Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Laura Joh Rowland - Sano Iciro (2011)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Laura Joh Rowland - Sano Iciro (2011)(CZ) Názov:Laura Joh Rowland - Sano Iciro (2011)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:16.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-22 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Historicky,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I



    I
    I

                Čte: Jiří Kubeš          
         Žánr: Historická detektivka  
      Jazyk: CZ
    Rok: 2011

    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz


       


    Šinjú I.

    Detektivní příběh zdánlivé sebevraždy dvou milenců se odehrává ve středověkém Edu koncem 17. století. Mladý úředník se proti vůli nadřízených snaží odhalit, co se ve skutečnosti skrývá za rituální sebevraždou společensky nerovného páru. Kromě zajímavé zápletky poskytuje kniha čtenáři možnost seznámit se se životem středověkého Japonska v tehdejší metropoli, jejích palácích, chudinských čtvrtích i pověstné Jošivaře. Autor sugestivně líčí drastické poměry panující v tehdejších věznicích a mučírnách i eleganci života šlechticů a samurajů.  
    Čas: 18:20:33


    Bundori II.

    Hrdinou je mladý samuraj Sano, pověřený šógunem vypátrat pachatele rituálních vražd, které zneklidňují celé město. Hrdina se při svém pátrání musí potýkat s řadou překážek, které mu staví do cesty jeho sok ve snaze připravit mladého muže o šógunovu přízeň. Příběh barvitě vypovídá o věrnosti a zradě, oddanosti a odvaze na šlechtických dvorech, s náboženskými obřady i s tradiční etikou samurajů.  
    Čas: 17:49:37


    Cesta zrady III.

    Příběh mladého samuraje Sana Ičiró. Sano, jemuž se povedlo neztratit šógunovu přízeň a vyřešit spletitý případ rituálních vražd, se těší přízni svého vládce, pro něhož zastává úřad Ctihodného hlavního vyšetřovatele Jeho Excelence. Klidný život mu však není dopřán nadlouho. Máme totiž rok 1690 a do Japonska přijíždějí první holandští obchodníci. Jako největší vyvrženci jsou však ubytováni v uzavřené městské čtvrti a nikdo z místních se s nimi nesmí stýkat, nechce-li ovšem přijít o hlavu. Když ale dojde k vraždě bohatého Holanďana, Sano jak mu velí jeho samurajská čest riskuje své postavení i život aby vypátral obchodníkova vraha.
    Čas: 16:03:17


    Tetovaná konkubína IV.

    Mladý samuraj a vyšetřovatel Sano se právě žení na císařském dvoře, když svatební hostinu přeruší hrůzná vražda nejoblíbenější císařské konkubíny. Do velmi složitého vyšetřování zasahuje i Sanova bystrá mladá manželka, která se nechce smířit se svým tradičním podřízeným postavením japonské manželky. Sano je jejím neženským chováním naprosto zděšen a zdá se, že jejich manželství brzy skončí. Cesta za pachatelem vede do nejvyšších kruhů k osobám tak urozeným, že je téměř nemožné je obvinit. V kritických chvílích Sano pochopí i ocení pomoc své manželky.
    Čas: 20:03:16


    Samurajova žena V.

    U císařského dvora je zavražděn ministr. Jeho vražda proběhla tajemným způsobem - legendární silou koncentrované mysli, kterou ovládají jen zasvěcení jedinci. Vyšetřovatel Sano má před sebou těžký úkol, protože podezřelí jsou z nejvyšších kruhů císařské rodiny. Jeho bystrá a odvážná žena mu pomáhá i přes přísná dvorská pravidla a podřadné postavení, jež jako žena zastává. V ženské části císařského dvora má však přístup k informacím, které by jejímu muži nikdo neřekl. Velmi nebezpečná situace vede i k vzájemné spolupráci dvou dříve nesmiřitelných rivalů - šógunova komořího Janagisawy a vyšetřovatele Sana.
    Čas: 18:27:21


    Černý lotos VI.

