Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blamage - Exit Absolut (2008) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blamage - Exit Absolut (2008) Názov:Blamage - Exit Absolut (2008) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:35.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-21 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: Blamage
    Album................: Exit Absolut
    Genre................: Thrash Metal
    Source...............: CD
    Year.................: 2008
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: LAME 3.92
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: CBR 128, (avg. bitrate: 128kbps)
    Channels.............: Stereo / 44100 hz
    Tags.................: , ID3 v2.3
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 18.07.2024
    Posted by............: somebody on 21.08.2024
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. Blamage - Exit Absolut                                  [05:04]
      2. Blamage - Země barbarů                                              [03:50]
      3. Blamage - Vlak do pekel                                 [04:33]
      4. Blamage - 11. Přikázání                                              [03:58]
      5. Blamage - Kdo z nás                                              [04:06]
      6. Blamage - Škorpion                                              [05:27]
      7. Blamage - Krev mojí krve                                              [03:40]
      8. Blamage - Závrať                                              [04:10]
      9. Blamage - Konec iluzí                                              [04:04]

    Playing Time.........: 38:56
    Total Size...........: 35,69 MB

    Zazní-li v České kotlině jméno Arakain, předpokládám, že každý, kdo kdy zakopl o tvrdší muziku, bude stoprocentně doma. Tvorba a význam této legendy je dostatečnou zárukou (i pro široké spektrum odstínů metalu, kterými za svojí kariéru Arakaini prošli), že se najde řada následovníků, kteří budou sát život z jejich kořenů. Ovšem těch, kterým se to smysluplně podaří, zase tolik není. A těch, kterým se to nejen podaří, ale ještě navíc znějí natolik svojsky, aby se jeden hned neofrňoval nad zbytečnou kopírkou, takové aby člověk pohledal. Najdou se, naštěstí. S debutovým albem „Vzpoura otroků“ mi českobudějovická kapela Blamage do téhle rovnice ještě úplně nezapadla (nicméně výstražné světýlko bliklo). S novinkou „Exit Absolut“ už si spokojeně mnu ruce a uznale kývám hlavou do svižného hard and heavy rytmu.

    Doufám, že Blamage nebudou protestovat, když se Arakainem (i když pochopitelně na desce najdete vliv i dalších spolků), coby pomocnou berlí, budu při hodnocení „Exit Absolut“ vytrvale ohánět (nezapomeňte, prosím, ale na zmínku o výrazné svébytnosti kapely, je velice podstatná). Na svojí desce Blamage totiž dokázali přirozeně pospojovat to, co příznivce naší tuzemské metalové veličiny může rozdělovat – odlišné vyznění všech tří kapitol, ohraničených jednotlivými arakainovskými zpěváky. Najdete přímočaré chytlavé melodie i moderně uštěkané útočné okamžiky, nápadité riffy i neposedné kytarové malování, vyzrálé i ironické texty (vážně smekám), které přirozeně, bez nějakého znásilňování, padnou do pusy a přitom mají myšlenku. A celé to pospojování kompaktně drží pohromadě. Pomáhá tomu jednak celková délka nahrávky (i když nevím, jestli „Exit Absolut“ je výsledkem důsledné selekce tvorby nebo kvalitní a jisté plodnosti autorů , je to pro případné následovníky jasný důkaz, o kolik je rozumnější nasadit devět jasných tutovek, než nabízet maximum toho, co se kdy ve zkušebně vylíhne) a jednak velice schopný zvuk, pocházející ze studia Miloše Dodo Doležala.

    I mé největší tipy souvisí s Arakainem. „11.přikázání“ s excelentním melodickým refrénovým tobogánem a vynikajícím textem (nejen kvůli slovům tuhle atmosférickou záležitost s čistým svědomím řadím bok po boku s „Apage Satanas“). Ač na mě při čtení působí text skladby „Krev mojí krve“ poněkud kostrbatě, zasazený do hudebně vláčné reality a následného hromobití tvoří tahle skládanka ve finále jeden z nejsilnějších okamžiků. Ódu na klasický hevík se současnými vlivy, citem pro zdánlivě nesnadné (a přitom tak přirozené) melodie a civilně intenzivním vokálem (znovu se ohánět pojmem „přirozenost“ je asi motáním se v kruhu, a i když si pochvalu zaslouží celá banda, je pro mě právě jistý hlas Milana Černocha tou třešní na vydařeném dortu) kluci vyseknou v „Závrati“. A když už bych našel určitou schematičnost v hudbě (např. „Konec iluzí“), Blamage opět kontrují brilantní textovou ironií.

    Někdo efektně tahá králíky z klobouku (někdo si je hýčká v kopáku - viz. sympatický obal desky – a jiný z klobouku přirozeně tahá podařené fláky. Doufám kluci, že vaše „…nás nic nezlomí“ („Konec iluzí“) se stoprocentně vyplní. Kdyby další osud Blamage záležel jen na síle hudby, obavy o jejich existenci a budoucí úspěšnost (i s ohledem na posun od „Vzpoury otroků“) bych neměl ani v nejmenším.

    P.S. Smysl pro humor bude Blamage zřejmě vlastní, viz. poděkování v bookletu fanouškům za podporu a za to, že kapela nemusí pracovat a může se živit jen hudbou. Pánové, za tuhle desku bych vám to vážně přál .








    djoosephi, Majlingacik, metalboss,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.196 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 10:29
    sql

    TOPlist