Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2018 - The Miseducation Of Cameron Post - Desiree Akhtavan = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2018 - The Miseducation Of Cameron Post - Desiree Akhtavan = CSFD 61% Názov:2018 - The Miseducation Of Cameron Post - Desiree Akhtavan = CSFD 61% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-07 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 82


    Quote:
    audio=english, titulky=SK,CZ


    Quote:
    There are still people around who believe that erotic love felt by one girl towards another is in a fact a medical condition which can treated and cured or at least the symptoms of this illness can be reduced.

    In my life I met a quite a number of such people, due to the fact that I was never "closeted" as a L-cinema expert. Hetero male with wife, children and grandchildren, who casually remarks that one of his main activities is the analysis of L-movies and even writing essays on the subject, is to such people like a red cloth to a bull and they surely don't hesitate for a moment before voicing their convictions in strongest possible terms.

    Since I saw more than 500 L-movies and met a considerable number of female couples, some with children, in my life, in a situation of this kind I always assume the role of torero, thus accepting the challenge of a verbal duel.

    Sadly, until now, people who held the above mentioned believe (i.e. that erotic love can be treated via medication, fasting, prayer, meditation, electroshocks and such) have so far proved so vastly inferior (intelectualy and retorically) to me, that duels turned into (unwanted by me) their public humiliation. I hate when this happens, so if anyone wants to defend the above mentioned arguments in the comments, you are most welcome to the good old fashioned English verbal duel, but please please read first each and every torrent content, comment and forum contribution, I wrote in the past three weeks. If after that you are still convinced you can win the argument, let us have some fun, but please please don't start if there is any chance that you will join the line of publicly humiliated individuals.

    You may however want to consider (Monty Python of course) and-now-for-something-completely-different option and with untrembling hand press the download button for this one. If you are not totaly brainwashed, a single viewing of the enclosed material should prove sufficient for the task of purging your mind of infantile beliefs.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/585908-prevychova-cameron-postove/prehled/


       
       


    Quote:
    Převýchova Cameron Postové

       USA The Miseducation of Cameron Post
       Slovensko Prevýchova Cameron Postovej (festivalový název)
       Nový Zéland The Miseducation of Cameron Post
       Velká Británie The Miseducation of Cameron Post
       Austrálie The Miseducation of Cameron Post

    Drama
    USA, 2018, 91 min
    Režie: Desiree Akhavan
    Předloha: Emily M. Danforth (kniha)
    Scénář: Desiree Akhavan, Cecilia Frugiuele
    Kamera: Ashley Connor
    Hudba: Julian Wass
    Hrají: Chloë Grace Moretz, Jennifer Ehle, John Gallagher Jr., Quinn Shephard, Sasha Lane, Owen Campbell, Forrest Goodluck, Emily Skeggs, Steven Hauck, Dalton Harrod, Christopher Dylan White, Kerry Butler, Justin Denis, Andre B. Blake, Francesca Noel, Chloe Roe, McCabe Slye, Michalina Scorzelli


    Quote:
    Snímek inspirovaný uznávaným románem Emily M. Danforthové, sleduje titulní postavu (Chloë Grace Moretz), která je během maturitního večírku přistižena s jinou dívkou na zadní sedačce auta a následně poslána do speciální instituce pro mladistvé, kde jsou teenageři pomocí křesťanské víry léčeni z homosexuality. V zařízení, vedeném přísnou a tvrdou dr. Lydií Marshovou a jejím bratrem reverendem Rickem – který je živoucím důkazem toho, jak mohou být účastníci programu “napraveni” – je sexuální náklonnost ke stejnému pohlaví léčena pomocí Boha a křesťanské víry. Tváří v tvář nesnášenlivosti a popření se Cameron seznámí se skupinkou “spoluhříšníků” včetně huličky Jane, která je po amputaci, a jejího kamaráda Adama, chlapce “dvojího ducha” z kmene Lakotů. Společně tvoří nesourodou rodinu, která bojuje o přežití.


