Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Marvel Universe-Avengers collection (2008-2019)[1080p] = CSFD 82% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Marvel Universe-Avengers collection (2008-2019)[1080p] = CSFD 82% Názov:Marvel Universe-Avengers collection (2008-2019)[1080p] = CSFD 82% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:347.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-01-17 Peerov:20 (Seed: 17, Leech: 3)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Marvel Cinematic Universe







    V jakém pořadí sledovat filmy?


    První je časové období jednotlivých událostí, které dělá prvním filmem celé série snímek Captain America: První Avenger. Pak by šly filmy po sobě následovně:



    Captain America: První Avenger (děj se odehrává v letech 1943 - 1945)

    Captain Marvel (1995)

    Iron Man (2010)

    Iron Man 2 (2011)

    Neuvěřitelný Hulk (2011)

    Thor (2011)

    Avengers (2012)

    Iron Man 3 (2013)

    Thor: Temný svět (2013)

    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

    Strážci Galaxie (2014)

    Strážci Galaxie vol. 2 (2014)

    Avengers: Age of Ultron (2015)

    Ant-Man (2015)

    Captain America: Občanská válka (2016)

    Spider-Man: Homecoming (2016)

    Doctor Strange (2016 - 2017)

    Black Panther (2017)

    Thor: Ragnarok (2017)

    Ant-Man a Wasp (2017)

    Avengers: Infinity War (2017)

    Avengers: Endgame (2019)

    Spiderman: Daleko od domova (2019)






    S ohledem na konce některých filmů a potitulkové scény by to mohlo být matoucí. Naskýtá se tedy další možnost, cesta, kterou se vydal sám Marvel, a to jít po filmech tak, jak je do světa vypustilo samo studio s tím, že do sebe jednotlivé události a části skládačky zapadnou.
    Pak je tedy jasné, že vše musí začít Iron Manem!




    Iron Man

    Neuvěřitelný Hulk

    Iron Man 2

    Thor

    Captain America: První Avenger

    Avengers

    Iron Man 3

    Thor: Temný svět

    Captain America: Návrat prvního Avengera

    Stážci Galaxie

    Avengers: Age of Ultron

    Ant-Man

    Captain America: Občanská válka

    Doctor Strange

    Strážci Galaxie vol. 2

    Spider-Man: Homecoming

    Thor: Ragnarok

    Black Panther

    Avengers: Infinity War

    Ant-Man a Wasp

    Captain Marvel

    Avengers: Endgame

    Spiderman: Daleko od domova



    Iron Man




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN,SWE,FR,GER,HUN,PL,PORT,ROM,SP
    Rok vydání: 2008
    Délka: 126 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/223262-iron-man/prehled/

    Obsah

    Slavná komiksová postava Iron Man patří mezi nejhýčkanější superhrdiny sdružené pod křídly giganta jménem Marvel. Přesto (nebo možná právě proto) se až teď mohl přidat ke svým sourozencům Spider-Manovi, Fantastické čtyřce a X-Menům, kteří o sobě mohou hrdě prohlašovat, že o nich natočili film. Nečekejte ovšem dalšího spasitele lidstva, kterému k jeho mimořádným schopnostem pomohlo pavoučí kousnutí nebo ozáření. Muž se železnou maskou, občanským jménem Tony Stark, se ke své výjimečnosti "poctivě" propracoval. Uvozovky jsou namístě, Tony se živí jako VIP výrobce a dodavatel technologicky vyspělých zbraní pro americkou armádu a jeho životní filozofii vystihuje věta: Nejlepší zbraní je ta, ze které stačí vystřelit jen jednou. Na cestě z povedené prezentace nejnovější zbraně hromadného ničení pro armádní špičky ho na horké afgánské půdě unese jistá teroristická skupina. Muž, kterému ležela Amerika u nohou, se tak rázem ocitá v držení lidí, kteří po něm chtějí jediné - aby začal vyrábět zbraně pro ně. Díky své vynalézavosti, výjimečnému intelektu a schopnosti improvizovat si Tony v zajetí vyrobí "brnění", které mu pomůže dostat se na svobodu. Tehdy také dostane nápad tenhle improvizovaný kovový oblek ještě výrazně vylepšit. A tak se zrodí Iron Man.


