Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kaspersky Internet Security 2015 Multidevice CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kaspersky Internet Security 2015 Multidevice CZ Názov:Kaspersky Internet Security 2015 Multidevice CZ Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:172.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-01-14 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky











    Prémiová ochrana pro vaše počítače se systémem Windows a Mac i telefony a tablety se systémem Android

    Kdykoli používáte online bankovnictví, nakupujete nebo jste ve spojení s přáteli, internetové bezpečnostní hrozby jsou stále stejné - bez ohledu na to, zda používáte počítač, telefon nebo tablet. Jelikož počítačoví zločinci používají stále propracovanější techniky útoků, je velmi jednoduché stát se obětí virů, krádeže identity, peněz a bankovních informací, nebo ohrozit bezpečí svých dětí.

    Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 je jednotný produkt s jedinou licencí, který ochrání téměř jakoukoli kombinaci počítačů se systémem Windows nebo Mac a telefonů a tabletů se systémem Android. Ať již při surfování používáte jakékoli zařízení, chraňte sebe, své děti, peníze a citlivé údaje pomocí oceňovaných bezpečnostních technologií společnosti Kaspersky Lab.

    Také si můžete zdarma stáhnout prohlížeč Kaspersky Safe Browser pro platformy iOS a Windows Phone, který vám pomůže zvýšit vaši bezpečnost při prohlížení internetu na zařízení iPhone, iPad nebo Windows Phone

    Klíčové funkce:
    Chraňte se proti nejnovějším malwarovým útokům

    Počítačoví zločinci každý den vytvoří přes 315 000 nových forem malwaru. Chcete-li chránit své počítače, mobilní zařízení a citlivé údaje, potřebujete bezpečnostní řešení schopné držet krok s nejnovějšími hrozbami.

    Oceňované bezpečnostní technologie společnosti Kaspersky Lab jsou proslulé svou schopností vypořádat se s novými i vznikajícími hrozbami. Nezávislé testy ukázaly, že naše technologie na bázi cloudu dokáží nové hrozby odhalit za pouhé 0,02 sekundy. Díky aktualizacím v reálném čase a extrémně rychlé obraně proti novému malwaru a dalším hrozbám jsou řešení od společnosti Kaspersky Lab vaší volbou číslo jedna.

    Zvolte si zabezpečení, které neovlivní výkon

    Ačkoli potřebujete zajistit, aby vaše počítače se systémem Windows a Mac i telefony a tablety se systémem Android - spolu s cennými informacemi, které v nich máte uloženy - byly maximálně chráněny, bezpečnostní software, který je zpomalí, není k ničemu, protože vám neumožní zařízení používat naplno.

    Navzdory zvyšující se složitosti nových malwarových útoků, které se neustále objevují, vyvinula společnosti Kaspersky Lab bezpečnostní řešení, která úspěšně kombinují ochranu a efektivitu. Naše technologie tak pracují "v pozadí" a vaše zařízení mohou plně projevit svůj výkon. Náš speciální Herní režim vám navíc umožňuje ničím nerušený požitek z hraní na počítači, a vy se tak můžete nechat zcela vtáhnout do děje.


    Nedovolte zločincům, aby vás sledovali pomocí webkamery*

    Počítačoví zločinci rychle vycítili příležitost ke zneužití rostoucího trendu používání webkamer a média jsou nyní plná zpráv o tom, jak jsou webkamery nic netušících uživatelů nabourávány za účelem provádění nejrůznějších nekalých aktivit. Jak můžete tyto špehy zastavit?

    Společnost Kaspersky Lab vyvinula zcela nové technologie ochrany webkamer Webcam Protection, které zabraňují neoprávněným osobám ve vzdálenému přístupu k vaší webkameře. Pokud váš počítač chrání naše technologie, nemusíte se již obávat, jestli jej někdo nenakazil a nepoužívá vaši webkameru ke sledování vás a vašeho okolí.

    *Produkt Webcam Protection je dostupný pouze pro počítače se systémem Windows.


