Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Takova zvlastni rodinka / Royal Tenenbaums, The(2001)(CZ) = CSFD 70% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Takova zvlastni rodinka / Royal Tenenbaums, The(2001)(CZ) = CSFD 70% Názov:Takova zvlastni rodinka / Royal Tenenbaums, The(2001)(CZ) = CSFD 70% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:703.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-08-30 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Kvalita zvuku: Audio #0: MPEG Audio at 143 Kbps
    Kvalita videa: Video #0: MPEG-4 Visual at 786 Kbps
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/16276-takova-zvlastni-rodinka/
    Rok vydání: 2001
    Délka: 1h 45mn 12s 320ms
    Žánr: Komedie / Drama








    Režie: Wes Anderson
    Hrají: Gene Hackman, Anjelica Huston, Gwyneth Paltrow, Ben Stiller, Luke Wilson, Owen Wilson, Bill Murray, Danny Glover, Andrew Wilson, (Alec Baldwin - ), Jonah Meyerson, Seymour Cassel, Larry Pine, Donal Lardner Ward, Kalani Queypo, Frank Wood, Ebon Moss-Bachrach, Kumar Pallana

    OBSAH
    Royal Tenenbaum a jeho žena Etheline vychovávají dva vlastní syny a adoptovanou dceru. Všechny děti jsou velice nadané, při troše nadsázky by se dalo říci geniální. Jednoho dne však Royal, gurmán života a milovník žen, rodinu opustí, což jak se později ukáže, poznamená jeho potomky víc, než by si kdo myslel. Uplyne dvacet let, Etheline se chce vdávat za dlouholetého přítele rodiny, dcera Margot se rozchází se svým manželem a vrací se do rodného domu, podobně jako její ovdovělý bratr Chas se svými dvěma malými syny, o které se panicky bojí (jeho manželka tragicky zahynula). A najednou se objeví na scéně zestárlý Royal, který rozházel všechny peníze a vzal by zavděk i chladnoucím rodinným krbem. Nikdo ho nevítá s nadšením, ale když prozradí, že je těžce nemocný, rodina se nad ním slituje. Z dalekých cest se vrací domů i další syn Ritchie a tak jsou všichni zase pohromadě pod jednou střechou. Jenže každý si nese v sobě traumata svého života, dětské vzpomínky i minulé vztahy a celá ta rodinná pospolitost se začíná proklatě komplikovat. Napovrch vyplouvají skutečnosti, o nichž nikdo neměl odvahu mluvit.

    Inteligentní, svěží a vtipná komedie o složitosti rodinných vztahů a síle rodinných vazeb s výborným Genem Hackmanem (Zlatý glóbus) v hlavní roli a hvězdným obsazením dalších postav byla kritiky prestižního listu New York Times označena jako nejlepší film loňského roku.


       
       




    Filmy CZ/SK dabing









    dvouhlavyd, bugbugbug, Bartmen, Jahuu, JosePistenz, denyjedin,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.296 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:49
    sql

    TOPlist