Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kocab Michael - Vabank (Hlavica, Vlasak, Strykova &)2022(20h)=89% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kocab Michael - Vabank (Hlavica, Vlasak, Strykova &)2022(20h)=89% Názov:Kocab Michael - Vabank (Hlavica, Vlasak, Strykova &)2022(20h)=89% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:582.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-02-10 Peerov:9 (Seed: 9, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA







    Kocáb Michael
    , ଘ( ͡° ͜ʖ ͡°)  ( • ) ( • )-----(≖_≖)

    Vabank


    čas: (20h) L.P (2022)
    účinkují: (Hlavica, Vlasák, Stryková)
    Detektivky, Novely, povídky, jiné čtivo a nebezpečné deviace










    V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení. Co se zprvu mohlo zdát dílem jako troufalost a dílem jako politická naivita, se v listopadu téhož roku ukázalo býti především občanskou odvahou a prozíravostí, když k jednacímu stolu zasedl tehdejší předseda vlády Ladislav Adamec a zástupci studentů, Občanského fóra a Verejnosti proti násilí v čele s Václavem Havlem. Kocáb popisuje všechna zásadní jednání s komunistickými vládci, s generalitou československé i sovětské armády, se sovětskou stranou včetně zástupců KGB, která vedl či se jich účastnil za iniciativu MOST nebo Občanské fórum. Průběh sametové revoluce popisuje na pozadí připravované akce Zásah, kterou se armádní složky ve spolupráci s StB snažily zabránit demokratizačním změnám silou. Autobiografický text působí trochu jako politický thriller. Autor v něm popisuje, jak se situace měnila den po dni, hodinu po hodině a ukazuje, že politika je tvůrčí a často i improvizační činnost, v níž občas není od věci brát na sebe „drzou“ odpovědnost. V druhé části knihy pak vzpomíná na svoje působení ve Sněmovně lidu Federálního shromáždění ČSFR a na druhý olbřímí úkol, který si předsevzal – prohlášení ostudné okupační smlouvy o „dočasném pobytu“ za neplatnou od samého počátku, kdy až urychlený odsun sovětských vojsk z území bývalého Československa definitivně završil sametovou revoluci.

    Žánr: Literatura naučná , Historie , Politologie, mezinárodní vztahy
    Vydáno: 2019 , Universum (ČR)
    Počet stran: 592
    Jazyk vydání: český
    Vazba knihy: pevná / vázaná
    Formát: kniha
    ISBN: 978-80-7617-844-1

    Formát                                      :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44 kHz


    ФАК Ю











    gomez79, klokanator, Tondik2, 458, SACHAROV, Dolis72, Zmetek209, eduard33, Ekirk, Honza7_7, lasin,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    11/02/2024 18.50.57

    >> 11/02/2024 18.51.35
    UPLOADER:
    ripleyova Zato že ty jsi chudý/á nemůžeme, za to si můžeš ty. Pokus se sehnat si zaměstnání kde si vyděláš víc než teď a uvidíš že se ti bude žít lépe. Není tady většina lidí chudých, vždyť jsme v první dvacítce bohatých zemí na celém světě. A k některým západním bohatším zemím a jejich úrovni se chceme přiblížit. Nechceme se přibližovat k zemím východním chudým a hlavně nechceme žít v diktatuře jednoho geniálního vůdce. Bo se ukazuje že to není dobrý model. Že je ta demokracie určitě lepší. S diktaturama už jsme 40 let spolupracovali ruku v ruce v rámci RVHP, různých internacionál a tak nějak jsme nebohatli. Dubček ? Ten by za tebe nedělal a 20 let se zašíval v nějakém JRD. Přečti si jeho paměti abysi ses dostal/a trochu do reality

    https://www.databazeknih.cz/knihy/nadeje-umira-posledni-vlastni-zivotopis-a-dubceka-89106

    -2
    ripleyova
    Ratio 0.25

    VIP

    11/02/2024 17.59.26
    kterej stat dokazal vyrobit co my??..vyspele polnohospodarstvi,tezkej prumysl,elektroniku,delali jsme tanky,auta,letadla,lode,lokomotivy,elektricky na co si vzpomenes..dokazali jsme vyrabet vse,uplne sobestacny spolecny narod a co znas zustalo,jen trosky a a oba staty se rozprodali..tak se trochu zamysli,co se kdo o co zaslouzil?????