       
       


    Neuvěřitelný Hulk




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2008
    Délka: 112 min
    Žánr: Akční / Thriller / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/179421-neuveritelny-hulk/prehled/

    Obsah

    Když se naštve, nebudete ho mít rádi. V občanském životě je Bruce Banner sympatický vědec s křehkou duší, ve stavu zuřivosti šílené monstrum, které bezmyšlenkovitě ničí vše kolem sebe. Komiksový svět ho zná pod přezdívkou Hulk. Po pěti letech se vrací na filmové plátno a fakt, že půjde o mimořádný zážitek, potvrzuje jeho přívlastek Neuvěřitelný... Zničit ďábla v sobě samém je hlavní vědecký cíl Bruce Bannera (Edward Norton), jehož impozantní proměny nálad způsobilo mimořádně silné ozáření. Bruce se ve svých mimořádných schopnostech nevyžívá, naopak jimi trpí, protože přežívá mimo civilizaci, dobrovolně izolovaný od své životní lásky Betty Rossové (Liv Tyler) a jejího otce, armádního generála Thaddeuse Rosse (William Hurt), který by rád využil Bruceovy schopnosti ve prospěch amerických ozbrojených sil. Zatímco Bruce se snaží co nejvíc zůstat v klidu, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z chlapa z masa a kostí (Tim Roth) přeměnil v destruktivní kreaturu zvanou Abomination. Proti jejímu řádění nepomáhají žádné konvenční zbraně, a tak musí Bruce čelit zásadní výzvě – dobrovolně se zříct vlastního slušného já, vzteky zezelenat a rozdat si s Abomination jako chlap s chlapem, respektive jako monstrum s monstrem... Zatímco předchozí Hulk Anga Leeho pojednával spíš o psychologickém souboji uvnitř samotného Bruce, volba Louise Letteriera, režiséra obou dílů akčního Kurýra, coby jeho nástupce, by měla být dobrou zprávou pro všechny, kdo od Hulka žádají pořádnou akci. Naopak obsazení Edwarda Nortona, jednoho z nejlepších herců současnosti, do role Bruce Bannera, nasvědčuje tomu, že nudit se diváci nebudou ani ve scénách „Bruce s lidskou tváří“. Pro samotného Nortona byla role trpícího vědce velkou výzvou, protože Hulk patří mezi jeho nejoblíbenější komiksové hrdiny. „Asi každý kluk by chtěl být aspoň chvíli v jeho kůži. Dobrovolným vyvrhelem, který v sobě skrývá obrovskou sílu a ta vyplave na povrch, když ho někdo naštve,“ říká Edward Norton. Producentka filmu Gale Anne Hurd tvrdí, že za svou popularitu vděčí Hulk především tomu, že na rozdíl od ostatních komiksových reků je vlastně hrdinou proti své vůli. „Svůj potenciál sice naplno využívá, ale na druhou stranu ho každá proměna v Hulka neskutečně trápí. Není to hrdina, který by si oblékl kostým a vyrazil zachraňovat svět. On vlastně nemá příliš na vybranou, jestli bude nebo nebude Neuvěřitelným Hulkem,“ uzavírá producentka.



       
       


    Iron Man 2




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ
    Rok vydání: 2010
    Délka: 119 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/242570-iron-man-2/prehled/

