Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Toto - Toto IV (1982) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Toto - Toto IV (1982) Názov:Toto - Toto IV (1982) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:96.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-11 Peerov:36 (Seed: 36, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: TOTO
    Album................: "Toto IV"
    Genre................: Melodic Hard Rock
    Source...............: CD
    Year.................: 1982
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: LAME 3.99
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
    Channels.............: Stereo / 44100 hz
    Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 05.08.2024
    Posted by............: somebody on 11.08.2024
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. TOTO - Rosanna                                          [05:32]
      2. TOTO - Make Believe                                     [03:47]
      3. TOTO - I Won't Hold You Back                            [04:55]
      4. TOTO - Good For You                                     [03:19]
      5. TOTO - It's A Feeling                                   [03:04]
      6. TOTO - Afraid Of Love                                   [03:51]
      7. TOTO - Lovers In The Night                              [04:25]
      8. TOTO - We Made It                                       [03:57]
      9. TOTO - Waiting For Your Love                            [04:12]
     10. TOTO - Africa                                           [04:56]

    Playing Time.........: 42:02
    Total Size...........: 96,55 MB

    A máme zde po letech další školení z hudebního dospěláctví. Americká kapela TOTO funguje na scéně již bezmála čtyřicet let a vždy byla zárukou mimořádného muzikantsví, prvotřídních hráčských výkonů a velmi dobře poslouchatelných, pompézně vystavěných skladeb, z nichž některé nepostrádaly ani jistou dávku hitovosti. V prvé půli osmdesátých let platili za hvězdy vyprodávající arény po celém světě, stejně jako tomu bylo v té době u kapel typu FOREIGNER nebo JOURNEY, od kterých se TOTO vždy lišili komplikovanější výstavbou skladeb, ale i větším stylovým rozpětím vlastní tvorby (kromě hitového pomp rocku, byly v jejich skladbách k mání decentně dávkované prvky jazzu, funky nebo blues). Dnes si stále udržují patřičný entuziasmus a vydávají kvalitní alba, sice v delších intervalech, ale pořád tak nějak hodná jejich pověsti. Co však TOTO zejména šlechtí, je skutečnost, že svou hráčskou zručnost nevystavovali prvoplánově na obdiv a nikdy jí nepoužívali samoúčelně, vždy jim šlo o písně, a to o písně ve všech směrech propracované, ovšem v žádném případě ne chaotické nebo přeplácané. Tihle šlechticové konformity se prostě vždy velmi dobře poslouchali a nová deska na tom nic nemění.



    Taktovku v jejich řadách stále třímají dva zakládající členové, vynikající skladatelé a muzikanti, mezi kterými to ještě dnes hudebně jiskří jako zamlada – jmenovitě Steve Lukather (kytara) a David Paich (klávesy). Oba pánové sice za ta dlouhá léta vydatně přibrali na váze, nicméně to nic nemění na jejich vynikajícím muzikantství, jsou totiž pro hudbu této kalifornské AOR kapely naprosto nepostradatelní, protože jejich rukopis je stále odděluje od celé řady jiných a díky nim TOTO mají schopnost napsat velký rádiový hit (což se v minulosti mnohokrát stalo - viz. světově proslulé příklady jako „Hold The Line“, „Rosanna“ nebo „Africa“), ale také potenciál dostat do své hudby hodně nadstavby v podobě nejrůznějších žánrově nevyhraněných ozdob a kouzel. Steve Lukather je vlastně takový zaoceánský Michal Pavlíček, jeho kytara je ústředním prvkem hudby TOTO, zkrášlena preludii obou klávesáků sice zabírá popřední místo v celkovém zvuku Američanů, ale zároveň pracuje výhradně pro skladby. Nejde o kytaru a zbytek ansámblu, abych byl přesný, nýbrž o songy s precizní kytarou. Tam, kde se celá řada podobných kytaristů lopotí a výsledkem jejich snažení je pouze jazzem ovlivněný výtahový muzak, či bezobsažná hudba doprovázející naše nerušené nákupy v obchodních centrech, on přidává schopnost zaujmout hitem. Zpěv už několik let znovu obstarává Joseph Williams, který sice není původním zpěvákem TOTO, ale v kapele se již v minulosti jednou nacházel, a sice v druhé polovině osmdesátých let, kdy se na čtyři roky stal obstojnou náhradou za Bobbyho Kimballa.


    Nová deska „Toto XIV“ dokládá, že pro jejich pojetí AOR nehraje čas opravdu žádnou roli. Když jde o hudbu, kterou se prezentují právě takový mistři jako oni, je v podstatě úplně jedno, jestli se píše rok 1981, 1999 nebo 2015, prostě dostanete parádní sadu hudebního eklektismu, kde se ve vší nenásilnosti děje mnoho parádiček. Hned v úvodu zaujme jazzovými výběhy protkaná „Running Out Of Time“, následovaná pompézní bombou „Burn“ (nejlepší song na desce), která má velký potenciál chytlavosti, pokračuje se však dál a to pro potřeby vkusově decentního osmdesátkového spotřebitele zkultivovaným blues „21st Century Blues“ s aranžerskými vstupy saxofonu a dalších dechů. Svižná „Orphan“ se vyvine z atmosférického úvodu, aby jí Williams, doprovázen vícehlasy, dodal punc dalšího ambiciózního hitu. Nadýchaně teskná „Unknown Soldier“ stojí na akustických kytarách a dává vzpomenout na tvorbu další znamenité kapely dávných dob a sice na art-rockové krajany KANSAS. Jisté kouzlo nostalgie má i noční velkoměstský výlet „Chinatown“ s funky kytarou. Celkově klidné pojetí této skladby, ale i některých dalších nudnějších z konce alba, trochu ředí výsledný dojem, první polovina nosiče je však skvělá. Druhá se sice nevyhne jistým momentům skladatelské unavenosti (výjimkou je „Great Expectations“), ale i tak jde o zdařilé album.







    luke3d, djoosephi, Genius123456, Tomas1234,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.178 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 02:24
    sql

    TOPlist