    --------------
    >> 11/02/2024 18.10.20
    Nepalec: Kterej stát dokázal vyrobit to co my??? SKORO KAŽDEJ DRUHEJ!
    Vyspěle polnohospodářstvo? A kde prosimtě? Vytěžnost toho tvého vyspělého polonohospodářství byla mnohem nižší.
    Těžký průmysl na který se z pohledu modernizací a automatizace nehráblo, protože na to nebyly pořádně finance, protože se prodávalo tam kam se řeklo a za kolik se řeklo z Moskvy??
    Dokázali jsme vyrábět úplně vše, ale toho vše bylo tak málo, že se na to čekalo měsíce aka. řízené hospodářství.
    Vše to spadlo jak domeček z karet, protože to celou dobu stálo na vachrlatých základech idei RVHP...


    --------------
    >> 11/02/2024 18.58.27
    UPLOADER:
    Jo a za ty peníze co všechna ta výroba báječná vyprodukovala a ty báječné stroje se prodaly do celého světa a utržilo se hromada tvrdých valut. (dolarů nebo marek) se 2x do roka nakoupily banány a pomeranče abysme nezapoměli jak to chutná. A na ananas už nezbylo. Ten se tady naposled prodával v roce 1972 a pak až po převratu 1990.

    -3
    ripleyova
    Ratio 0.25

    VIP

    11/02/2024 16.51.04
    ze to jeste muze nekoho bavit ta minulost,vzdyt to bylo vse pripravene ze celej system spadne a ty co zili v zahranici,kryl,havel a pod....si tam v hospudce v klidku delali pisnicky a havel ty debilni hry,jsem umrel kdyz jsem tu audience juknula,za marky si tvorili,jakoze pro nas a pak si prisli pro sve majetky,cele pripraveny na rozkradeni majetku,fakt,ze to jeste muze nekoho bavit


    --------------
    >> 11/02/2024 17.19.41
    UPLOADER:
    Závist je věru nepěkná vlastnost. A když si někdo přišel pro svůj majetek který mu bolševický zločinec ukradl tak by to nemělo poctivým lidem vadit. A jestli chceš zažít a žít v chudobě tak se odstěhuj do Ruska tam se zajisté boháčem nastaneš a nakonec budeš štěstím bez sebe že tě neodsoudí jako špióna k mnohaletému trestu v novodobém GULAGU. Já jsem rád že odsud sovětské vojska odtáhly i s jejich bolševickou spravedlností. A že se o to pan Kocáb Michael zasloužil za to mu děkuji.

    -4
    Castor2
    Ratio 3.92

    Member+

    11/02/2024 08.22.13
    Jestlipak tam také zavzpomínal jak za bolševika skládal hudbu pro Československý armádní film, nebo co dělal v tzv Palachovu týdnu v 1989...


    --------------
    >> 11/02/2024 10.13.36
    UPLOADER:
    No nejlépe bude když si to poslechneš a vyhodnotíš sám. A kdyby jsi si přečetl o čem to je tak bys věděl že to není vzpomínání na to čím se kdy živil a co dělal v lednu 1989 ale o tom co dělal od 17 listopadu 1989 a následně o tom jak se snažil aby sovětské okupační vojska co nejdříve vypadli z této země.


    --------------
    >> 11/02/2024 15.21.42
    sandokan1976:



    --------------
    >> 11/02/2024 15.23.33
    sandokan1976: souhlasim s castor 2


    --------------
    >> 11/02/2024 17.46.19
    ripleyova: naco do ruska?..vzdyt vecina lidi zije v chudobe a u naaas..jsme pro zapad jen vyrobna za par korun,kdy se s platama priblizime zapadu?..nikdy delame a delame a zapad ma pomalu mensi ceny jak u nas a nikdo se o nic nezaslouzil,vse bylo pripraveny,obycejna politika,jedinej clovek co neco chtel dokazat a referendem zachranit vyspele cesko slovensko byl dubcek,tak ho museli odstranit a ted nemame nic,jsme zavisli od zapadu,asi tak


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.214 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 04:14
    memcache

    TOPlist