    Obsah

    V hitparádě okouzlujících rošťáků, kteří tu a tam navléknou nějakou masku, aby zachránili svět, by bral bezkonkurenčně první místo. I proto se původem komiksový superhrdina Iron Man dočkal druhého dílu. Ten slibuje další intenzívní zážitek, v němž navíc už tak luxusní herecké obsazení jedničky doplňují další hvězdná jména – (Scarlett Johansson - ), Sam Rockwell a Mickey Rourke. Hlavní devízou Iron Mana 2 je ale jeho příběh. Zatímco většina maskovaných reků neúnavně střídá civilní a neporazitelnou, tajnou identitu, zručný vynálezce a zbrojař Tony Stark (Downey) v přímém přenosu do celého světa vyzvonil, že pod kovovým oplechováním se skrývá on. Bezprecedentní odhalení samozřejmě nese následky. O Iron Mana se začne vehementně zajímat vláda Spojených států, která chce Tonyho Starka zlanařit do svých služeb. Nespí pochopitelně ani konkurence, zejména jistý Justin Hammer (Sam Rockwell), jenž je vždycky za Starkem o krok pozadu a teď slibuje, že když Stark neodevzdá vládě své hi-tech brnění, vyrobí pro ni vlastní. Nebezpečí pro Tonyho znamená i „východní vítr“, potetovaný rabiát ruského původu Ivan Vanko (Mickey Rourke), přezdívaný Whiplash. Ten má kromě nevyřízených účtů se Starkovou rodinou k dispozici i dva elektrické biče, schopné cokoliv a kohokoliv (ideálně ale Tonyho) přetnout vejpůl. Sílícímu zástupu nepřátel pomáhá Tonymu čelit jeho věrná a zamilovaná asistentka Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), která mezitím povýšila na ředitelku Stark Industries a jeho armádní spojka Jim Rhodes (Don Cheadle). Další do party je pak nová Tonyho asistentka ((Scarlett Johansson - )), která toho ví a umí víc, než je ochotná připustit, a jejíž úmysly mohou, ale také nemusí být zcela čisté.



       
       

    Thor




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2011
    Délka: 110 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Fantasy
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/234300-thor/prehled/

    Obsah

    Thorovu (Chris Hemsworth) otci, vládci bohů Odinovi (Anthony Hopkins), trvalo spoustu let, než ve své říši nastolil křehký mír. Jeho arogantní a domýšlivý syn ale dělá všechno proto, aby tuhle rovnováhu narušil. Když pohár trpělivosti jeho otce přeteče, Odin Thora exemplárně potrestá. Odebere mu jeho božské schopnosti a svrhne ho mezi obyčejné smrtelníky na planetu Zemi. Svržený a zavržený Thor lidmi zpočátku opovrhuje, postupně se mu ale začnou dostávat pod kůži, zejména sličná vědkyně Jane Foster (Natalie Portman). Thorovi ale není dopřáno užívat si pozemského klidu. Jeho bratr Loki (Tom Hiddleston) chce využít Thorova aktuálního oslabení a pošle na něj armádu všehoschopných pochopů, která v duchu přísloví „Když se kácí les, létají třísky", rozpoutá peklo na Zemi. Boží synek se bude muset rychle rozhodnout, jestli nechá lidi za sebe krvácet, nebo se vzchopí, zvedne kladivo a vyrazí na zteč... Poznáte ho podle kladiva. Bez něj nedá ani ránu. Je to bůh a také rebel. A možná se stane legendou. Pokud zkrotí vlastní pýchu. Thor se zrodil v severské mytologii a je zároveň členem elitní líhně superhrdinů komiksového gigantu Marvel, který už přivedl na plátna kin jeho sourozence Spidermana, Ironmana nebo mutanty X-Men. Thor je ale výjimečný. Mimo jiné i tím, že se jeho filmového příběhu ujal slavný specialista na Shakespeara Kenneth Branagh.



       
       

    Captain America-První Avenger




    Jazyk: CZ,SK,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2011
    Délka: 119 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/227773-captain-america-prvni-avenger/prehled/