    Quote:
    Land of the free my frickin ass. Nechci vůbec myslet na to, že film má odrážet realitu, respektive že je o věcech, které se děly a dějí, ale když už na to přistoupím, tak takhle mlčky vyčítající, niterný a nuancovaný přístup k vyprávění mi přijde stokrát lepší než otřesný Boy Erased ze stejného roku, na kterého jsem si musela nechtěně vzpomenout. Sasha Lane, Forrest Goodluck, Owen Campbell, Emily Skeggs (i ostatní představitelné "učedníků") a samozřejmě Jennifer Ehle a John Gallagher Jr. prociťují svoje postavy v zajímavém kontrastu s pasivní a pozorující hlavní hrdinkou a film tak skládá z mnoha individuálních bolestivých traumat jednu velkou tupou ránu do podbřišku. --- In an interview about her career with The Guardian, Akhavan proclaimed, "The only mainstream queer female stories have been directed by men-it disgusts me." In the same interview, Akhavan explains her intentions behind directing The Miseducation of Cameron Post. "I didn’t want it to be propaganda, though I think that would be a more commercially successful film. I wanted the tone to be right… Every film about teens is really about the moment they realise that none of the adults know what they’re doing.”


    Quote:
    Druhý film po But I'm a Cheerleader, co jsem na téma tábory na převýchovu homosexuálů v poslušné heterosexuální ovečky viděla. Jestli něco takovýho vážně existuje, pak je čas, aby se psychologové začali taky léčit. Tihle jeblí panbíčkáři by v dnešním světě potřebovali, aby je zašla nějaká Xena alespoň lehce přistřihnout Chakramem. Ale zpátky k filmu. Ikdyž je But I'm a Cheerleader komedie, působil na mě víc agresivně než Cameron Post. Tenhle film mi takovým feel good způsobem připomněl Tanner Hall, Narušení a jiné filmy, odehrávající se v uzavřené skupině mladých lidí. Ale vážně, na to, jak by téma, o kterém film vypráví, mohlo být v realitě závažné a filmařsky zpracované naléhavěji jako třeba Padlé ženy, Hříšnice, Lost and Delirious, tak na mě The Miseducation of Cameron Post působilo prostě hrozně pohodově a odpočinkově. Taková průměrná pohodovka na tři hvězdy, o nepovedeném konci nemluvě, ale já prostě z čistě půdových důvodů musela přihodit čtvrtou hvězdu, páč z Chloë Grace Moretz je najednou takovej kus, že jsem se vrátila po letech do puberty a celej film jsem nad tvou její tvářičkou proslintala, o erotických scénách ani nemluvím, to budu muset ještě zajít rozchodit.


    Quote:
    Serious version of But I'm a Cheerleader

    Sweet teenage girl gets caught kissing her girlfriend and is sent to a Christian gay conversion camp. The film But I'm a Cheerleader had a comic perspective on this situation but this film Miseducation takes it seriously. Seemed like a realistically awful situation. Fortunately the girl makes some friends at the camp but they all suffer under the pressure to change their orientation. The film shows that this is emotional abuse. The acting of all the teens is excellent.


    Quote:
    10/10
    More than about sexual orientation

    I am a 71 year old heterosexual woman and I loved it. It left me with a large lump in my throat so I went home to see what it was about. And big surprise it took me back to my high school years when I felt so frustrated, bored, trapped by the stupidity of what I was spending my days doing. Taking tests on regurgitated information that didn't interest me at all. I just cried the lump out that was a ball of similar feelings to the ones portrayed in the movie. This was outwardly worse and very poignant and it makes me understand why so many kids today are lost and angry. They are right to be angry. Who is caring for who they are- not who everyone wants them to be?

    Thanks for your courageous movie. I think almost anyone could get something out of it.




















    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.269 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 11:23
    sql

    TOPlist