Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Crown Wars - The Black Prince | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Crown Wars - The Black Prince Názov:Crown Wars - The Black Prince Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:5.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-26 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Crown Wars: The Black Prince 2 DLC Windows 7 Fix


    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, korejština, polština, portugalština - Brazílie, ruština, zjednodušená čínština, tradiční čínština
    Jazyk zvuku: angličtina, francouzština


    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: Intel Core i5-6600 nebo AMD Ryzen 5 1500X
    Operační paměť: 8 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1050, 2 GB nebo AMD Radeon R9 380, 4 GB nebo Intel Arc A380, 6 GB
    DirectX: 11
    HDD Místo: 17.3 GB

    https://en.riotpixels.com/games/crown-wars-the-black-prince/screenshots/9/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    VÁLKA KORUN ZUŘÍ NA Rytíři
    a lupiči řádí po celé zemi a rozsévají zkázu. Ale ještě větší zlo číhá a intrikuje ve stínech. Postavte se do čela svého panství a postavte se do čela boje proti silám zla v této tahové taktické a strategické hře.

    STAŇ SE PÁNEM SVÉHO PANSTVÍ
    Ze svého hradu – svého operačního sídla – naverbujte, vybavte a vycvičte své vojáky, aby bojovali proti všem, kteří ohrožují království. Sestavte družstva podle požadavků každé mise a pak se vydejte najít zdroj zla a zmařit zlovolné plány Řádu v brutálním tahovém boji. Vaše manažerské a strategické schopnosti budou podrobeny zkoušce. Spravujte své zdroje moudře, abyste pomohli svému panství vzkvétat, a plánujte výlety do družstva výběrem misí, které se pustíte do boje.

    Vzhledem k tomu, že svět je na pokraji kolapsu, může existovat pouze jedno řešení: Řád musí být poražen.

    BOJUJTE PROTI TEMNOTĚ MEČEM A DŮVTIPEM

    Návrat ke stoleté válce: Prozkoumejte Francii 14. století a válečné umění té doby, ikonické postavy jako Nicolas Flamel a Edward z Woodstocku, stejně jako věrně ztvárněné zbraně. Crown Wars: The Black Prince přidává do tohoto středověkého prostředí jedinečný prvek: příběh zahrnující temnou magii a okultismus, který ovlivňuje hratelnost.
    Zabraňte Řádu v rozšiřování jeho vlivu a obnovte svou reputaci: Zúčastněte se misí proti členům kultu Řádu, abyste zmařili jejich plány a zabránili jim v převzetí kontroly nad královstvím v dlouhodobé kampani, ve které se mísí historie a temná fantasy.
    Přestavějte své panství: Vylepšete až 7 budov a obnovte své panství do jeho bývalé slávy. Vyrobte si nové zbraně, namíchejte nové lektvary a vytvořte nové předměty, které můžete použít v bitvě.
    Taktické souboje v nejčistší tradici žánru: Vybudujte družstvo 6 vojáků různých tříd a optimalizujte své tahy ve hře tím, že co nejlépe využijete jejich schopnosti, synergie a terén. Prokažte svou taktickou inteligenci v propracované hře, která vzdává hold kultovním klasikám žánru., ,

    SESTAVTE SI SVŮJ DOKONALÝ TÝM

    6 hratelných tříd: Crusader, Alchemist, Beastmaster, Flayer, Duelist a Gunner, z nichž každá má jedinečné dovednosti a preferované zbraně. Těžká zbroj, bojem vycvičení medvědi, výbušné baňky... Objevte synergie svých společníků, abyste mohli bojovat v bitvách co nejefektivněji.
    Vylepšete své vojáky: Vycvičte až 32 společníků a odemkněte jim nové dovednosti a ničivé útoky. Vylepšete jejich zbraňové mistrovství výběrem z rozsáhlého dostupného arzenálu.
    Plně přizpůsobitelní společníci: Přizpůsobte si jména a vzhled svých vojáků a dejte jim jejich vlastní identitu.
    Vykupujte své válečné zajatce: Zajměte nepřátele živé a udělejte z nich zajatce. Každý vězeň má jeden nebo více efektů, které poskytují bonusy vašim společníkům nebo budovám. Je jen na vás, zda si je ponecháte a ponecháte si jejich bonusové efekty, nebo je osvobodíte výměnou za výkupné.
    Každá bitva je jiná: Vydejte se na mise napříč francouzským královstvím, abyste zajali své nepřátele, zlikvidovali členy Řádu a doprovodili důležité postavy.
    Brutální akce: Popusťte uzdu svým typickým schopnostem a provádějte hrůzostrašné popravy.

    Zkopírujte obsah složky "_Windows 7 Fix" do kořenového adresáře hry, abyste mohli hrát v systému Windows 7.

     








    kvee, deri007,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.059 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 17:38
    sql

    TOPlist