    Obsah

    Steve Rogers (Chris Evans) je idealistický mladík, který stejně jako drtivá většina jeho vrstevníků touží vstoupit do armády, aby mohl Americe pomoci zdolat nacisty, až se jeho země zapojí do Druhé světové války. Jenže nemá sebemenší šanci, protože je podměrečný a neduživý a jediným jeho předpokladem je zarputilost, s jakou se nechává opakovaně vyhazovat od odvodových komisí. Ta ve finále rozhodne o tom, že ho vyberou jako vhodného kandidáta pro unikátní vědecký experiment, který má Americe produkovat Supervojáky. Jeho premiéra se vydaří a ze Stevea se díky vědeckému týmu vedeném Dr. Erskinem (Stanley Tucci) stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde, protože se zjeví mnohem nebezpečnější nepřítel. Tajná organizace HYDRA, vedená všehoschopným gaunerem Johannem Schmidtem (Hugo Weaving), totiž začala spřádat vlastní plány na ovládnutí světa. Jejich nedílnou součástí má být i tajná formule Dr. Erskina na výrobu Supervojáků. Steve Rogers dostane štít, který se stane jeho poznávacím znamením, skupinku schopných parťáků a vyrazí do mise, která mu může zajistit nesmrtelnost. Nebo přinést smrt.



       
       

    Avengers




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2012
    Délka: 143 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/241997-avengers/prehled/

    Obsah

    Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě.


       
       


    Iron Man 3




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2013
    Délka: 130 min
    Žánr: Sci-Fi / Fantasy / Akční / Dobrodružný
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/254420-iron-man-3/prehled/

    Obsah

    Ve filmu společnosti Marvel Studios Iron Man 3 je svérázný, ale geniální průmyslník Tony Stark / Iron Man nucen čelit nepříteli, jehož dosah nezná hranic. Když je rukou nepřítele připraven o vše, čeho si v životě cení, vydá se Stark na pouť s cílem nalézt toho, kdo je za jeho utrpení zodpovědný. Na každém jejím kroku bude nucen prokázat své odhodlání a sílu vůle. Zahnán do kouta bude nucen přežít pouze prostřednictvím svých vynálezům a při ochraně svých nejbližších se bude moci spolehnout jen na svou geniální mysl a své instinkty. Při své odvetě současně objevuje odpověď na otázku, která ho ve skrytu duše dlouho sužovala: je on sám pouhou součástí svého obleku, nebo je oblek pouze součástí jeho samého?



       
       

    Thor-Temný svět




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2013
    Délka: 112 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Fantasy
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/299231-thor-temny-svet/prehled/

    Obsah

    V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu. Čeká ho sblížení s krásnou Jane Foster (Natalie Portman), avšak události Thora přinutí obětovat vše, aby zachránil lidstvo.


       
       


    Captain America-Návrat prvního Avengera




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2014
    Délka: 136 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/303069-captain-america-navrat-prvniho-avengera/diskuze/strana-174/

    Obsah

    Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi.



       
       

    Strážci Galaxie




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2014
    Délka: 116 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy / Komedie
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/320638-strazci-galaxie/prehled/

    Obsah

    V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie.


       
       


    Avengers-Age of Ultron




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2015
    Délka: 141 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/317410-avengers-age-of-ultron/prehled/

    Obsah

    Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů.


       
       

    Ant Man




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2015
    Délka: 117 min
    Žánr: Akční / Sci-Fi / Dobrodružný / Komedie
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/228999-ant-man/prehled/

    Obsah

    Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět.



       
       


    Captain America-Občanská válka




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2016
    Délka: 147 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/368671-captain-america-obcanska-valka/prehled/

    Obsah

    Film studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo. Dojde však k dalšímu incidentu, ve kterém sehrají Avengers nešťastnou roli. Politické tlaky vyústí ve vytvoření systému zodpovědnosti vedenému vládní organizací, jež na tým super-hrdinů dohlíží a řídí ho. Nová skutečnost Avengers rozdělí na dva tábory. Jeden vede Steve Rogers, jež hájí svobodu Avengers, aby mohli bránit lidstvo bez vládních zásahů. Druhý vede Tony Stark, který překvapivě zastává myšlenku vládního dohledu a zodpovědnosti. Připravte se vybrat si svou stranu a přidat se k non-stop akci na dvou frontách.



       
       

    Doctor Strange




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2016
    Délka: 115 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/266804-doctor-strange/prehled/

    Obsah

    Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Když ho tradiční medicína zklame, je Strange nucen hledat uzdravení a naději jinde. A tak se vypraví na mystické, odloučené místo známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit naši realitu. Zanedlouho si musí Strange – vybavený novými magickými schopnostmi – vybrat, zda se vrátí k původnímu životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru.