    Vraždy, žhářství a falešná obvinění rozvíří zájem policie o tajemnou sektu Černého lotosu. Do pátrání se zapojuje i Reiko, manželka vyšetřovatele Sana, která se ujme ze zločinů podezřelé dívky. Případ se stává čím dál složitější, zvlášť když jsou mezi přívrženci Černého lotosu vysoce postavení lidé. Ohroženo je proto nejen Tokio, ale i celé Japonsko.
    Čas: 19:28:08


    Tajný deník paní Vistárie VII.

    V budoáru veřejného domu byl zavražděn bratranec a zamýšlený nástupce samotného šóguna, jeho smyslná společnice kurtizána Vistárie zmizela a s ní i její deník. Sano, který s ní měl kdysi pletky, stojí před těžkým úkolem: vypátrat vraha a zatajit svůj dávný prohřešek. Nepřátelské intriky nakonec způsobí, že je sám obviněn; v nebezpečí života musí zdvojnásobit své pátračské úsilí, při čemž mu vydatně pomáhá neohrožená choť Reiko.
    Čas: 17:09:18


    Palác Dračího krále VIII.

    Šógunova matka žena vrchního komořího Sanova choť Reiko a její těhotná přítelkyně se vydaly z popudu svéhlavé staré dámy na pouť k hoře Fudži, cestou však byly uneseny. Zatímco Sano a jeho spolupracovník Hirata musí spojit své síly s nenáviděným komořím a připravit záchrannou výpravu, Reiko se snaží vlastními silami ženy osvobodit z područí únosce, jenž si říká Dračí král. Po překonání nástrah a nebezpečí vše dobře dopadne na Sanovo manželství i na jeho přátelství s Hiratou však padne stín.
    Čas: 17:31:46


    Navoněný rukáv IX.

    Na podzim roku 1694 panuje v hlavním městě Edu velmi napjatá atmosféra. Mír v zemi, trvající téměř celé století, je ohrožen. O převzetí moci usilují dva nesmiřitelní nepřátelé, komoří Janagisawa a Macudaira, bratranec nejistého a slabého šóguna. Oba vyzbrojují své armády a časté potyčky jejich bojovníků v ulicích hrozí přerůst v občanskou válku. Neklidnou situaci ještě více zdramatizuje úmrtí Makina, předsedy rady starších a důvěrného přítele komořího. Vlivný muž v obavách o svůj život přikázal svému komorníkovi, aby v případě jeho smrti předal vyšetřovateli dopis, v němž ho žádá o objasnění možné vraždy a usvědčení pachatele. Čestný a zásadový Sano Ičiró, který se za žádných okolností nechce zpronevěřit kodexu samurajské cti, se se souhlasem šóguna a s pomocí odvážné ženy Reiko a věrného hlavního dvořana pouští do nebezpečného pátrání, při němž musí čelit nátlaku představitelů obou znepřátelených klanů, usilujících získat ho za každou cenu na svou stranu.
    Čas: 16:00:53


    Dotek smrti X.

    Tokio neboli Edo roku 1695: v zemi je relativní klid, Sano požívá vážnosti ve své vysoké funkci komořího, vrchního představitele vojenské vlády bakufu. Navzdory tomu je však pověřen vyšetřováním záhadných úmrtí mužů věrných šógunovi a jeho žena Reiko se zároveň účastní podivného případu několikanásobné vražedkyně. K pátrání je přizván i vyšetřovatel Hirata, pomalu se zotavující z těžkého zranění. Složité šetření odhalí tajné spiklence, zneškodní nebezpečného zločince a skončí masakrem, z něhož se Sano, Reiko i Hirata musí obtížně vzpamatovávat.
    Čas: 15:30:23


    Rudá chryzantéma XI.

