Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast v.1.5.0 (2018) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast v.1.5.0 (2018) Názov: Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast v.1.5.0 (2018) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:39.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-12-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Lokalizace: EN

    Popis: Na Lustrii padá noc. Když stojíš v docích a díváš se směrem k moři, napni sluch. Zvuky džungle za tebou utichají a nahrazuje je vlhké bouchání, jako kdyby hnijící lanoví bilo do ztrouchnivělého stěžně. Je to čím dál hlasitější a přidává se k tomu úpění tisíce bezdechých hlasů, které zpívají něco mezi námořnickou odrhovačkou a žalozpěvem. Hrozivé přídě protnou opar před tebou a pravda vychází na světlo. Připlouvají dušemi hnané nafouknuté bárky a trouchnivějící plavidla Upířího pobřeží! Utíkej. A utíkej rychle. Protože nic víc nezmůžeš.

    Byl to nemrtvý šlechtic Luthor Harkon, který pro sebe zabral kus východního pobřeží Lustrie. Od té doby je to území, kde mrtví nejsou klidní. Místo toho podnikají výpravy do džungle ve vnitrozemí nebo se plaví na Velkém oceánu jako bezuzdní piráti. Ale šílený arcikomodor Harkon není jediný nemrtvý admirál, který se vydal na moře s armádou nemrtvých s pistolemi, upířích hlubinných stráží, sirén a truchlivých děsů… I jiní pirátští šlechticové velí svým děsivým flotilám lodí až po okrajníky naplněných posádkou, která je nucena věčně sloužit.

    Tito tyrani brázdí moře v honbě za krví a zlatem. Ale když ulthuanský Vír slábne, nehledají kapitáni jenom poklady… Hluboko pod mořem leží harpuna z hvězdného kovu, zbraň tak mocná, že dokáže přimět k poslušnosti i největšího merwyrma ze všech!


    Balíček kampaně obsahuje:

    • 4 nové nemrtvé legendární šlechtice
    • Novou školu magie: Znalost hlubiny
    • Celou řadu zcela nových mechanik kampaně
    • Jedinečné vylepšitelné lodě pro každého z legendárních šlechticů
    • Osm nových proslulých jednotek
    • Unikátní strom technologií, který odemyká čtyři jedinečné šlechtice Upířího pobřeží
    • Odměň své nemrtvé admirály za věrnost udělením jednoho z nových úřadů flotily
    • Nové složení jednotek: ovládej v bitvě ohromné tyčící se stroje, hrůzostrašné mořské příšery s klepety, morbidní děsy a zombie piráty s mušketami!
    • Frakce Upířího pobřeží jsou hratelné v kampaních Oko Víru a Říše smrtelníků. Nejsou ale součástí závodu o Velký vír. Mají své vlastní cíle…


    Nové možnosti a mechaniky kampaně

    Cíle
    Ohromný merwyrm Amanar byl ze spánku probuzen kolísáním Víru. Nyní terorizuje moře, přivolává rozsáhlé bouře a bez rozmyslu útočí na přístavy na pobřeží. Jen ten, kdo má v rukou harpunu z hvězdného kovu, může tu příšeru zkrotit a zajistit si imunitu vůči jejímu hladovému řádění. Harpunu je ale nejdřív třeba najít a oživit pomocí tří slok tajné starobylé námořnické písně.

    Každý hratelný legendární šlechtic musí posilovat svou děsivou pověst, aby se stal nejvíce nechvalně proslulým pirátem všech moří. Někteří z tvých soupeřů mezi pirátskými kapitány znají tyto tři sloky a jak se bude tvá proslulost blížit jejich, vyhledají tě a pokusí se tě zničit. Když je všechny porazíš, budeš znát všechny sloky, které jsou potřeba k magickému nabití harpuny z hvězdného kovu.

    Jen s plně nabitou harpunou z hvězdného kovu se můžeš vydat do poslední, osudové bitvy, podmanit si Amanara a stát se největším postrachem moří, jakého svět kdy viděl!


    Proslulost
    Jak tvá frakce vyhrává bitvy, zabírá území a zakládá pirátské zátoky (viz Pirátské zátoky níže), zvyšuje se proslulost tvého legendárního šlechtice mezi piráty a pirátkami. Tím si dláždíš cestu ke konečnému vítězství v kampani Upířího pobřeží (viz Cíle výše).

    Pirátské zátoky
    Frakce Upířího pobřeží mají po vítězné bitvě o přístavní sídlo možnost navíc. Kromě zabrání, vyplenění a zničení sídla mohou v jeho blízkosti založit pirátskou zátoku. Tento tajný poddruh sídel dokáže z hlavního sídla odsávat stabilní příjem a také přináší další výhody spojené s vylepšeními, které hráč v zátoce vybuduje. Zátoka může být zničena jen srovnáním celého sídla se zemí. A pokud zabere sídlo jiná frakce Upířího pobřeží, může přebrat vládu i nad zátokou u něj.