       
       


    Strážci Galaxie vol. 2




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2017
    Délka: 136 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy / Komedie
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/380161-strazci-galaxie-vol-2/prehled/

    Obsah

    V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel.



       
                 

    Spider Man-Homecoming




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2017
    Délka: 133 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/345378-spider-man-homecoming/prehled/

    Obsah

    Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité.


       
       


    Thor-Ragnarok




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2017
    Délka: 130 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Fantasy / Sci-Fi / Komedie
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/374525-thor-ragnarok/prehled/

    Obsah

    Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi.



       
           

    Black Panther




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2018
    Délka: 134 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/331877-black-panther/prehled/

    Obsah

    Film od studia Marvel Black Panther je dobrodružstvím válečníka T’Chally, který se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce, neboť T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí mladý král zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Pantera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a jeho kultuře bezpečnou budoucnost.



       
       


    Avengers-Infinity War




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2018
    Délka: 149 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/393331-avengers-infinity-war/prehled/

    Obsah

    Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy.



       
       

    Ant Man a Wasp




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2018
    Délka: 118 min
    Žánr: Akční / Sci-Fi / Dobrodružný / Komedie
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/113868-ant-man-a-wasp/prehled/

    Obsah

    Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti.



       
       


    Captain Marvel




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2019
    Délka: 124 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/393330-captain-marvel/prehled/

    Obsah

    Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu.



       
       

    Avengers-Endgame




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2019
    Délka: 182 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/393332-avengers-endgame/prehled/

    Obsah

    Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder.



       
       

       
       


    Spider Man-Daleko od domova




    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ,EN
    Rok vydání: 2019
    Délka: 130 min
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    ČSFD:https://www.csfd.cz/film/508445-spider-man-daleko-od-domova/prehled/

    Obsah

    Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové.



       
       

       
       


    Za případný seed a body všem moc děkuji
    Snad se torrent líbí

                 


    ONLINE

    Iron Man (2008)






    Iron Man 2 (2010)






    Iron Man 3 (2013)









    FiRST, doboska, _GrOOt_, Velkej Magor, nylDkXYk, L.A.Kings, Ratatan, Misudek, kenword, Joey1984, Sethlans, rambo11, filename, barakovnici, Trigger, vrtko78, 7samot7, 8CZ8, martinzich, czlukas93, miskyn, SeerixStygia, DMX003, Luc4SS, Petr2, Lukas1599, lpalkoska, MorpheusX8, Anina, jakubjira, PikPau, Nourinka2016, martinklempa, T3kk, ToVos74, jarek7, mmilka, Pioterko, Skopinko, maysa33, xantia_1997, AgentJFK, Rowe963, tratec, tomsn40, imanol, JamesBong, marek77, fiXXXo, Sadinka, fbx, maxopost1, 00longo, Racktoor, uhe83, Assassin84, zls, zjeb, mejlan, lopatak99, Wicky666, Mimoň, robocop11, Depe, Platoon, osir22, Michal1959, Pumator, Assassin-84, UrsusMajor, mrboomcz, sid88, Shark26, Spider-1984, kukacka1, darkgirl, themouk, trembotti, Mildaboy1, Stenlykubik, kudlajsf, palohluk, Merinhooo, Tomec237, stromtom, stevop, Bobinka, KAMILŠIKL, Ghost213, moviestar, VooDoo666, Charlesp, BVSM, Legolunt, kisi, frenkie56, Narvile_rozrog, pleskac2020, tonyclifton, JJJack, psyko1, sachman, leo25, Anybody90, gomez79, SamuelFatura, Pistik35, exec_wick, johnyX001, Gorbyn, dopusy, pkotlik, NorikPro, Sody666, tibotibo, 12685, carvas9999, Quassi, DiaconBlade, habuu, kilLeRko0o, Syrator, smerdar, KennyHK4, Alvinator,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    patrixx2
    Ratio 1.71

    Member+

    18/03/2024 12.38.33
    Ahoj plánujem sťahovať tak sa chcem spýtať či prebehne nejaká aktualizácia filmov a seriálov ďakujem za odpoveď

    0
    Optheron78
    Ratio 2.5

    Member+

    27/01/2024 16.17.05
    Nemáš to v nižšej kvalite? 350Gb je fakt dosť, ani to nemám kam dať.


