Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Pekne pohadky 12,13,14,14a (2008-2012)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Pekne pohadky 12,13,14,14a (2008-2012)(CZ) Názov:Pekne pohadky 12,13,14,14a (2008-2012)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy Kreslené - Velikost:4.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-02-01 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Animovany,Dobrodruzny,Fantasy,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Sobík Niko



    Animovaný / Dobrodružžný / Rodinný / Pohádka

    Finsko / Německo / Dánsko / Irsko, 2008, 75 min
    Režžie:
    Michael Hegner, Kari Juusonen
    Hrají:
    Hannu-Pekka Björkman, Vesa Vierikko, Minttu Mustakallio, Juha Veijonen, Elina Knihtilä

    Dobrodružžný animovaný film pro celou rodinu o malém sobíkovi Nikovi. Niko věří, že otec, kterého nikdy nepoznal, je jedním ze světoznámé letky Santa Klause. Jeho největším snem je naučit se létat stejně dobře jako jeho otec. Dospělí z Nikova stáda však nemají pro sobíkův talent nejmenší pochopení a děti se mu smějí. Vlastně vůbec nikdo nevěří, že jeho otec je mezinárodní hvězda. Jediný, kdo ho podporuje a věří mu, je neohrabaná veverka jménem Julius. Přes přísné zákazy stáda se Niko rozhodne nacvičovat svůj let na kopci, na němž hrozí útok hladových vlků. Při jeho smůle ho samozřejmě vlci zbystří a celé stádo se musí vydat hledat nový úkryt. Niko se cítí provinile, a proto opustí stádo, svou matku i kamarádku Sagu a společně s Juliem se vydá na dalekou cestu za svým otcem…

    http://www.csfd.cz/film/237906-sobik-niko/



    Legendární parta



    Animovaný / Dobrodružžný / Rodinný / Fantasy

    USA, 2012, 93 min
    Režžie:
    Peter Ramsey
    Předloha:
    William Joyce (kniha)
    Scénář:
    William Joyce, David Lindsay-Abaire
    Hudba:
    Alexandre Desplat
    Hrají:
    Chris Pine, (Alec Baldwin - ), (Hugh Jackman - ), Jude Law, Isla Fisher, Dakota Goyo, Dominique Grund

    Když se jeden zloduch rozhodne vzít dětem na celém světě radost ze života, dá se dohromady parta superhrdinů, a ta se ho pokusí zastavit. Její členové jsou skutečně legendární. Provázejí každého z nás od dětství, ale nikoho asi ještě nenapadlo, že by ti, kdo rozdávají dětem radost, taky uměli rozdávat rány. Legendární parta vznikla ve studiu, které stvořilo Shreka a Madagaskar. Filmu, o němž se s předstihem mluví jako o animované události roku, vysloveně sluší 3-D provedení.
    Vrame se ale k našim hrdinům. Jejich neformálním šéfem je Santa, jenž bohatýrským zjevem a chováním připomíná ruského kozáka. K ruce má nejen skřítky, ale i bandu sněžných mužů. Jeho křehkým protipólem je pak Víla Zuběnka se svou armádou minivíl. Partu pak doplňují Velikonoční zajíc, za jehož drsným vzezřením se skrývá roztomilý zajda, a mlčenlivý pohodář Sandman. Ti všichni zpříjemňují životy dětí, a už jim nosí dárky na Vánoce, vyměňují vypadlé zuby za peníze, schovávají velikonoční kraslice nebo je každý večer uspávají a jako bonus dodávají hezké sny. Všudypřítomnou idylu ale kazí „Bubák“. Taková ta potvora, co se na beton schovává pod postelí nebo ve skříni a spícím dětem přináší jen noční můry. A tenhle Bubák se rozhodne škrtnout Velikonoce, Vánoce i kšeftování s mléčným chrupem. Legendární paráci si záhy uvědomí, že na tohohle nepřítele sami nestačí a povolají do svých řad Jacka Frosta. Bohužel, vysmátému klukovi, který škádlí lidi mrazivými malůvkami na oknech a náledím uprostřed města, se do záchrany světa nechce. Štve ho, že na rozdíl od jeho kolegů v něj děti nevěří. Otázkou je, co se stane, až pod vlivem nočních můr přestanou caparti věřit i v jejich existenci.

    http://www.csfd.cz/film/291473-legendarni-parta/


    Hotel Transylvánie



    Animovaný / Komedie / Rodinný

    USA, 2012, 88 min
    Režie:
    Genndy Tartakovsky
    Scénář:
    Peter Baynham, Robert Smigel
    Hudba:
    Mark Mothersbaugh
    Hrají:
    (Adam Sandler - ), Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, David Spade, Steve Buscemi, Molly Shannon, Jon Lovitz, Jim Wise

    Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk…

    http://www.csfd.cz/film/239678-hotel-transylvanie/


    Lorax



    Animovaný / Rodinný / Komedie / Fantasy

    USA, 2012, 94 min
    Režžie:
    Chris Renaud, Kyle Balda
    Předloha:
    Dr. Seuss (kniha)
    Scénář:
    Ken Daurio, Cinco Paul
    Hudba:
    John Powell
    Hrají:
    Zac Efron, Danny DeVito, Taylor Swift, (Ed Helms - ), Betty White, Rob Riggle, Jenny Slate, Stephen Tobolowsky, Jim Ward

    Co je to za svět, ve kterém už není ani kousek živé přírody, ptáte se? Je to městečko, v němž žije dvanáctiletý Ted. Všechno je tu náramně umělé, včetně zvířat, kytek a stromů, u kterých si můžete dálkovým ovladačem nastavit jarní, letní, podzimní, zimní a disco variantu. Komu by se chtělo ven, za vysokou a neprodyšně uzavřenou hradbu města, na jejíž neprůchodnost dohlížejí gorily místního vládce, pana O´Hareho? Zdejší lidé si na to zvykli a většina z nich už dávno zapomněla, jak vypadá opravdová příroda. Nepřijde jim divné, že čerstvý vzduch se prodává v pet lahvích, což je voda na O´Hareho mlýn. Jenže Tedova láska Audrey, coby nevyléčitelná romantická duše, touží po stromu „z masa a kostí“. Akční babička Norma chlapci poradí, aby si zašel pro radu k legendami opředenému Jednorázovi. Ten ovšem údajně žije za zdmi města. A tak se Ted poprvé v životě podívá ven, do skutečného světa. Ten pohled za moc nestojí. Vidí jen smutnou měsíční krajinu plnou pařezů. A na obzoru zvláštní dům. Ten, jak se Ted záhy dozví, patří právě Jednorázovi, podivínskému samotáři. Byl to právě on, kdo proměnil kvetoucí krajinu na pustinu a vyhnal z ní jejího mýtického ochránce Loraxe. A na Tedovi bude, aby ji zachránil tim, že vysadí poslední existující sazenici živého stromu a připomene lidem, že vždycky nebylo všechno umělé. Jenže takové chování přímo ohrožuje živobytí pana O´Hareho. A to nemůže zůstat bez odezvy.

    http://www.csfd.cz/film/293571-lorax/

    Vššechny pohádky jsou v jednom videu za sebou spolu jazyk CZ


    Jazyk: CZ
    Titilky: ne

    Video:
    Doba trvání: 5:48:58
    šířka: 640
    výška: 346
    rychlost dat:1485kbps
    celková přenosová rychlost:1741 kbps
    fregvence smím. 25sním/sek

    Audio:
    přenosová rychlost: 256 kbps
    kanály: 2 (stereo)
    frekvence zvuku: 48 kHz














    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    ZdendaLG
    Ratio 1



    01/02/2014 09.03.42
    A zastanu se ho.
    Poučil se ze své chyby a třeba kolekce Paula Walkera je bezvadná.

    5
    ZdendaLG
    Ratio 1



    01/02/2014 08.48.49
    Nechci se uploadera zastávat, ale.....
    No tak to netahejte, když to nechcete. Je jen na uploaderovi, jak to nahodí a pokud už to měl on v jednom souboru, tak to prostě nahodil. Chtěl se podělit o hezké pohádky a já jako otec vím, že dětem je to jedno, vůbec jim to nevadí.
    A nakonec-- soslo si to 130 lidí, tak zase to  nebude takový brak, jak se tu rozčilujete.
    Ano, je to nestandartní nához, ale uploader ničím žádné pravidlo neporušil. A 4Db nejsou tak moc, že si to nemůžete sosnout a rozdělit a vyextrahovat u vás doma v PC/NTB, a zbytek smáznout.

    0
    RaGa
    Ratio 3.66

    Member+

    01/02/2014 08.03.32
    Tak tento torrent by som okamzite zmazal. Vo vyhladavaci to nenajde nic z torrentov - ked uz tak, tak kazdy upload zvlast. Ke to bordel v rozpravkach.Hlavne pre tych, ktory to daju do vyhladavaca, a nic nenajdu.

    0
    Darebak
    Ratio 0.73

    Clen

    24/01/2014 20.08.11
    Nejde to zafajfkovat, je to v jednom .avi.

    2
    Houuse
    Ratio 1.16

    Clen

    07/01/2014 20.49.10
    Rekl bych ze tenhle torrent je honba seedem.
    Za 1.
    Vice filmu v jednom torrentu bych chapal, kdyby to byla kompilace samostatnich dilu jako napr. Vetrelec, Smrtonosna zbran a pod. Ale tenhle gulas ?
    Za 2.
    Vy co z toho chcete jen neco, tak staci pri nacteni torrentu zafajfkovat co chcete a nemusite to prece tahat cely.

    -1
    EXite
    Ratio 8.53

    Member+

    25/12/2013 19.45.04
    jo no, taky bych radši kdyby to bylo rozdělené

    16
    ZdendaLG
    Ratio 1



    24/12/2013 10.41.37
    já bych chtěl jen toho Sobíka, ty další necůů


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.248 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:20
    sql

    TOPlist