Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Tajomny ostrov 2 / Obitajemyj ostrov. Schvatka / The Inhabited Island: Fight (2009)(SK)[TVRip] = CSFD 60% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Tajomny ostrov 2 / Obitajemyj ostrov. Schvatka / The Inhabited Island: Fight (2009)(SK)[TVRip] = CSFD 60% Názov:Tajomny ostrov 2 / Obitajemyj ostrov. Schvatka / The Inhabited Island: Fight (2009)(SK)[TVRip] = CSFD 60% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:878.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-05-26 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Fantasy,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Tajomný ostrov 2 (TV Rip)
         


    Jazyk: SK

    Titulky: NE


    http://www.csfd.cz/film/257508-obitajemyj-ostrov-schvatka/



    Obal:

      
    Rok vydání a země:Rusko, 2009,
    Délka: 106 min

    Video: Kodek: xvid
    Audio: Kodek: mp3  
    ŽŽánr: Fantasy / Sci-Fi

    Obsah:Rok 2157. Ruský vesmírny letec Maxim Kammerer (VASILIJ STEPANOV) vyrastal na Zemi, kde žudia už dávno porazili choroby a hladomor, kde neexistujú žiadne vojny, terorizmus a človek rozvíja netušené možnosti ukryté v svojom materiálnom tele. Maxim po dvadsiatich rokoch medzigalaktických letov stroskotá na vzdialenej obývatežnej planéte Sarakš. Po havárii kozmickej lode Maxim nemá nádej vráti sa domov na Zem. Na planéte Sarakš pôsobí ako smiešny cudzinec, objavujúci neznámy svet, ktorý sa stal jeho domovom. A je ním poriadne šokovaný. Všade vládne prísny vojenský režim so sadistickými lídrami na čele. Totalitný politický režim neustále kontroluje obyvatežov na každom kroku a väzní ich vďaka všadeprítomnému signálu, ovládajúcemu ich mozgy. Sarakšom neobmedzene vládnu Neznámi Otcovia – pätica anonymných a absolútnych pánov tohto sveta. Vedomie obyvatežov manipulujú špeciálnymi žiaričmi, ktoré chrlia do žudských mozgov nemilosrdnú ideológiu. Toto neviditežné žiarenie spôsobí, že žudia uveria každej myšlienke a pri vežkej intenzite pôsobí ako mučiaci nástroj - každého paralyzuje v záchvatoch pekelných bolesti. Je to dokonalý nástroj moci a mučenia. Pozemšan Maxim je však proti žiareniu výnimočne odolný, jednoducho naňho nepôsobí. Tento fakt vyvolá poplach vo vládnych kruhoch a v pätách má hneď dvoch nepriatežov - Umnika, inteletuála, ktorý je štátnym prokurátorom a Cudzinca, tajomnú postavu, ktorá má blízko k vládnej päke Otcov. Maxim spozná priateža Guya Baala (PETR FEDOROV) a zamiluje sa do jeho sestry Rady (JULIA SNIGIROVÁ). Ak chce Max preži a pomôc svojej láske aj priatežovi, musí zniči celý rozsiahly systém žiaričov. Vzbúri sa a koná. V ukradnutom tanku prerazí vojenské kordóny a vyrazí za hranice známeho sveta, aby tam získal spojencov. Koho presvedčí, aby sa pridal na jeho stranu? Mutantov? Púštnych barbarov či námorníkov z ponorky White, poslov ostrovného impéria? Len tajomný pútnik sa pokúsi Maxima zastavi, pretože vie, aké dôsledky môže ma jeho vzbura proti režimu. Ale to sa už blíži posledný boj, ktorý o všetkom rozhodne... (oficiální text distributora)




       
       

    Screen:















    sgabi8888, haseki, milanuska, jofo68,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.274 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:21
    sql

    TOPlist