Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Chip (07/2015)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Chip (07/2015)(CZ) Názov:Chip (07/2015)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:103.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-07-02 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: PDF
    Krátký popis: Časopis plný softwarových a hardwarových informací v high kvalitě




    Obsah

    Rubrika TRENDY

    8 Sledování NSA: Skandál pokračuje.USA poprvé po provalení skandálu NSA prodlužují tzv. Patriot Act – špatná zpráva i pro všechny běžné uživatele internetu.
    14 Festivaly novinek. V uplynulých dnech proběhly hned dvě důležité akce světa IT – výroční vývojářské konference Googlu a Applu. Na co se můžeme těšit?
    20 Lepší vědět: Wikipedie Od té doby, co existuje tato on-line encyklopedie, mají lexikony na policích knihoven většinou spíše dekorativní charakter. Svět Wikipedie v číslech.
    22 Lepší mapy na léto. Každým rokem se objeví v oblasti internetových map celá řada novinek, které bojují o zájem uživatelů. Letos je toho k dispozici opravdu hodně.
    24 Novinky: Bezpečnost 14 milionů uživatelů ovlivněno adwarem | Zámek v iOS lze obejít | Windows Live ID jako návnada.
    28 Začněte s programováním co nejdříve. Poptávka po IT specialistech je na trhu práce vysoká. Na kariéru v IT je ale vhodné se začít připravovat co nejdříve.
    30 V bezpečí před hackery i bez hesla. Vzniká mnoho nových technik, které nás mají ušetřit obtížného zadávání hesel. Ne všechny jsou opravdu bezpečné.
    34 Síťová neutralita v ohrožení. Měli by poskytovatelé zacházet s jakýmkoliv obsahem rovnocenně? V oboru i v politice na to panují různé názory.
    36 Intel RealSense. Na trhu se pomalu objevují první zařízení s 3D systémem Intel RealSense. Měli jsme možnost vyzkoušet jej na herním notebooku i integrovaný do tabletu.
    39 Časová osa: Hledání na webu. Bez nich by nebyl internet smyslupně využitelný: Krátká historie webového vyhledávání – od Archie až po Yandex.
    40 Tablety v rukách lékařů. Pacienti z ordinací praktických lékařů tomu nebudou věřit, ale mobilní technologie pronikají i do sektoru zdravotnictví.
    42 Free2play: Pomsta za warez. Staronový herní model válcuje alternativy a vydělává svým tvůrcům miliardy. Má šanci uchytit se i v jiných oblastech?

    Rubrika TESTY

    46 Akční kamerky. S odolnými kamerkami dokážete nahrát záběry ve vysokém rozlišení. Poradíme vám, jaký model vybrat pro nahrávání vašeho akčního videa.
    58 Nejlepší all-in-one počítače. Dobré all-in-one počítače dlouhou dobu uměl pouze Apple. Nyní mu očividně vyrostla schopná konkurence.
    62 UHD televizory pod 55 000 Kč. Televizory s ultravysokým rozlišením jsou už občas výhodnější než Full HD TV. Otestovali jsme, jak dobré skutečně jsou.
    68 Minitablety s Windows. Operační systém Windows se snaží prosadit i u malých tabletů s úhlopříčkou osm palců. Některé jsou dostupné za atraktivní ceny.
    72 Krátké testy: Hardware Nové notebooky, tablety, smartphony a další zajímavé železo. Přinášíme testy novinek na trhu s hardwarem.
    82 Další pokus zabít e-mail. Pokusů nahradit e-maily novou formou komunikace jsme zažili již několik. Teď to zkouší Facebook se svojí platformou Messenger.
    86 Seznam, nebo Google: Který hledá lépe?  Google se stal symbolem pro vyhledávání a jen málokdo vůbec uvažuje o jiné alternativě. Seznam ale nehodlá vzdát bitvu bez boje.
    88 Krátké testy: Software. Představujeme vám půl tuctu nových užitečných programů a aplikací pro PC, tablety i smartphony
    92 Nejlepší aplikace pro Windows 10. Ve Windows 10 bude možné aplikace z Windows Store používat v oknech na pracovní ploše. Budou tak konečně užitečné i majitelům počítačů s nedotykovými displeji.
    94 Nákupní rádce Nejlepší hardware v žebříčcích Chipu – souhrnné srovnávací testy, které vám pomohou při výběru vhodného zařízení.
    97 Volání a internet Nejvýhodnější připojení, mobilní internet, neomezené volání a nabídky VoIP operátorů.
    98 Průvodce Chipu po CPU a GPU Aktuální přehled trhu: Nejlepší základní stavební kameny pro PC i notebooky.

    Rubrika TECHNIKA

    100 Smartphone v bezpečí. Mnohé mobilní systémy mají bezpečnostní mezery. Když se o ně nestarají výrobci, musíte se o ně zajímat vy sami.
    106 Gigabitový internet přes koaxiální kabel. Gigabitový internet přes starý televizní kabel? Jak s novou technologií dosáhnete downloadu až 10 Gb/s?
    108 Nenápadný pracant. Nová verze mikropočítače Raspberry Pi 2 navyšuje výkon a může sloužit k mnoha užitečným úkolům. Ukážeme vám nejlepší aplikace a možnosti využití.
    112 Kompletní přestavba vašeho PC  USB 3.0, vícejádrový procesor, 4K rozlišení a mnoho dalšího: Už za málo peněz nadělíte starému stolnímu PC nové, výkonnější srdce.
    116 Rok po ukončení podpory XP. Když loni Microsoft ukončil podporu Windows XP, postavil uživatele před nutnost upgradu OS. Podívejme se, zda se obavy z děravého systému naplnily.
    118 Skoncujte s domácí špionáží. Mnozí výrobci implementují do svých zařízení funkce, které o vás tajně sbírají data. Poradíme, jak tyto praktiky zastavit.
    124 Tipy & triky: Windows, Office, foto, smartphony a tablety Jak si vylepšit operační systém – jednoduché i profesionální tipy na chytrý software a bezproblémový hardware, tipy vztahující se  k mobilním zařízením i programům na Chip DVD. Mnohé mobilní systémy mají bezpečnostní mezery. Když se o ně nestarají výrobci, musíte se o ně zajímat vy sami. Profi tip – Virtuální počítač Azure

    Plné verze

    50 Nejlepší plné verze s návody a programy ke článkům najdete na Chip DVD. Digitální časopis nabízí možnost stažení programů on-line.

    AntiBrowserSpy 2015 – Nenechte se špehovat  Plná verze.
    AMC Security PRO  – Ochrana Androidu  Plná verze.
    Phone Manager 2.4  – Ovládejte mobil z počítače  Plná verze. Stáhněte si UPDATE instalačního souboru.  
    MailWasher Pro 7.5  – Cenzura pošty  Plná verze.  
    ALLCapture 3  – Nahrávejte obrazovku  Plná verze.  
    novaPDF Lite 8 + UPDATE  – Vytvářejte PDF snadno   Plná verze. Stáhněte si UPDATE a znovu se registrujte.
    Folder Hider Pro  – Skryjte důležitá data   Plná verze.
    Todo Backup Home  – Chytře na zálohy   Plná verze.
    Recovery Suite  – Rekonstrukce ztracených dat   Plná verze.
    Icecream Office Pack  – Nástroje na PDF   Plná verze.
    DVDVideoSoft Studio  – Všestranný videopomocník   Plná verze.











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.181 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 23:59
    sql

    TOPlist