    Japonsko roku 1698. Samuraj Sano Ičiró je falešně obviněn z velezrady. A aby toho nebylo málo, dopadne další drtivá rána. Vedle obnažené, vykastrované mrtvoly mocného muže je nalezena, rovněž nahá, Sanova těhotná manželka Reiko. Ta ovšem tvrdí, že pán Mori, z jehož vraždy je vzápětí obviněna, zneužíval a zabíjel malé chlapce a že do jeho domu se vloudila proto, aby ho usvědčila. Dál už ji ale mysl zrazuje a kreslí jí přízračné obrazy její vlastní nevěry a odporných detailů vraždy. Sanovi nepřátelé nyní útočí na oba současně, takže se zdá, že před popravištěm už je nikdo a nic nezachrání...
    Čas: 15:22:44


    Sněhová císařovna XII.

    Japonsko 1699... Na Ezogašimě, severním ostrově dnes známém jako Hokkaidó, se děje něco podivného. Tamní místodržící, pán Macumae, neodpovídá na listy, poslové se od něho nevrátili. Na radu svého potměšilého bratrance vyšle šógun na dalekou plavbu svého komořího Sana, aby zjednal pořádek. Sana ale nedávno postihla strašlivá tragédie: někdo unesl jeho osmiletého syna Masahira. Vzápětí však vyjdou najevo nečekané skutečnosti a vypadá to, že obě záležitosti spolu souvisejí. Zmizelý hoch je údajně držen právě na Ezogašimě. Zdá se však, že její vládce zešílel. Kdosi totiž zavraždil jeho domorodou milenku a nešťastníka nyní ovládá její duch!
    Čas: 14:38:20


    Ohnivé kimono XIII.

    Pod stromem, vyvráceným v bouři, se najdou lidské ostatky. Podle zbraní, nalezených spolu s nimi, by se mohlo jednat o čtyřicet let nezvěstného bratrance samotného šóguna. Ten pověří vyšetřováním případu svého komořího Sana Ičiróa. Sano v té době čelí řevnivým útokům mocného pana Macudairy, který jej považuje za svého politického soka a necouvne ani před únosem Sanova syna a přepadením jeho ženy. Navíc se brzy objeví podezření, že stopa v případu čtyřicet let staré vraždy by mohla ukazovat k Ičiróově rodině, což by znamenalo konec i pro něj samotného.
    Čas: 15:29:46


    Pavilon z oblaků XIV.

    Sestřenici šógunova komořího Sana unesli a znásilnili. Ale tím to všechno jen začíná… Sano pátrá po své ztracené sestřenici a nalezne ji brutálně znásilněnou. Podobných obětí už bylo víc, takže soudí, že jde o stejného pachatele. Je to však jisté? A co s tím má společného podivné oblačné místo, které všechny unesené popisují? Mezi podezřelými se ocitá bohatý obchodník, správce šógunova psince a dokonce vymítač duchů. A do toho všeho jako blesk z čistého nebe udeří další únos. Tentokrát však není oběť ledajaká. Je to šógunova žena!
    Čas: 16:14:13


    Róninova milenka XV.

    Šógunův vyšetřovatel Sano Ičiró musí rozluštit záhadu, která mu může vynést trest horší nežli smrt Jednoho večera vtrhne do opevněného sídla šógunova mistra obřadů čtyřicet sedm mstitelů. Starý muž, hrůzou se krčící v koutě, proti nim nemá šanci. Samurajský meč mu utne hlavu. Vražda, jaká nemá obdoby, rozdělí celé město na dva tábory. Jsou tito róninové, samurajové bez pána, bezectní zločinci, nebo naopak hrdinové krvavě mstící staré křivdy? Tím, kdo má do věci vnést jasno, je nejvyšší vyšetřovatel Sano Ičiró. Na povrch ale vyplouvají ohavná tajemství. Proč si výpovědi obviněných tak protiřečí? A kdo se pokusil zavraždit předsedu soudu? Na Sanovi pak zůstává, aby podle šógunova rozkazu našel cestu bludištěm zmatků a intrik.
    Čas: 17:36:17


    Hra s vonným dýmem XVI.