    Vylepšitelné lodě a stromy staveb
    Legendární šlechticové se plaví na svých vlastních jedinečných lodích. Detaily o těchto lodích jsou přístupné po kliknutí na šlechtice, podobně jako budovy u frakcí hordy, a poskytují také mocná vylepšení pro šlechtice a jeho armádu. To z nich ale nedělá běžnou frakci hordy. Jejich šlechticové mohou sídla zabírat jako každá jiná frakce, která nepatří k hordě, a vylepšovat je pomocí svých vlastních budov z nového stromu staveb Upířího pobřeží. Zkrátka mají to nejlepší z frakcí hord i z usazených frakcí.

    Zlaťáky!
    Po celé mapě světa je pečlivě ukryto osm jedinečných kusů zlata. Když je najdeš a porazíš mocná vojska, která je střeží, získáš přístup k proslulým jednotkám Upířího pobřeží. To jsou mocné elitní varianty hrůzunahánějících jednotek Upířího pobřeží.

    Mapy pokladu
    Piráti v pověstech zakopávali po celém světě velké poklady. Po vítězných bitvách na souši i na moři můžeš nalézt mapy, které udávají přibližnou polohu pokladu. Vyřeš záhady, které je obklopují, a můžeš je získat pro sebe…

    Jedinečné obřady
    Frakce Upířího pobřeží mají přístup ke čtyřem vlastním obřadům, ze kterých čerpají řadu bonusů. Například Prokletí královnina děla zpřístupňuje Královnu Bess, obrovské dělo, jediné svého druhu. Kolosální dělové koule vystřeluje po vysoké křivce, způsobuje obrovské škody na velkém území a zpomaluje ty, které zasáhne tlaková vlna při dopadu. Dalším obřadem je Prokletí mořských mlh, které zahalí všechna tvá území mořskými výpary, které se na nich budou držet, působit nepřátelům přirozené ztráty a umožňovat tvým jednotkám nestvůr nasazení do předsunutých pozic.

    Nová bojiště
    Nové ostrovní mapy rozšiřují různorodost bitevních prostředí hry Total War: WARHAMMER II. Vůbec poprvé také budou hráči moct bojovat na Černých archách temných elfů a změřit síly svých pozemních vojsk na vznosných palubách těchto obrovských námořních konstrukcí. Tyto nové mapy budou přístupné všem hráčům WARHAMMER II, ať už obsah Curse of the Vampire Coast vlastní nebo ne.

    Legendární šlechtici
    Hroziví legendární šlechticové Upířího pobřeží budou včas odhaleni…

    Přehled jednotek
    Hrozivé stroje, obrovské mořské příšery, morbidní přízraky a hordy pirátů Upířího pobřeží odhalíme brzy…


    Minimální konfigurace:

    Operační systém: Windows 7 64Bit
    Procesor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz
    Paměť: 5 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GTX 460 1GB | AMD Radeon HD 5770 1GB | Intel HD4000 @720p
    DirectX: Verze 11
    Pevný disk: 60 GB volného místa

    Doporučená konfigurace:

    Operační systém: Windows 7 / 8 (8.1)/ 10 64Bit
    Procesor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 770 4GB | AMD Radeon R9 290X 4GB @1080p
    DirectX: Verze 11
    Pevný disk: 60 GB volného místa

    Rok vydání: 2017

    Ochrany: Crack

    Instalace:

    1. Vypal nebo připoj .iso
    2. Spusť setup.exe a nainstaluj
    3. Zkopíruj crack ze složky CODEX do složky s nainstalovanou hrou
    4. Hraj

    Obsažená DLC:

    > Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast
    > Total War: WARHAMMER II - Lokhir Fellheart
    > Total War: WARHAMMER II - The Queen & The Crone
    > Total War: WARHAMMER II - Alith Anar
    > Total War: WARHAMMER II - Rise of the Tomb Kings
    > Total War: WARHAMMER II - Tretch Craventail
    > Total War: WARHAMMER II - Mortal Empires
    > Total War: WARHAMMER II - Blood for the Blood God II
    > Total War: WARHAMMER II - Steps of Isha

    Obecné Poznámky:

    - Zablokuj spouštěcí soubor .exe ve tvém firewallu, abys zabránil hře v pokusu se připojit online ..
    - Pokud instalujete hry na systémový disk, může být nutné tuto hru spustit jako správce


    Odkaz: https://store.steampowered.com/app/835670/








    nikdys,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Dedflee
    Ratio 0.23

    Clen

    08/01/2021 12.39.53
    Seed pls chyba 20%

    17
    mako2402
    Ratio 1.08

    Member+

    11/12/2018 18.04.42
    seed  uz len 6%


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.281 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:23
    sql

    TOPlist