Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Na pohodu / Feel Good S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Na pohodu / Feel Good S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% Názov:Na pohodu / Feel Good S01 [WebRip][720p] = CSFD 78% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:2.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-03-22 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG
    Titulky : CZE | FRA | ITA | SPA | POL | GER
    Rok vydání : Velká Británie, 2020
    Žánr : Drama / Komedie
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/830736-na-pohodu/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt10098620/




    Režie : Ally Pankiw
    Scénář : Mae Martin
    Domovská stanice : Netflix


    Hrají (Actors) : Mae Martin, Charlotte Ritchie, Tom Andrews, Lisa Kudrow, Ophelia Lovibond, Rosalind March, Sophie Thompson, Ramon Tikaram



    OBSAH : Stand-upová komička Mae Martin se snaží zorientovat v novém vášnivém vztahu s přítelkyní, která bývala hetero, a zároveň se potýká s úskalími střízlivosti.(Netflix Czech)




    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2020 | Release year: 2020

    Stand-upová komička Mae Martin se snaží zorientovat v novém vášnivém vztahu s přítelkyní, která bývala hetero, a zároveň se potýká s úskalími střízlivosti.

    Stand-up comic Mae Martin navigates a passionate new relationship with her formerly straight girlfriend while dealing with the challenges of sobriety.








    1. 1. díl | Episode 1
    26 m

    Komička Mae si začne intenzivní vztah s George, která dosud chodila jen s muži. Obě se ale zdráhají prozradit důležité informace.

    Comedian Mae embarks on an intense relationship with George, a woman who's only dated men. But they both hold back important parts of themselves.



    2. 2. díl | Episode 2
    25 m

    George na rodinné svatbě, kde je bez Mae, začne vidět jejich vztah v novém světle. Mae se snaží mít pořád co dělat, aby se nezačala hroutit.

    At a family wedding without Mae, George begins to see their relationship in a new light. Meanwhile, Mae stays busy to try to keep from unraveling.



    3. 3. díl | Episode 3
    25 m

    George před svými přáteli dál tají svůj vztah s Mae, což začne ovlivňovat jejich sexuální život. Maggiina dcera požádá Mae o radu.

    As George continues to hide her relationship with Mae from her friends, it begins to affect their sex life. Maggie's daughter asks Mae for advice.



    4. 4. díl | Episode 4
    25 m

    Mae se v Blackpoolu snaží usmířit se svými rodiči, ale její matka se odmítne bavit o minulosti. George si kvůli posledním událostem připadá zranitelná.

    In Blackpool with her parents, Mae tries to make amends — but her mother refuses to discuss the past. George feels vulnerable about recent events.



    5. 5. díl | Episode 5
    25 m

    Mae se sblíží s bývalou hvězdou, která zažívá comeback a vystupuje v klubu. Ale jeho rada, aby byla naprosto upřímná, se jí vymstí.

    Mae bonds with a former star who's making a comeback and performing at the Gag Bin. But his advice that she be brutally honest in her set backfires.



    6. 6. díl | Episode 6
    26 m

    Video s Mae se stane virálním hitem a Maeina popularita nabírá na obrátkách. Její život se ale rozpadá. George konfrontuje studentku kvůli homofobní nadávce.

    Mae's popularity increases after a video of her set goes viral, but her life is falling apart. George confronts a student who uses a homophobic slur.



       
       










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    controlmachete
    Ratio 5.86

    Member+

    24/04/2022 13.26.10
    SEED prosím


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:23
    sql

    TOPlist