva obohacujúce a mnohí useri sveta by to ani nedokázali. Takže tu je nástroj Google Hack ktorý vlastne pred rokmi bol vyrobený práve s toho titulu pre širokú verejnosť pre neznalých userov v súvislosti so zadávaním index dát, ktorý vám umožní vykonávať pokročilé vyhľadávanie Google bez zadania modifikátorov ručne. Treba vedieť že google vo svojích útrobách servera-ov ukladá abnormálné množstvo najrôznejších informácií ku ktorým za pomoci práve tohto Google Hack softu sa ľahko môžte dostať - táto Google hack technika je považovaná za jednu s najlahších easy technics metód ktorú zvládne i ten najneskúsenejší člen sktorrentu!

    Síce existuje aj verzia 1.6.5 ale tá je nebezpečne zavírená - nedoporučujem!



    VIDEO TUTORIAL!







    Tento produkt je pravdou že nie je nič nového pod slnkom ktorý by nepoznali tí profesionálne zdatnejší členovia sktorrentu ale verím že dokáže osloviť tích menej skúsenejších členov sktorrentu ktorí ho možno ani nepoznajú a ktorím určite príde vhod aj s toho titulu že také vyhladávania ktoré dokáže GOOGLE HACK nedokážú cez klasický google browser!











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    Serenity888
    Ratio 1

    VIP

    24/05/2015 18.53.50
    zkoušel sem to podle video návodu přes google chrom a vyhledámi to jen kraviny a vůbec se mi tam neoběvý abych tam zadal nějakej bezpečností kod jako v tom videu, nemusí se to ještě někde nastavit v tom chromu že to nejde?

    1
    5620
    Ratio 4.85

    Member+

    24/05/2015 14.27.48
    na tej čiernej machuli neni videt aky maš prehliadač ale IE 11 to aumaticky zablokuje kvoli ,,utokom,, ak treba chromaka tak je mi to na...

    -7
    zerikus31
    Ratio 0.03

    Clen

    24/05/2015 14.27.38
    a ešte jedna otázka. ako to spustím ? keĎ tam vždy niečo napíšem dám hladať hladá mi to cez google chrome a napíše to tam dačo ale nič nenájde. ukáže to ako neznámu adresu

    0
    zerikus31
    Ratio 0.03

    Clen

    24/05/2015 14.19.13
    Ešte som to nestiahol no chcel by som sa predom opýtať sériové čísla ku programom ako nájdem cez ten program ? ktorú kolónku mám zaškrtnúť aby mi to našlo ? sry ale chcem sa dopredu informovať aby som to potom nemusel hladať tri roky


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.186 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:38
    sql

    TOPlist