Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

ASUS GPU Tweak II 2.1.9.1 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    ASUS GPU Tweak II 2.1.9.1 Názov:ASUS GPU Tweak II 2.1.9.1 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:95.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    GPU Tweak umožňuje optimalizovať rýchlosť hodín, napätie a rýchlosť ventilátora až na štyroch grafických kartách nezávisle alebo súčasne. Môžete si tiež vybrať medzi štandardným alebo pokročilým režimom GPU Tweak v závislosti od úrovne vášho zážitku.
    Spoločnosť ASUS robí vážny hardvér pre ťažkopádne pretaktéry, ktorí chcú vytlačiť každú uncu výkonu zo svojho výstroja a nikdy sa nevrátia od výzvy. Tento zážitok sa ďalej vylepšuje so všetkým novým a intuitívnym pomocným programom GPU Tweak spoločnosti ASUS, ktorý vám umožní sledovať a optimalizovať nastavenia pre maximálny výkon na všetkých grafických kartách.

    ASUS GPU Tweak bol predstavený už v lete 2011 ako domáci aplikačný softvér ASUS pre adaptéry grafických kariet pre pretaktovanie. Odvtedy dostal viac ako dvadsaťpäť aktualizácií zameraných na zvýšenú kompatibilitu a rozšírenú podporu novo zavedenej série, pričom sa neustále snažil preniknúť do komunity súťažením s magnátom: MSI Afterburner.

    V súčasnosti sa používa v procese pretaktovania kariet ASUS, ktoré kontroluje väčšina populárnych a dobre zavedených webových stránok, a zdá sa, že robí dosť presnú prácu v zdĺhavej úlohe drotárstva s nie jednou, ale mnohými charakteristikami.

    Ako skutočný príklad to pomohlo ASUS GTX 660 DirectCU II dosiahnuť GPU taktovaciu frekvenciu 1098 MHz oproti základným hodinám 1020 MHz a špičkový nárast GPU 1228 MHz nad 1150 MHz. Pokiaľ ide o frekvenciu pamäte, ASUS GPU Tweak umožnil pretaktovači dosiahnuť 6608 MHz, a tak stlačiť 600 MHz a pridať ich do skladových hodín.

    ASUS GPU Tweak má pekne upravené rozhranie, aj keď sa na prvý pohľad môže zdať trochu nepredvídateľné. Nezaberie vám však veľa času, aby ste si na to zvykli, a keď sa začne proces pretaktovania, ocitnete sa ponorení do jeho hĺbky. Veríme, že pokiaľ trávite čas sťahovaním a inštaláciou ASUS GPU Tweak, viete o všetkých rizikách, ktoré táto operácia predstavuje, a pokračujte opatrne a dobre využívajte spoľahlivé znalosti.

    Táto konkrétna aplikácia vám umožňuje upravovať hodiny GPU podľa napätia GPU alebo dokonca samostatne, podľa hodín pamäte a rýchlosti ventilátora. Rýchlosť ventilátora môžete tiež nastaviť tak, že ju prepojíte s teplotou, čím vytvoríte prispôsobený graf, využijete prepínač 2D / 3D, synchronizujete všetky dostupné karty a nastavíte profily.

    Celkovo vzaté, ASUS GPU Tweak prešiel od svojho vydania dlhou cestou a začal sa pomenovať ako spoľahlivý spoločník pre ďaleko od bezrizikovej prevádzky. Aj keď mnohí by stále odporúčali použitie MSI Afterburner na použitie s akýmkoľvek grafickým adaptérom, ASUS GPU Tweak sa môže ukázať ako hodná alternatíva, najmä ak je karta, ktorá je po ruke, skutočne ASUS.










    mira999, PeJOBr, vaclav78, bukina1,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    ohne-dich
    Ratio 0.9

    Clen

    29/07/2020 11.10.26
    ved to je free program zadarmo na stiahnutie hocikde na nete
    https://www.asus.com/supportonly/GPUTweak%20II/HelpDesk_Download/


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.249 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:37
    sql

    TOPlist