Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Stoupenci - Kutnohorska sekta (Martin Storkan &)(3h28m) podcast | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Stoupenci - Kutnohorska sekta (Martin Storkan &)(3h28m) podcast Názov:Stoupenci - Kutnohorska sekta (Martin Storkan &)(3h28m) podcast Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:98.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-06-04 Peerov:31 (Seed: 31, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Code
    -



    UKÁZKA







    Stoupenci





    čas: (3h28m)
    Účinkují: (Martin Štorkán, Vít Kubant &)
    Premiéra: 2024

    Detektivky, Novely, povídky, jiné čtivo a nebezpečné deviace











    https://www.irozhlas.cz/kutnohorska-sekta

    Policie řeší úmrtí spojená s kutnohorskou sektou. Dva muži zemřeli kvůli rituálům u hradu Šternberk
    Policie vyšetřuje smrt dvou členů autoritativně řízené sekty, kterou kolem sebe shromáždil léčitel Richard z Kutné Hory.
    Šestapadesátiletý František J. a o tři roky starší Jiří H. zemřeli loni v srpnu poté, co se zapojili do lesního rituálu u hradu Český Šternberk. Šlo o psychicky náročný obřad, jehož součástí bylo i fyzické násilí.
    O dva měsíce později zemřel i sám Richard. Podle obžaloby jej zavraždily dvě členky jeho sekty, které se hájí, že jej usmrtily na jeho přání. Případ aktuálně řeší Městský soud v Praze.

    Léčitel Richard přijímal klienty v bytě v Kutné Hoře. Z nich přibližně dvacet let formoval svou sektu. Postupně – podle výpovědí jednotlivých členů – získal kontrolu nad jejich životy, ovládal je pomocí manipulace a psychického nátlaku. Součástí života skupiny byly i tajemné obřady.


    Jak popisují členové sekty manipulaci jejího vůdce a jak došlo k úmrtím některých z nich? Poslechněte si rozhovor s investigativními reportéry Martinem Štorkánem a Vítem Kubantem


    Jeden takový „očistný“ rituál proběhl v hlubokých lesích u hradu Český Šternberk. Vůdce sekty Richard tam loni v půlce srpna poslal několik svých následovníků. Co přesně v lese dělali, není jasné. Strávili v něm několik dní, během kterých si měli uvědomit svoje sexuální problémy, které jim „diagnostikoval“, a díky tomu se z nich vyléčit.

    Ostatní členové společenství je tam podle Richardových pokynů jezdili kontrolovat. Poprvé vyrazili v sobotu 13. srpna. Podle jednoho z účastníků této inspekce v lese našli pouze Jiřího H. Byl zcela nahý. Po krátké rozmluvě ho zanechali na místě a vrátili se do Kutné Hory. Součástí skupiny kontrolorů byl i František J.

    15. srpna, o dva dny později, měla tentokrát ještě větší skupina vyrazit na další inspekci. František J. ji tam měl odvézt svojí dodávkou. Na domluvené místo setkání ale nedorazil. Neozýval se.

    Až druhý den našli kriminalisté jeho tělo mezi obcemi Kozojedy a Truba, asi půl hodiny jízdy autem od Kutné Hory. Jak a proč František J. zemřel, vyšetřuje policie. Někteří členové sekty ale vypověděli, že spáchal sebevraždu. Mohl se podle nich obávat toho, že mu Richard nakáže, aby se do lesního rituálu také zapojil.



    Obecně to mohlo znamenat konfrontaci s hříchy, které spáchal v minulosti. Kutnohorský léčitel tuto metodu používal jako jednu z manipulačních technik, kterými získával nad lidmi kontrolu. Několik členů sekty nezávisle na sobě vypovědělo, že je přesvědčil, že se v minulosti měli dopustit zločinů, které pak vytěsnili z paměti. Zločiny si Richard vymyslel, ale protože ho považovali za „nositele pravdy“, věřili mu to. Konfrontace s hříchy pod léčitelovým vedením pak nebyla ničím příjemným.


    ON, náš vůdce: jak fungovala sekta plná psychického nátlaku a teorií o pekle i elfech


    Okolnosti úmrtí dlouholetého člena skupiny Františka J. vyšetřuje policie. Po jedenácti měsících případ stále neuzavřela.

    „Kolínští kriminalisté prověřují úmrtí šestapadesátiletého muže. V této souvislosti pak zadali k vypracování spoustu znaleckých posudků, které ještě nemají k dispozici. Z tohoto důvodu ještě nebyl v dané věci učiněn žádný závěr a stále probíhá prověřování,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková na dotaz serveru iROZHLAS.cz a Radiožurnálu.

    Umlácen tyčí?
    Poté, co bylo 15. srpna jasné, že František J. s dodávkou na místo srazu nedorazí, musela inspekční skupina najít náhradní dopravu. Když dorazili do lesa, nemohli dlouho nikoho najít. Začali proto pískat. Pak se mezi stromy objevili tři nazí muži. Byli to Jiří H. a další dva členové sekty.

    Skupině, které přijela na kontrolu, Richard zadal úkol, aby k účasti na „očistném“ ceremoniálu přemluvili další dva lidi, kteří přijeli s nimi. To se podle dostupných svědectví povedlo.

    V lese tak zůstalo pět lidí. Čtyřem z nich léčitel „diagnostikoval” sexuální poruchu: promiskuitu, pedofilii, agresi, náruživost. Co přesně měli v lese dělat a proč neměli oblečení, není dosud jasné.



    Vstup do lesa u parkoviště pod hradem Český Šternberk | Foto: Zuzana Jarolímková | Zdroj: iROZHLAS.cz
    Seance probíhala několik dní a nakonec se stalo její součástí i mlácení dřevěnou tyčí do ledvin, hýždí a hlavy Jiřího H. Po dvoudenním mlácení se mu ale udělalo špatně a začal kolabovat. Tři přivolané členky sekty jej v pátek 19. srpna odvezly ke kutnohorskému plaveckému stadionu, odkud zavolaly záchranku. Už ale bylo pozdě.


    Obžalované jsou oběťmi manipulátora, což je nevyviňuje, říká religionista o smrti léčitele Richarda


    „Případem náhlého úmrtí muže na Kutnohorsku se zabývají krajští kriminalisté pro možné podezření na ublížení na zdraví s následkem smrti. Tento případ mají kriminalisté stále v prověřování, je to tedy fáze, která je neveřejná, z tohoto důvodu nemůžeme být nikterak detailnější,“ přiblížila aktuální vývoj případu mluvčí Suchánková.

    Další z účastníků rituálu před soudem vypověděl, že skončil v nemocnici. A to ještě předtím, než zkolaboval Jiří H. „Nevěděli, jestli přežiju to, co jsem prožil,“ uvedl.

    O smrti obou mužů mluvila ve své výpovědi také bývalá Richardova partnerka. „Já lituju ty chlapy, kteří to takhle odnesli, toho Jirku a Frantu, hodně na ně myslím, že jim Ríša strašně ublížil,“ uvedla ve výpovědi, do které měl Radiožurnál a server iROZHLAS.cz možnost nahlédnout.

    Loni na začátku října zemřel i sám Richard, podle obžaloby jej zavraždily dvě ženy, které „léčil“. Případ aktuálně řeší Městský soud v Praze. Podrobnosti k dalším dvěma případům reportéři zjistili, když mapovali fungování celé sekty

    Formát                                      :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44 kHz

    ФАК Ю











    djoosephi, Andy28, jivins, jivins, jri, margharethe, Rojak, Tondik2, gurzi, startyk, Hebrejec,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.518 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 10:27
    sql

    TOPlist