    --------------
    >> 27/01/2024 17.14.34
    DarkAngel: 350GB je ještě málo. Já mám v průměru 30GB na jeden film v 1080p. To mám pouze 20 filmů jen ty, které se mi líbily a zabírají 620GB. To je teprve raketa na místo

    1
    smerdar
    Ratio 0.02

    Clen

    24/01/2024 21.00.11

    >> 24/01/2024 21.07.38
    smerdar: Mám celou sérii do 2023 1080p (517GB)

    Poradíte někdo jak sdílet přes DS Synology?

    0
    Syrator
    Ratio 3.91

    VIP

    21/01/2024 22.20.32
    Dekuji za filmy a naledne dalsi.

    0
    funege
    Ratio 1.75

    VIP

    21/01/2024 18.15.14
    Seeeeed pleaseeeee......

    -3
    Jsikokotihlava
    Ratio 0.38

    Clen

    17/01/2024 16.18.05
    To ale není komplet. Chybí tu docela dost filmů.


    --------------
    >> 17/01/2024 16.35.42
    maysa33: Kamo toto je stare 4 roky

    0
    exec_wick
    Ratio 5.38

    Member+

    04/10/2023 11.15.05
    SEED prosím, THX

    0
    Pistik35
    Ratio 3.78

    Member+

    27/07/2023 05.43.24
    SEED SEED SEED NECHCE TO TAHAT DAKO. THANKS

    1
    SamuelFatura
    Ratio 0.26

    Clen

    11/06/2023 18.29.04
    Dal jsem bodiky tak pls seed

    2
    SamuelFatura
    Ratio 0.26

    Clen

    11/06/2023 13.38.29
    Seed pls

    2
    tosibi6339
    Ratio 0.54

    Clen

    11/06/2023 12.11.13
    Pls seed zbyva mi 2%

    1
    kefejaf
    Ratio 0.03

    Clen

    06/06/2023 14.13.56
    seed pls

    3
    kiubi
    Ratio 0.1

    Clen

    27/11/2022 13.13.30
    seed please

    0
    Divy
    Ratio 25.41

    VIP

    13/11/2022 06.44.30
    seed

    0
    julojulo123123
    Ratio 0.06

    Clen

    02/10/2022 06.22.30
    Seed pls

    2
    Goopedy
    Ratio 6.72

    Member+

    14/02/2022 21.17.15
    SEED PLEASE

    1
    ronweedly
    Ratio 0.84

    Clen

    13/09/2021 07.12.16
    Funguje to nekomu?
    Me to pise neplatny torrent.

    8
    miklop
    Ratio 0.94

    Clen

    30/06/2021 00.09.17
    Nevím, jestli jsem něco nepřehlédl, ale EN audio tam není, škoda. Jinak 100% pěkná práce.

    2
    JohnnyBroom
    Ratio 2.03

    Member+

    26/01/2021 23.27.51
    Master!

    -3
    ThunderSVK
    Ratio 1.01

    Member+

    19/11/2020 03.22.10
    ahoj. neslo by poseedovat ?

    1
    Lucikmucik
    Ratio 2.54

    Member+

    14/10/2020 23.42.34
    Ty jo lidi, no tak, jede to něco málo přes 3MB/s.

    8
    chmelda5
    Ratio 1.73

    Member+

    18/09/2020 22.07.30
    proc se to tu porad opakuje

    -2
    johan808
    Ratio 2.21

    Member+

    18/09/2020 13.40.06
    sice fajn ale zas to sem nemusis drb*t 2krat denne

    3
    Wicky666
    Ratio 0.86

    Clen

    18/09/2020 11.51.07
    Pekná práca... 100 letí k tebe a samozrejme pomáham so SEED
    ĎAKUJEM

    7
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    17/09/2020 10.40.42
    Tak právě dostaženo, díky moc upovi a pomáhám se seedem dále...

