Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Embarcadero Delphi 2010 Architekt | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Embarcadero Delphi 2010 Architekt Názov:Embarcadero Delphi 2010 Architekt Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:1.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-11-24 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název: Embarcadero Delphi 2010 Architekt

    Verze: 14.0.3513.24210

    Rok vydání: 2010

    Jazyk: Anglický

    Ochrana: Sériové číslo, registrační číslo, aktivace. Návod uvnitř.

    Popis:
    Embarcadero Delphi je nejrychlejším nástrojem pro vytváření extrémně rychlých a bohatých aplikací pro Windows. Nástroj Delphi, který používají milióny vývojářů na celém světě, slučuje přední objektově orientovaný jazyk, rychlou kompilaci do strojového kódu, heterogenní propojitelnost s databázemi a bohaté vývojářské prostředí založené na využívání vizuálních komponent, které je podporováno tisíci nezávislých dodavatelů komponent a rozšíření. Plně vizuální dvoucestné integrované vývojové prostředí (IDE) pro rychlý vývoj aplikací, které je základem Delphi, je navrženo tak, aby významně urychlilo a zjednodušilo vývoj vizuálních a datově intenzivních aplikací včetně stolních aplikací s grafickým uživatelským rozhraním a dalších rozličných druhů aplikací: interaktivních s dotykovým rozhraním, kioskových, vícevrstvých databázových s bohatou výměnou dat s databázovými systémy, aplikací pro cloud a webových aplikací. Pomocí Delphi zkrátíte dobu vývoje až pětkrát a budete potřebovat menší vývojové týmy, hotové aplikace budou funkční v prostředí mnoha verzí Windows a budou spolupracovat s mnoha databázovými systémy. Delphi je k dispozici v edicích Professional, Enterprise a Architect.

    podpora Windows 7 a Direct2D API
    gestures (ovládání programu gesty např. myši)
    SOAP 1.2 import
    nové RTTI a atributy
    nový IDE Insight
    nový formátovač kódu
    kompilace na pozadí
    volitelná možnost vylepšené palety komponent z Delphi 7
    nový alternativní OOP přístup k souborům a adresářům
    Debug vizualizéry
    class constructor
    popř. články s tagem Delphi 2010



    Společnost Embarcadero technologies oznámila dostupnost produktu Embarcadero RAD Studio 2010, který obsahuje nové verze nástrojů Delphi, C++Builder a Delphi Prism. Nové RAD Studio nabízí rychlý vývoj interaktivních rozhraní používajících doteková zařízení a rozpoznávání gest u nových aplikací a snadnou úpravu stávajících – i velice starých – aplikací. Zároveň nabízí více než 120 nových a rozšířených vlastností pro zvýšení produktivity programátorů při vývoji aplikací v prostředí nativních Windows i .NET a podporu Windows 7.

    Klíčová rozšíření produktu RAD Studio 2010 zahrnují:
    Softwarové nástroje pro snímání doteků a rozpoznávání gest umožňují vytvářet moderní, interaktivní aplikace s grafickým uživatelským rozhraním ovládaným doteky, aplikace využívající digitizéry (tablety), touchpady a stánkové aplikace. K tomu účelu nabízí pružnou architekturu komponent pro práci s dotekovými zařízeními, která je snadno použitelná a pracuje pod Windows 7 stejně tak jako pod Windows 2000, XP a Vista.
    Rozšířenou databázovou propojitelnost, která poprvé obsahuje podporu open source databáze Firebird a dále vylepšené ovladače pro Microsoft SQL Server, Oracle a MySQL. Rozšířená vícevrstvá architektura DataSnap umožní širší přístup ke standardním komunikačním protokolům včetně JSON a REST, které umožňují vzájemnou propojitelnost s jinými službami.
    Zvýšení produktivity vývojářů s novým nástrojem IDE Insight, nástrojem pro rychlé vyhledání souborů, komponent, vlastností a nastavení pomocí několika stisků kláves a zadání vyhledávacích podmínek; dále s novým formátovacím nástrojem pro zdrojový kód, prohlížečem tříd C++ a s mnoha rozšířeními ladicího nástroje.
    Rozšíření jazyka a kompilátoru obsahují jako novinku kompilaci v pozadí pro Delphi i C++Builder, atributy a RTTI (Run-Time Type Information) pro jazyk Delphi, novou podporu předběžné specifikace jazyka C++0x a nové knihovny Boost, STL a TR1 pro C++Builder a podporu aspektově orientovaného programování v Delphi Prism.
    RAD Studio 2010 obohatí nástrojovou sadu Embarcadero All-Access o nové verze 2010 nástrojů Delphi, C++Builder a Delphi Prism; zároveň budou do All-Access přidány nástroje Delphi 2009 a 2007 pro volitelné využívání starších verzí vývojových nástrojů v All-Access. Embarcadero All-Access zákazníkům umožňuje vybrat si jednu ze čtyř úrovní vybavení nástroji a používat celou sadu nástrojů Embarcadero i formou "na vyžádání", tedy bez předchozí instalace. All-Access je přímočará nabídka nástrojů a možností jejich licencování, která zjednodušuje pořizování a správu licencí a umožňuje přístup k bohaté nabídce vývojářských a databázových nástrojů v libovolně velkém týmu nebo organizaci.

    Úplné produktové informace jako prospekty, tabulky vlastností, seznamy novinek a odpovědi na nejčastější dotazy najdete na produktových stránkách RAD Studio, Delphi, C++Builder a Delphi Prism na adresách http://www.embt.cz nebo v angličtině na www.embarcadero.com.

    Systémové požadavky: 1 GB RAM (doporučuje se více než 2 GB)
    3 GB místa na pevném disku pro Delphi
    750 MB místa na pevném disku pro nezbytné doplňky
    Mechanika DVD-ROM
    Monitor s rozlišením 1024x768 nebo větším
    Myš nebo jiné ukazovací zařízení
    Procesor: IntelŸ PentiumŸ nebo kompatibilní, minimálně 1.4 GHz (doporučuje se více než 2GHz)
    Podporované operační systémy:

    MicrosoftŸ WindowsŸ 7 (32-bit a 64-bit)
    Microsoft Windows Vista SP2 (32-bit a 64-bit, vyžaduje administrační práva)
    Microsoft Windows XP Home nebo Professional (32-bit a 64-bit, SP2 nebo SP3)
    Microsoft Windows Server 2003 (SP1) nebo 2008 (32-bit a 64-bit).

    Program mám odzkoušený na win7 Ultimate/64bit.











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    littlejoe
    Ratio 3.5

    VIP

    25/06/2021 07.42.00
    prosim seed
    dikes


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.250 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:36
    sql

    TOPlist