Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

For the King II | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    For the King II Názov:For the King II Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-11-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    For The King II
    + Bonus Soundtrack


    Datum vydání: 2. listopadu 2023
    Žánry/Tagy: RPG, Tahové, Izometrické, 3D
    Vývojář: IronOak Games
    Vydavatel: Curve Games
    Platforma: PC
    Engine: Unity
    Steam Uživatelské hodnocení: 51 % uživatelských recenzí je kladných (na základě 1,365 recenzí) Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, japonština, korejština, portugalština - Brazílie, polština, ruština, ukrajinština, zjednodušená čínština, tradiční čínština
    Jazyk zvuku: žádný

    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 (x64) Procesor: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) nebo ekvivalentní / AMD FX-8350 (4 * 4000) nebo ekvivalentní
    RAM: 8 GB Grafická karta: GeForce GTX 960 (4 GB) / Radeon RX 550 (4 GB) DirectX: 9.0c/10/11/12
    HDD Místo: 4,1 GB (8,6 GB během instalace)

    https://en.riotpixels.com/games/for-the-king-2/screenshots/24/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Královna Rosomon, kdysi milovaná svým lidem, se obrátila proti svým poddaným, uvrhla je do otroctví v temnotě Fahrulových dolů, zatímco budovala spojenectví se zlověstnými a zlovolnými silami.

    Shromážděte svou družinu v kooperaci pro čtyři hráče nebo se vydejte na dobrodružství sami ve hře Fahrul a riskujte vše, abyste bojovali proti tyranské královně a ukončili její utlačovatelskou vládu.

    Od tvůrců For The King, velmi oblíbeného RPG, které kombinuje roguelite a stolní hratelnost, přichází nová kapitola v historii Fahrulu, navržená na aktualizovaném enginu přinášejícím inovace a vylepšení hratelnosti pro vracející se hrdiny i nové dobrodruhy.

    Na motivy deskových her: Hru The King II si totiž může snadno vzít do ruky a hrát s ní, ale její zvládnutí vyžaduje dovednosti, trpělivost a strategickou dokonalost a zároveň zůstává nekonečně znovuhratelná díky procedurálně generované mapě, která zajišťuje, že žádné dva průchody hrou nebudou nikdy stejné. Jedinečné, ale známé mechaniky pohybu, střetnutí a boje inspirované hodem kostkami dodávají ještě více spontánnosti a rozmanitosti, jak vaše štěstí stoupá a klesá v hodu kostkou.
    Kampaň přátelská k roguelitům: For The King II nabízí kompletní kampaň s více než 30 hodinami hraní, rozdělenou do 5 samostatných dobrodružství, z nichž každé je příběhově propojeno. Cesta je dlouhá a cesta zrádná, ale nebojte se, pokud vaše skupina selže, začnete při příštím hraní silnější a moudřejší s lepšími počátečními předměty, které si můžete nakreslit do své výbavy.
    Výběr týmu: Vytvoř si partu z 12 jedinečných tříd postav, z nichž každá má své vlastní jedinečné výhody, silné stránky a herní styly. Od těžkopádného ranaře z Kováře až po lstivého Alchymistu s lektvary si vybíráte, které postavy se postaví obávané Královně, a bojové strategie, které vám zajistí úspěch. Přiveď do své party nové postavy s žoldáky a společníky, kteří ti umožní vytrhávat divokou zvěř z lesní půdy a rekrutovat nemilosrdné žoldáky z místních hospod (samozřejmě za úplatu), aby posílili tvé řady v těžkých chvílích.
    Hra pro čtyři hráče: Procházejte Fahrulem sólo nebo až se třemi přáteli v kooperaci pro čtyři hráče. Jako sólový hráč můžete ovládat všechny postavy ve své skupině, což vám dává úplné vlastnictví mapy kampaně a bojové strategie, zatímco v kooperaci pro čtyři hráče musíte koordinovat a vyjednávat se členy své skupiny. Zahrajte si online multiplayer se svými přáteli a ovládejte své vlastní postavy nebo hrajte offline kooperaci na stejném počítači. Offline kooperace podporuje více hráčů; Každý bude mít na tahu vstupy.
    Vylepšené tahové bitvy: For The King II, inspirovaný tahovými klasikami, přidává strategickou hloubku do oblíbených bojových mechanik díky novému Battle Gridu, kde pohyb a pozice poskytují vám i vašim nepřátelům strategické buffy a postihy. Braňte zadní řadu tím, že se vybavíte mocným věžovým štítem, zatlačte nepřátele do smrtících kaluží hořícího ohně nebo zamotejte jednotky pro boj zblízka temnou magií seslanou se zbraněmi uloupenými z poražených nepřátel. Volba je na vás!
    Neuvěřitelné království: Fahrul je krásnou i smrtící zároveň. Na své cestě se setkáte s množstvím rozmanitých biomových prostředí, která ožívají v dechberoucím uměleckém stylu. Od bujných lesů, toxických bažin a lávou naplněných pustin až po piráty (to nevadí!) Hra For The King II vás přenese hluboko do divů Fahrulu a zavede vás dál než kdy předtím do této úžasně vymyšlené země plné dobrodružství.


    Bonusový soundtrack ve formátu MP3 je standardně zahrnut.
    Instalace trvá 3-6 minut (v závislosti na vašem systému)
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: 4,1 GB (8,6 GB během instalace)
    Jazyk lze změnit v nastavení hry.








    polha123, abeceda1,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Black_Paolo
    Ratio 0.26

    Clen

    12/11/2023 14.39.32
    Spustit to jde , ale hrát se to nedá . Je to totální pí........

    0
    polha123
    Ratio 0.24

    Clen

    06/11/2023 21.56.00
    Funguje jak má děkuji moc

    -1
    TheEndcze
    Ratio 0.65

    Clen

    06/11/2023 18.00.35
    Ahoj co delat kdyz to porad nacita a nenajede ? :/ toci se nacitani ale nic to nedela ... nejaka rada ?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.199 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 15:12
    sql

    TOPlist