Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Mumie - Trilogie / The Mummy - Trilogy (1999-2008)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Mumie - Trilogie / The Mummy - Trilogy (1999-2008)(CZ) Názov:Mumie - Trilogie / The Mummy - Trilogy (1999-2008)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:5.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-01-24 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Fantasy Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Mumie - trilogie

    Mumie
    Mumie se vrací
    Mumie: Hrob Dračího císaře

    Jazyk: CZ 5.1
    Titulky: cz forced / u všech dílů /
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8584-mumie/
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8583-mumie-se-vraci/
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/230189-mumie-hrob-draciho-cisare/
    Rok vydání: (1999-2008)
    Délka: 119,124,107 min.
    Žánr: Dobrodružný / fantasy / akční


    Mumie / The Mummy



    Dvacátá léta 20.století byla zlatou érou dobrodruhů a Egypt jejich zaslíbenou zemí. Za tajemstvím zmizelého města Hamunaptry, pokladem faraonů a Knihou mrtvých se ve variaci na Indiana Jonese vydávají pohledný dobrodruh Rick, krásná egyptoložka Evelyn a její poněkud výstřední bratr Jonathan..


       
       

    Mumie se vrací / The Mummy Returns



    Píše se rok 1935 a manželé Rick a Evelyn O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta. Provází je tentokrát i jejich osmiletý syn Alex, který, jak konstatoval jeden z rodičů, je chytřejší než maminka a statečnější než otec. Podnětem k výpravě se stal Evelynin podivný sen, který se jí zdál právě v noci, kdy podle starého kalendáře začal rok škorpiona. Výprava je mimořádně úspěšná, protože nadšená egyptoložka se v podzemních prostorách někdejšího chrámu pohybuje s jistotou, jakoby tu nebyla poprvé. A tak se jim téměř bez problémů podaří nalézt vzácný zlatý náramek boha Anubia, jemuž před více než 3000 lety př. K. zaprodal svoji duši, výměnou za záchranu života, král Škorpion, vůdce válečníků, kteří padli v boji s Anubiovým vojskem do posledního muže. Svůj vzácný nález dopravili do svého honosného domu v Londýně, ale záhy jsou zde přepadeni nevítanými hosty, kteří ví, jakou zázračnou a nevídanou moc jejich nález má. V první chvíli náramek zachrání malý Alex a právě on se záhy stane rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat i zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její bonvivánský bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou malého Alexe a na jejich straně stojí i strážce Města mrtvých Ardeth Bay se svými muži..


       
       

    Mumie: Hrob Dračího císaře / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor



    Nutno poznamenat, že hrob, v němž přebývá titulní antihrdina, co do velkoleposti strčí egyptské pyramidy hravě do kapsy. Obklopuje ho 10 tisíc příslušníků slavné terakotové armády, hliněných soch do nejmenšího detailu vykreslujících válečníky z doby před dvěma tisící lety. Hraví hollywoodští scenáristé z tohoto divu světa vytvořili ústřední zápletku příběhu. Jde prý o prokleté vojáky mocného čínského vládce ((Jet Li - )), jež společně s jejich pánem proklela zhrzená a oklamaná čarodějka (Michelle Yeoh), kterou Dračí císař, navěky uvězněný v hliněné krustě, připravil o milence. Naneštěstí na tento neobvyklý hřbitov zavátý prachem a časem narazí archeologická výprava, jejímž členemn dobrodruha Ricka O´Connella Alex (debutující Luke Ford), který je stejně zbrklý jako jeho otec. Neopatrností spustí řetězec událostí, na jejímž konci bude obživlá mumie Dračího císaře, která má jediný cíl  ovládnout celý svět. Zoufalý Alex se proto obrátí na jediné dvě bytosti, které si dokážou poradit s nemrtvými, tedy na vlastní rodiče. Na nehostinném Dálném východě ale všichni tři záhy zjistí, že zdejší mumie jsou z úplně jiné ligy, než byly ty egyptské, stejně jako nebezpečí, jimž v napínavé a zábavné filmové jízdě budou muset čelit..


       
       


























    Harencak33, ladikadeniska, vaclav78, DoktorRob, MikyMikysek, Sekhmet, budicek, Thenis5, Penny140, petr28, kolbeo, xdrobekx, fanfulo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    SATANCZC
    Ratio 0.79

    Clen

    26/01/2023 20.59.35
    zdravím poprosil bych o seed děkuji

    0
    ernest-bodor-bobin
    Ratio 3.76

    Member+

    03/09/2022 17.04.33

    3
    bobsa158
    Ratio 1.2

    Member+

    13/09/2017 18.56.36
    prosím seed.. )

    0
    fedour
    Ratio 5.69

    Member+

    02/07/2016 12.40.45
    seeed pls


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.306 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:33
    sql

    TOPlist