    Chraňte své peníze a bankovní údaje před krádeží

    Internetové bankovnictví, nákupy a platební systémy nám pomáhají zjednodušit každodenní život, přinášejí ovšem také závažná bezpečnostní rizika včetně potenciálních krádeží vašich hesel, údajů o účtech a peněz.

    Kdykoli pomocí vašeho počítače se systémem Windows nebo Mac* navštěvujete stránky internetového bankovnictví, obchodu nebo platebního systému, jedinečná technologie Safe Money společnosti Kaspersky Lab ověří, že je stránka bezpečná a zločinci se vás nepokouší oklamat falešnou nebo podvodnou stránkou. Stránka se poté otevře ve speciálním chráněném režimu. Technologie Safe Money vašim online finančním transakcím efektivně poskytuje další úroveň zabezpečení a pomáhá udržet vaše bankovní konto, čísla kreditních karet a osobní údaje z dosahu počítačových zločinců.

    *Pro počítače Mac bude produkt dostupný koncem roku 2014.


    Nedovolte "zlodějům identity" převzít kontrolu

    Představte si ten chaos, kdyby se někdo dostal k vašim citlivým údajům. Pokud zločinci zachytí vaše hesla a osobní údaje, mohou si přivlastnit vaši "digitální identitu", zpronevěřit vaše peníze a způsobit vám celou řadu dalekosáhlých problémů.

    Vzhledem k tomu, že i legitimní webové stránky mohou být nakaženy malwarem a mohou automaticky stáhnout škodlivý kód do vašeho počítače, chytrého telefonu nebo tabletu, společnost Kaspersky Lab automaticky kontroluje všechny webové odkazy a ujišťuje se, že jsou v pořádku... ještě dříve než webovou stránku navštívíte. Naše technologie také skenují e-mailové zprávy, díky čemuž si můžete být jisti, že vás phishingové útoky neoklamou a vy nikomu omylem nesdělíte žádné cenné osobní údaje, které by útočníkům pomohly zmocnit se vaší identity nebo ukrást vaše peníze.


    Ujistěte se, že si vaše děti mohou užívat internet... ale bezpečně

    Internetové hrozby mohou vyděsit dospělé dbalé bezpečnosti, natož pak nevinné děti, které věří všemu, co vidí, a všem, se kterými komunikují. Jelikož je však internet také mocným výukovým nástrojem, je nutné, abyste k němu svým dětem umožnili bezpečný přístup.

    I když se svými dětmi zrovna nemůžete být, naše oceňované produkty rodičovské kontroly je chrání před internetovými hrozbami - včetně sexuálních predátorů. Společnost Kaspersky Lab vám umožní snadno kontrolovat, jakým způsobem vaše děti internet používají, kdy mohou jeho obsah prohlížet a s kým mohou komunikovat, ať již používají počítač se systémem Windows nebo Mac. Můžete zablokovat stahování a přístup k nevhodnému webovému obsahu, spravovat sociální sítě a zabránit vašim dětem v odesílání klíčových osobních údajů.


    Zůstaňte zabezpečeni a hlídejte své náklady i na cestách

    Pokud používáte veřejné sítě Wi-Fi, pro zločince je snadné zachytit vaše e-maily, hesla, čísla kreditních karet a další informace. Kromě ochrany svých údajů byste se měli vyhnout také vysokým nákladům účtovaným poskytovateli sítí Wi-Fi, 3G a 4G.

    Nová funkce Wi-Fi Security Notification od společnosti Kaspersky Lab automaticky ověřuje bezpečnost vámi používaného připojení Wi-Fi, hledá jeho slabá místa, upozorňuje vás na potenciální rizika a poradí vám, jak upravit nastavení zabezpečení. Naše nová funkce Cost-Aware Networking* vám navíc zabrání, abyste překročili nastavený limit přenesených dat. Můžete tak snadno spravovat a optimalizovat své využití dat, ať již se s vaším počítačem připojujete k internetu pomocí veřejné sítě Wi-Fi či sítí 3G nebo 4G.

