Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Evolve (2015) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Evolve (2015) Názov:Evolve (2015) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:26.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-07-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Fantasy,Horor,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Evolve-CODEX

    http://www.hrej.cz/recenze/evolve-5080/

    Žánr:Akční
    Lokalizace:anglicky
    Rok vydání:2015
    Ochrana:Crack-Codex


    MINIMUM:
    OS: Windows 7 64-bit
    Processor: Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 50 GB available space
    Sound Card: DirectX Compliant Sound card

    DOPORUČENO:
    OS: Windows 7 64-bit
    Processor: Core i7-920 / A8-3870K
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 / ATI Radeon R9 280
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 50 GB available space
    Sound Card: DirectX Compliant Sound card



    Na kvalitní tituly skoupý začátek roku konečně poslal do světa první opravdu velkou a zásadní vlaštovku. Tvůrci Left 4 Dead, kteří od Valve přeběhli k trochu jinak koncipovanému 2K, za svůj nový titul nasbírali desítky ocenění ještě dávno před vydáním, ale až hráči přece rozhodují o tom, jak je hra ve skutečnosti dobrá. V případě Evolve to platí alespoň trojnásobně, neb málokterý jiný kousek je tak závislý na nátuře a schopnostech spoluhráčů.Jestliže u nových značek postrádáme jejich vlastní osobnost a poznávací znamení, Evolve nám to za všechny vynahrazuje. Z každé části hry čiší nepopsatelné „něco“, čím se odlišuje od dalších součastníků. Jen těžko ale můžeme mluvit o přímé konkurenci. Jediným srovnatelným kouskem je právě Left 4 Dead, ale i to má do Evolve sakra daleko. Asymetrický multiplayer totiž není jen hezký marketingový žvást, ale až překvapivě zajímavý herní prvek, který vlastně mění úplně všechna dosud známá pravidla.Boje mezi lovci a monstry se odehrávají na planetě Shear, která se koncem roku nepochybně bude ucházet o cenu za nejlepší design. Pečlivě navržené prostředí uhrane na první dobrou, až je hráči skoro líto, že tyhle skalnaté temné lesy jsou jen fiktivní. Místní fauna a flora děsivě nejen vypadá, ale taky se tak chová – přerostlá zvířátka a masožravé kytky se ani toho nejděsivějšího lovce nezaleknou. Interaktivní prostředí je pro hratelnost naprosto stěžejní a je třeba si dát velký pozor, kam šlapete. Není totiž nic ostudnějšího, než zemřít v hubě uslintané masožravky.Že se to ve více lidech lépe táhne? To záleží... Může se stát, že v lobby narazíte na partu neumětelů, kteří si náhodou koupili první střílečku v životě a vůbec netuší, o co jde. Nebo naopak na frajírky, kteří mají za sebou tisíce hodin v Call of Duty a prostě nejlíp vědí, jak monstrum rozstřílet na hadry. Jedna či ona skupinka ale ze hry s více než solidními základy může udělat naprosto podprůměrnou hru na schovávanou, která neskončí jinak než krvavou smrtí čtyř lovců. Pak ale může nastat přesně opačný případ. Spojíte-li se s dalšími třemi kamarády ochotnými spolupracovat, promění se Evolve v neuvěřitelně propracovanou taktickou akci, která na poli mainstreamových online stříleček nemá obdoby.

    Na straně lovců lze po kompletním odemčení obsahu, které klidně může zabrat dlouhé desítky hodin, vybírat z 12 postav, po třech pro každou třídu. Liší se vzhledem a výbavou – například support Hank může své kolegy krýt energetickým štítem, později odemčený (a velmi vtipný) robot Bucket namísto toho nabízí stacionární střílny a využívá svou létající hlavu k vypátrání monstra. Medička Val umí monstrum zpomalit, její lékařští kolegové ale věří spíše vlastnímu zrychlení. Některé postavy se doplňují lépe, jiné zase o něco hůře a sestavení vyváženého týmu je pro úspěšný lov nezbytné.  Znovu ale zdůrazňujeme nutnost spolupráce, bez které je Evolve nudným a bezduchým simulátorem pobíhání. Takové připoutání monstra k zemi pomocí harpun a následně spuštění devastujícího leteckého útoku, to je pak více než uspokojivá odměna za trošku komunikace.

    1.Načíst
    2.Naistalovat
    3.Vložit crack
    4.Hráááááát
















    pitrfan, peto1236,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Rokos68
    Ratio 2.04

    VIP

    22/07/2016 04.50.02
    prosim seederov dík

    -1
    daero
    Ratio 0.24

    Clen

    09/07/2016 21.45.23
    je to f2p ->  nie je nutne stahovat kreknutu hru

    0
    lukason123
    Ratio 0.1

    Clen

    08/07/2016 11.39.17
    na steame to je zadarmo a original odteraz to je uz f2p

    8
    lucifer666999
    Ratio 0.22

    Clen

    07/07/2016 11.58.55
    Vypnout internet

    3
    klifo57585758
    Ratio 0.6

    Clen

    06/07/2016 16.47.43
    CHce to nejaky KODEX


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.188 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:34
    sql

    TOPlist