Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

1995 - Gazon Maudit - Josiane Balasko = CSFD 59% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    1995 - Gazon Maudit - Josiane Balasko = CSFD 59% Názov:1995 - Gazon Maudit - Josiane Balasko = CSFD 59% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:1.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-03 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 76

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/73150-manzelstvi-po-francouzsku/prehled/


       
       

    Quote:
    audio=french, titulky=english


    Quote:
    Manželství po francouzsku

       Francie Gazon maudit
       USA French Twist

    Komedie
    Francie, 1995, 104 min
    Režie: Josiane Balasko
    Scénář: Josiane Balasko, Telsche Boorman
    Kamera: Gérard de Battista
    Hrají: Victoria Abril, Josiane Balasko, Alain Chabat, Ticky Holgado, Catherine Lachens, Catherine Samie, Telsche Boorman, Edmonde Franchi, Blanca Li, Miguel Bosé, Michèle Bernier, Catherine Hiegel, Sylvie Audcoeur, Véronique Barrault


    Quote:
    Loli (Victoria Abril) opustila docela slibnou kariéru tanečnice, vzala si Laurenta (Alain Chabat) a pečuje o něj a jeho dvě děti někde na jihu Francie. Laurent obchoduje s nemovitostmi, což mu dává spoustu volnosti a on ji s chutí využívá k tomu, aby se vyspal s každou pěknou a ochotnou ženou široko daleko. Loli nic netuší a vše je vcelku v pohodě až do dne, kdy u jejich dveří zazvoní Marijo (Josiane Balasko), které se porouchal karavan, potřebuje vodu do chladiče a zavolat si. Marijo je samostatná čtyřicetiletá lesbička, která se živí jako DJ. Opraví Loli nefungující odpad v kuchyni a nezkušenou ženu v domácnosti poměrně snadno svede. Laurent si jednoho večera všimne u večeře, jak vysoko má Marijo ruku na Lolině stehně a pak se rozzuří, když mu obě předvedou tanec tělo na tělo. Ale pak jeho přítel Antoine (Ticky Holgado) nechtě prořekne před Loli pravdu o jeho milenkách a Loli reaguje tím, že Marijo nastěhuje k nim do domu. Na radu Antoina se Laurent rozhodne, že počká, až to jeho ženu přestane bavit, a všichni tři žijí vcelku spokojeně, jenže pak se objeví stíny z minulosti. Za Marijo přijedou její kamarádky lesbičky a Loli začne žárlit a odjede. Marijo má ale jednu touhu – chtěla by mít dítě a navrhne Laurentovi, že výměnou za to, že ji oplodní, odjede a Loli se vrátí. Obojí se naplní a vše se vrátí do normálu. Ale je to tak opravdu? Co až se Loli dozví, že Marijo je těhotná – není hloupá a umí si spočítat, kdy asi k tomu došlo a kolik asi měla Marijo možností. Ale to ještě zdaleka nejsou všechny problémy, které na hrdiny filmu čekají.


    Quote:
    Samoľúby realitný agent, rodinný muž a otec jedného, Laurent, je nepochybne nehanebný záletník. Nevyliečiteľný sukničkár pod nosom svojej krásnej, no nešťastnej manželky Loli nikdy nevynechá príležitosť podviesť ju, až kým jedného dňa do ich domu nevkročí fajčiarsky a veľmi lesbický inštalatér Marijo, ktorý fajčí cigarky. Zdá sa, že javisko je pripravené na dokonalú pomstu a opovrhovanej žene už nič nestojí v ceste. Dokážu Loli a Laurent prežiť komplikácie spojené s tým, že majú v spálni cudzinca?


    Quote:
    Explicit lesbian film
    As a comedy, the film stands out as it blends in the sexuality and gender issues in. It portraits these relatively controversial issues in an explicit approach. It won Best Screenplay at the 1995 French Academy of Cinema and got nominated for Best Picturefor 1995 French Academy of Cinema and Best Foreign Language Film for 1995 Hollywood Foreign Press Association. Personally, I think this movie is a successful one in terms of the story plot. The story line is easy to follow and the editing style is just the right pace. Things do not get messed up even the relationship between the three is rather complicated. The scenes are nicely set up and every single scene contributes their importance to the whole film. Some may argue that such issue should not be shown in such explicit style, for instance, when Loli and Marijo were naked in the bath tube, at least it should not be rated "Universal" in Europe. However, we may have to refer back to the cultural context since it is rated differently in America. For European countries, it may be accepted to present controversial issues such as sexuality and lesbian relationships in a direct way compared to other countries such as the ones in Asia, where these are considered as taboos.

    Overall, I think this is an entertaining film and it is worth watching. This movie is recommended to anyone who wants to know more about gender and sexuality issues, or anyone above illegal age.



































    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.289 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:33
    sql

    TOPlist