    1
    zls
    Ratio 0.25

    Clen

    16/09/2020 15.38.30
    Super dobrá práce jdu do toho

    2
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    16/09/2020 06.37.28
    Už stáhnout jen 12% - nějak pomalu to jede - zafinišujte se seedem, pak pomůžu i já..

    1
    uhe83
    Ratio 4.46

    Member+

    15/09/2020 21.55.18
    nadherna praca... skusim pomoct co to pojde, aj ked ako pasiv moc neurobim, no s rychlostou pomoct aspon kus...
    no ako fanusik Marvel musim len doplnit. poradie, ako sledovat je rozne... chronologia filmov, alebo spolu so serialmy je neskutocne rozsiahle...
    komplet aj so serialmy...
    https://popcult.sk/ako-spravne-sledovat-filmy-a-serialy-z-mcu/

    a poradie filmov tu mas, no tiez to sem pre istotu doplnim
    https://sk.gameme.eu/ako-pozerat-filmy-marvel-v-poriadku-vydanie-a-chronologicke/

    no bez zbytocnych dalsich slov, este jedno podakovanie za odvedenu pracu


    --------------
    >> 15/09/2020 22.48.30
    UPLOADER: no poradi filmu jak se koukat mam hned pod uvodnim obrazkem staci rozkliknout sis nevsiml?

    8
    Racktoor
    Ratio 27.63

    Member+

    15/09/2020 21.04.15
    Mám staženo 85%

    0
    Markus81
    Ratio 3.01

    Member+

    15/09/2020 20.25.24
    345 gb.... sakra chtelo by to menší format a jdu do toho taky....jinak parada up -))))))

    4
    00longo
    Ratio 0.07

    Clen

    15/09/2020 20.16.46
    už len pre tú srandu, že si dal dakto námahu spraviť taký veľký súhrn filmov sa to oplatí stiahnuť...


    --------------
    >> 17/01/2024 16.27.27
    Jsi*censored*ihlava: Já mám celou sérii. Tady chybí asi 10 filmů. A zabírá mi to daleko míň místa.
    01. Kapitán America - První Avenger.avi
    02. Kapitán Marvel.mkv
    03. Iron man 1.avi
    04. Neuvěřitelný Hulk.avi
    05. Iron man 2.avi
    06. Thor.avi
    07. Avengers.avi
    08. Iron Man 3.avi
    09. Thor - Temný svět 3D.mkv
    10. Kapitán America - Návrat prvního Avengera.avi
    11. Strážci Galaxie.avi
    12. Strážci Galaxie 2.mkv
    13. Avengers - Věk Ultrona.avi
    14. AntMan.avi
    15. Kapitán America - Občanská válka.avi
    16. SpiderMan - HomeComing.avi
    17. Black Panther .avi
    18. Doktor Strange.avi
    19. Thor - Ragnarok.avi
    20. Ant-Man a Wasp.MKV
    21. Avengers - Infinity War.avi
    22. Avengers - Endgame.mkv
    23. SpiderMan - Daleko od domova.mkv
    24. Black Widow.mkv
    25. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech.mkv
    26. Eternals.mkv
    27. SpiderMan - Bez domova.mkv
    28. Doktor Strange v mnohovesmíru šílenství.avi
    29. Thor - Láska jako hrom.mkv
    30. Black Panther 2 - Wakanda nechť žije.mp4
    31. Ant-Man a Wasp Quantumania.mkv
    32. Strážci Galaxie 3.mkv
    Ms. Marvel serie
    The Marvels.mkv


    --------------
    >> 17/01/2024 22.19.25
    SkyCapitanCZ: Přesně. Capo je první.

    2
    JamesBong
    Ratio 0.26

    Clen

    14/09/2020 12.55.22
    paradne tečko len tak ďalej 50 000 slubenych

    -48
    maysa33
    Ratio 4.04

    VIP

    14/09/2020 12.22.20
    škoda že tam nemáš Media info pri filmoch.Kilo poslane.


