Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Capture One 21 Pro v14.2.0.48 (x64) Multilingual Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Capture One 21 Pro v14.2.0.48 (x64) Multilingual Portable Názov:Capture One 21 Pro v14.2.0.48 (x64) Multilingual Portable Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:516.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-31 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Představujeme Capture One 21  - uvolněte sílu svých fotografií. Capture One 21 je tady. Nejvýkonnější software pro úpravu fotografií je nyní ještě lepší. Proměňte svůj tvůrčí proces pomocí revolučního nástroje Speed ​​Edit, dosud nejautentičtějších barev - a ještě mnohem více.



    Barva
    - ovládejte každou barvu - a vytvořte libovolnou barvu - pomocí nástrojů pro přesnou úpravu. A díky realistickému zpracování barev začněte s úpravami snímků RAW, které vypadají lépe a autentičtěji než kdy dříve.

    Rychlost
    - Unikátní nástroj Speed ​​Edit umožňuje úpravy bez rozhraní - a upravuje více fotografií najednou. Profesionální nástroje pracovního postupu navíc usnadňují bezproblémový import, export a organizaci souborů.

    Tethering
    - získejte dokonalého pomocníka pro focení. Díky nejrychlejšímu tetheringu v tomto odvětví můžete připojit svůj fotoaparát a pořizovat fotografie přímo do aplikace Capture One a navíc je organizovat na cestách.

    Rychlost
    úprav - Revoluce v rychlosti úpravy fotografií. Funkce Speed ​​Edit vám umožní bezproblémovou práci bez dotyku jezdce na rozhraní - jednoduše podržte vybrané klávesové zkratky a procházejte, táhněte nebo pomocí kláves se šipkami proveďte rychlé úpravy. Dokonce můžete upravit více fotografií najednou, abyste mohli provádět nejrychlejší dávkové úpravy.

    Dehaze
    - Eliminujte mlhu a snižte plochost obrázků - vše v jednom posuvníku. Nový výkonný nástroj Dehaze automaticky upravuje kontrast, sytost a další prvky plochých fotografií.

    Profily ProStandard
    - Zůstaňte věrní skutečnému životu s dosud nejautentičtějšími barvami. Tyto nové profily fotoaparátu zachovávají původní barvy lépe než kdy dříve a chrání odstíny před změnami způsobenými kontrastem. Zachránce života pro portrétní a produktovou fotografii - a jakýkoli obrázek, který se spoléhá na autentické barvy.

    Podpora HEIC
    - Díky podpoře souborů HEIC (8bitových) můžete nyní upravovat fotografie ze svých zařízení Apple a dalších v Capture One.

    Naučte se
    - nikdy nebylo jednodušší zvládnout Capture One. S novým tlačítkem „Naučit se“ rychle získáte kurátorský výběr výukových programů, které vám pomohou učit se krok za krokem. Navíc povolte „Tipy pro nástroje“ a najeďte myší na nástroj pro rychlé vysvětlení jeho fungování.

    Rychlejší správa majetku
    - vyhledávání a procházení fotografií v katalozích a relacích je nyní rychlejší než kdy dříve. A s novými miniaturami s vysokým rozlišením je také snazší vybrat a vyřídit obrázky před importem. Navíc nyní můžete importovat fotografie z různých složek najednou.

    Základní úpravy barev
    - Upravujte barvy rychle pomocí kompaktního a intuitivního editoru základních barev. Klikněte kamkoli na fotografii a přetažením upravte odstín, sytost a světlost jakékoli barvy - nebo upravte barvy pomocí jednoduchých posuvníků.

    Advanced Color Editor
    - Získejte úplnou kontrolu nad barvami pomocí Advanced Color Editor. Definujte rozsahy barev a upravte odstín, sytost a světlost s úplnou přesností.

    Verné barvy
    - Získejte nejlepší možný výchozí bod pro úpravy. Capture One vykresluje soubory RAW ve věrných barvách, které jsou přizpůsobeny všem hlavním značkám fotoaparátů.

    Nástroj Vyvážení barev
    - Pro přesné gradování barev použijte intuitivní nástroj Vyvážení barev a přidejte barevné odstíny a individuálně upravte svítivost stínů, středních tónů a zvýraznění.

    Úpravy tónů pleti
    - Vytvářejte přesné tóny pleti bez složitého retušování díky třem jezdcům Uniformity pro odstín, sytost a lehkost. Použijte je jako lokální nastavení pro maximální kontrolu.

    Nástroj Black and White
    - Ovládejte černobílý převod při minimalizaci množství zavedeného šumu pro hladký výsledek.

    Detaily a profily objektivů
    - Zpracujte soubory RAW v nejvyšší kvalitě s nejostřejšími detaily. A minimalizujte zkreslení a pokles světla díky uživatelským profilům objektivů.

    Úpravy obrázků
    - Získejte výkonnou kontrolu nad svými obrázky pomocí výkonných a přesných nástrojů pro úpravu fotografií.

    Vrstvy a masky
    - Úpravy můžete zaměřit na konkrétní části obrázku - aniž by to ovlivnilo zbytek. Naneste až 16 vrstev a vytvořte přesné masky do samostatných oblastí pro úpravy.

    Organizace
    - Od jednotlivých obrázků až po tisíce snímků, zůstaňte na vrcholu projektů a souborů pomocí nástrojů pro inteligentní správu. Navíc získáte pokročilá nastavení pro rychlejší export různých typů souborů.

    Pracovní postup a výkon
    - Získejte hladký proces úprav fotografií díky přizpůsobenému rozhraní a rychlému výkonu.



    Minimální požadavky na Microsoft® Windows®:
    - CPU Intel nebo AMD se 2 jádry
    - 8 GB RAM
    - 10 GB volného místa na pevném disku
    - Kalibrovaný monitor s rozlišením 1280 × 800, 24bitové rozlišení při 96 dpi
    - Windows 7® SP1 64bitový , Windows 8.1® 64-bit, Windows 10® 64-bit *
    - Microsoft® .NET Framework verze 4.7 (bude nainstalován, pokud není k dispozici)
    * Podpora systému Windows 10 je k dispozici od roku 2004







    pekres, PeJOBr, Jozef017, Premca, pepusak1, ovlasto,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Carbon1
    Ratio 1.34

    Member+

    13/11/2022 16.07.09
    prosím verze 22 by nebyla?

    1
    Hrasek666
    Ratio 1.25

    Member+

    15/08/2022 18.50.16
    Bohužel nejsem schopen importovat RAF fotky z foťáku Fujifilm, takže pro mě nepoužitelné.


    --------------
    >> 15/08/2022 19.50.24
    slnieckozv: nepoznas raw importer


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.065 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 11:02
    sql

    TOPlist