    Každý nemusí být tím, kým se zdá, a některé hry přinášejí smrt… Nejpodivnější případ šógunova komořího Sana Ičiró. Píše se rok 1703. Japonské město Edo téměř srovná se zemí strašlivé zemětřesení. Na pozadí skutečné historické události se rozvíjí příběh o vraždě, vášni a nejpodivuhodnějším případu, jaký kdy šógunův komoří Sano Ičiró musel objasnit.Ve zříceném domě jsou nalezeny tři ženy. O život přišly při módní hře, kdy se hráči podle vůně dýmu snaží určit, jaké látky vonná kuřidla obsahují. Jen v nich obvykle nebývá přimíchán jed… Sano už se ve svém novém úřadu vyšetřováním zločinů nezabývá, ale urozený a mocný otec dvou zavražděných mladých žen jej dotlačí do situace, kdy nemá na vybranou... Buď vypátrá vraha, nebo bude mít na svědomí šógunovu smrt.
    Čas: 16:25:56


    Šógunova dcera XVII.

    Šógunova dcera Curuhime umírá s tváří zohavenou neštovicemi. Brzy se však objeví pochybnosti. Byla její smrt přirozená? Šógun se ale víc zajímá o svého syna a dědice, mladíka jménem Jošisato, o jehož existenci donedávna neměl tušení. A jak by také mohl, když jde o další úskok známého intrikána Janagisawy. Sano Ičiró, jeho dávný nepřítel, tvrdí, že skutečným mladíkovým otcem je právě Janagisawa.. Události však náhle naberou nečekaný spád. Hoří! Rezidence šógunova následníka Jošisata lehne popelem. Na spáleništi zůstanou jen k nepoznání ohořelá těla. Z Jošisatovy vraždy je však vzápětí obviněn Sano. A odsouzen k smrti s celou rodinou, i se svou ženou Reiko.
    Čas: 18:33:14


    Vějíř s kosatci XVIII.

    Sano Ičiró stojí před nejnebezpečnějším případem své kariéry. Kdo se pokusil zavraždit šóguna?
    Jsme v Japonsku, píše se rok 1709… Šógun je starý a nemocný. Sano Ičiró, kdysi druhý muž ve státě, je dvorskými intrikami zbaven vysokého úřadu a degradován na obyčejného policistu městské hlídky. A nejen to. Také jeho manželství je v troskách. Nevyzná se už ani ve své ženě Reiko, natož v tom, proč jeho dlouholetý sok Janagisawa uzavřel nepochopitelné spojenectví se šógunovým synovcem a následníkem Ienobuem, kterého by měl naopak nenávidět. Co za tím vězí? A pak dojde k neuvěřitelnému zločinu. Někdo pokusí zavraždit šóguna. Ve spánku, v jeho vlastní ložnici. A také zbraň je naprosto neobvyklá. Útočník mu zasadí několik bodných ran vějířem s ostrými kovovými hroty. Sano se opět ocitá v centru dění. Před sebou má nejdůležitější a nejnebezpečnější případ, jaký kdy musel vyšetřit. Znelíbíli se šógunovu nástupci, který ho vůbec nemá v lásce, bude odsouzen k smrti i s celou rodinou.
    Čas: 17:58:34









    haseki, Two_Worlds_player, jkustar, pepa49, mirek1730, eduard33, Kim6, K28ttt46, marekus11, pitomec, mekare_tessen, rkabad, Feher1234, GodkoPet1981, Hasleracek, Hasleracek, Hasleracek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    lopokoto
    Ratio 0.14

    Clen

    29/01/2024 21.20.28
    Seed please.

    4
    Ram
    Ratio 1

    Neschvaleny

    31/05/2021 10.52.24
    Díky za bodíky

    0
    Mikimik69
    Ratio 2.9

    VIP

    23/05/2021 13.44.02
    No to je teda smršť, to než doposlechnem tož už budů vánoce


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.377 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:48
    sql

    TOPlist