    --------------
    >> 14/09/2020 13.25.23
    UPLOADER: media info jsem tam původně měl ale nevlezlo se sem vše.. omezenej počet řádků :/ tak jsem dal aspon k poslednim 2 filmum mediainfo

    11
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    14/09/2020 11.15.50
    Jedu už druhý den nonstop - zatím staženo 27% . Už se těším až to stáhnu - snad se dočkám a pak pomůžu...nepřestávejte seedovat je to morda..

    -27
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    13/09/2020 10.39.27
    Tak zatím za cca 12 hod. mám staženo 10% - a nějak se to zpomalilo ?? Snad za týden stáhnu. Pak pomůžu seedovat ...O:-

    5
    Pioterko
    Ratio 1.44

    Member+

    13/09/2020 10.15.29
    Je to super ale keby to stiahnem tam mi vyteče Pc ale klubúk dolu za prácu...

    -7
    zinomaster
    Ratio 28.82

    Member+

    13/09/2020 09.11.28
    tiež by som radšej 2160p

    3
    Velkej Magor
    Ratio 4.36

    Neschvaleny

    12/09/2020 22.13.45
    To je nějakej Troll z DB ne? Dělej si srandu jinde

    188
    zod42
    Ratio 0.27

    Clen

    12/09/2020 21.18.07
    PLS upload 4K 2160p  


    --------------
    >> 12/09/2020 21.25.30
    UPLOADER: Chtel sem,ale nemam tak velkej disk.. zabralo by mi to 1,4TB a na to nemam ani rychlost netu abych uploadoval takovej ranec dat.

    -409
    orgacenek1
    Ratio 1.18

    Member+

    12/09/2020 17.30.03
    pekna zbirka
    Uploader
    12/09/2020 12.56.20
    Děkuji všem, snažil sem se ... seedovat budu nonstop.. rychlost mam kolem 600kB/s tak se omlouvam ze to bude trochu trvat


    --------------
    >> 12/09/2020 13.40.27
    barakovnici: Já to tedy spustil, ale zatím nejede - jen 10kbt/s..?? Pak samo sebou pomůžu se seedem , jestli to tedy stáhnu - je to pecka torrent..


    --------------
    >> 12/09/2020 13.51.55
    UPLOADER: hele jede mi to vkuse 600kB/s sledoval sem to.. tohle bohuzel nijak neovlivnim ale 2 mi pomahaj se seedem a maji stazeno stejne jak ja odeslano tak snad se to brzo poradne rozjede bydlim na vesnici a rychlejsi net nez mam tu neexistuje

    1
    barakovnici
    Ratio 0.61

    Clen

    12/09/2020 12.54.00
    Tak tohle je masakr - na toto jsem čekal - náderný torrent - posílám kilčo a jdu si udělat místo a stahovat - doufám, že se bude seedovat....díky..

    3
    rambo11
    Ratio 2.29

    VIP

    12/09/2020 12.36.06
    Velmi pekne vyriesene ...super

    8
    zolinoboys
    Ratio 0.23

    VIP

    12/09/2020 12.25.26
    velmy krasne spravene  mas umna velku poklonu ..no_1*****

    0
    Velkej Magor
    Ratio 4.36

    Neschvaleny

    12/09/2020 12.24.29
    Uploader:

    132
    vrtko78
    Ratio 2.98

    Member+

    12/09/2020 11.23.46
    je to super ze to niekdo spravil konecne klobuk dole je to ale stasne velike zabere to moc miesta ale hovorim klobuk dole

    -99
    McMirec
    Ratio 3.75

    Member+

    12/09/2020 11.22.45
    Tak toto je krásna práca

    3
    nentudom
    Ratio 1

    VIP

    12/09/2020 10.58.33
    upe nestahuju ale klobouk dolu

    83
    FiRST
    Ratio 23.01

    Member+

    12/09/2020 10.31.04
    pekna sbirka, jen si dodelej popis


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.194 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:24
    memcache

    TOPlist