Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Protijed 10 v4.2 viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Protijed 10 v4.2 viacjazycny Názov:Protijed 10 v4.2 viacjazycny Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:2.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-31 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Windows x64 | Vr. Moduly anglického a francúzskeho jazyka
    V jedinej operácii korektor spoločnosti Antidote označí širokú škálu chýb: od kapitalizácie a slovesnej dohody po nežiaduce čiarky a prepúšťania. Ak umiestnite kurzor myši na chybu, zobrazia sa navrhované opravy a ich vysvetlenie sa objaví v popise. Kliknutím ich potvrďte. Po úprave pravopisu a gramatiky prejdite na typografiu a štýl, kde vás upozornia na opakované slová alebo bežné slovesá. Vďaka 200 inteligentným filtrom, ktoré zvýrazňujú príslušné pasáže, je možné označiť aj dátumy a čísla. Žiadny softvér vám nikdy nedal toľko sily na vylepšenie vášho písania.
    Viac slovníkov s výkonnými nástrojmi vyhľadávania
    Prečítajte si úplnú definíciu slova a všetky výrazy alebo príslovia, ktoré ho obsahujú; pozri jeho množné číslo, ako ho vyslovovať, jeho rýmujúce slová a etymológiu. Jediným kliknutím zobrazíte zoznam jeho synoným a slov z rovnakej rodiny. Objavte jeho sémantické pole, citácie, kombinácie slov, úplné informácie o konjugácii a uvidíte, ako inteligentne interagujú všetky tieto zdroje. Vďaka svojej neporovnateľnej hĺbke, výkonným vyhľadávacím nástrojom a úchvatnej rýchlosti posúva Antidote hranice toho, čo môžu slovníky robiť.

    Jasné a podrobné jazykové príručky
    Sprievodcovia pokrývajú všetky aspekty písania, od gramatiky po štýl, od slovníka po syntax. Rýchly prístup k jasnému a stručnému opisu pravidiel a ich výnimiek. Naučte sa to všetko vďaka tipom a starostlivo vybraným príkladom. Ľahko prehľadávajte súvisiace materiály alebo všetky 485 články a tlačte, kedykoľvek to potrebujete. S sprievodcami Antidote nebolo nikdy také ľahké a príjemné písať dobre.

    Čo je nové v Antidote 10:

    120 nových funkcií v rozhraní, funkciách a obsahu
    Medzi približne 120 novými funkciami pre angličtinu a francúzštinu teraz korektor pomáha písať inkluzívnejšie a čitateľnejšie. Slovníky spájajú oba jazyky tým, že ponúkajú preklad 2,5 milióna slov a výrazov. Používatelia môžu teraz využívať aj novú voliteľnú službu, ktorá im umožňuje synchronizovať svoje osobné slovníky na viacerých zariadeniach.

    Nechajte sa prekvapiť novým francúzskym modulom.
    Zakúpte si francúzsky modul pre Antidote 10 (napríklad s prémiovou aktualizáciou) a pozrite si slovník definícií, ktorý zobrazuje viac ako 800 000 prekladov všetkých slov, výrazov a prísloví. Ešte lepšie je, že naši lingvisti preložili 1 700 000 kombinácií oboma smermi, pričom ich príklady podporujú všetky.

    Dva netrpezlivo očakávané nové filtre - čitateľnosť a rodová neutralita
    Filter čitateľnosti zdôrazňuje dlhé slová a vety, zriedkavé alebo cudzie slová, skratky a vnorené frázy. Zahŕňa dokonca aj nový index čitateľnosti protilátky od nuly (ťažko čitateľný) do 100 (veľmi čitateľný). Filter rodovej neutrality poukazuje na spôsoby, ako zabezpečiť rovnaké zastúpenie mužov a žien vo vašom texte, napríklad tam, kde sa používajú mená povolaní.

    Nové slová
    Pridalo sa viac ako 8 000 nových slov a výrazov, ako sú binge-watch, facticide a hoverboard, spolu so 117 000 novými synonymami a 26 000 kombináciami.

    Inteligentné synonymá
    Zoznamy synoným sú teraz zoradené podľa blízkosti pomocou kľúčového slova, čo vám poskytuje rýchly prístup k najdôležitejším alternatívam. Toto sa netýka iba slovníka synoným, ale aj korektora, kde Antidote navrhuje synonymá, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa opakovaniu.

    Odporúčaná konfigurácia:
    - Procesor: x86–64 / AMD64, 1 GHz
    - RAM: 4 GB pamäte
    - miesto na disku: 6 GB (1 jazyk); 7,5 GB (2 jazyky); Jednotka SSD
    - 64 bitov systému Windows: (32 bitové systémy nie sú kompatibilné)
    - Windows 7, 8, 8.1 alebo 10:
    - 1507, 1511 (aktualizácia v novembri),
    - 1607 (aktualizácia aktualizácie),
    - 1703 (aktualizácia tvorcov),
    - 1709 (Fall Creators Update),
    - 1803 (aktualizácia z apríla 2018),
    - 1809 (aktualizácia z októbra 2018),
    - 1903 (aktualizácia z mája 2019),
    - 1909 (aktualizácia z novembra 2019),
    - 2004 (aktualizácia z apríla 2020)
    - Windows Server (Desktop) Režim skúsenosti):
    2016 (1607), 2019 (1809)
    - Dôležité: Vyžaduje sa 64-bitový operačný systém.

    Jazykové moduly:
    - Americká angličtina, Kanadská angličtina, Francúzština.

    https://www.antidote.info/en/antidote









    mirek1730,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.288 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:03
    sql

    TOPlist