    *Funkce Wi-Fi Security Notification a Cost-Aware Networking jsou dostupné pouze pro počítače se systémem Windows. Funkce Cost-Aware Networking je dostupná pouze pro systém Windows(R) 8 nebo novější.


    Zabezpečte celou škálu svých počítačů a mobilních zařízení

    Pokud surfujete, jste ve spojení s přáteli, používáte internetové bankovnictví a nakupujete na internetu i na cestách, měli byste se ujistit, že vaše telefony i tablety se systémem Android jsou stejně dobře chráněny jako vaše stolní počítače a notebooky.

    Nyní můžete ochránit svá zařízení pomocí jediného produktu a jediné licence. Řešení Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 umožňuje zabezpečit například pouze jedno zařízení s jednou zakoupenou licencí, nebo až 5 zařízení ( kombinaci počítačů se systémem Windows a Mac i telefonů a tabletů se systémem Android). Kombinaci chráněných zařízení si můžete libovolně vybrat. S licencí pro 5 zařízení můžete ochránit 1 počítač se systémem Windows, 2 chytré telefony a 2 tablety, popř. 1 počítač Mac, 2 počítače se systémem Windows a 2 tablety. Volba je jen na vás.


    Chraňte své telefony a tablety se systémem Android

    99 % malwaru cíleného na mobilní zařízení se zaměřuje na systém Android. Jelikož jsou chytré telefony a tablety tak lehce přenosné, je snadné je ztratit a pro zločince je snadné je odcizit. Vaše osobní údaje a informace o bankovních účtech a kreditních kartách se tak mohou dostat do nesprávných rukou.

    Snadno použitelné technologie společnosti Kaspersky Lab určené pro zabezpečení mobilních zařízení a ochranné funkce na bázi cloudu jsou optimalizovány tak, aby chránily vaše telefony a tablety se systémem Android proti nejnovějším virům, spywaru, internetovým útokům a dalším hrozbám. Funkce ochrany soukromí vám navíc umožní skrýt podrobnosti o vašich kontaktech, voláních, textových zprávách a protokolech. A pokud svůj telefon ztratíte nebo vám bude odcizen, speciální funkce ochrany proti krádeži vám umožní zařízení zablokovat, vymazat z něj data a zjistit jeho polohu.


    Hlavní bezpečnostní funkce pro PC, počítače Mac, zařízení se systémem Android, iPhone, iPad a Windows Phone

    Ochrana počítačů se systémem Windows

       Oceňovaná ochrana proti malwaru
       Ochrana na bázi cloudu chrání před nejnovějšími hrozbami
       Technologie Webcam Protection - chrání vaše soukromí
       Technologie Safe Money - poskytuje vyšší zabezpečení internetových nákupů a bankovnictví
       Webová ochrana - kontrola internetových odkazů, ochrana proti phishingu a spamu
       Pokročilá rodičovská kontrola - chrání děti před internetovými hrozbami
       Funkce Wi-Fi Security Notification - pomůže vás chránit při používání veřejných sítí Wi-Fi
       Funkce Cost-Aware Networking - usnadňuje správu vašich nákladů


    Ochrana telefonů a tabletů se systémem Android

       Oceňovaná ochrana proti malwaru
       Ochrana na bázi cloudu chrání před nejnovějšími hrozbami
       Ochrana proti krádeži - pomáhá zablokovat a najít ztracené zařízení
       Filtr hovorů a textových zpráv pro smartphony se systémem Android
       Bezpečné prohlížení webových stránek - blokuje nebezpečné a phishingové odkazy
       Ochrana soukromí - umožňuje omezit, co ostatní mohou na vašem telefonu zobrazit
       Kontrola webových odkazů - varuje před nebezpečnými odkazy v textových zprávách


    Ochrana technologií Safe Browser pro iOS a Windows Phone

       Ochrana pro prohlížení webových stránek pro iPhone, iPad a Windows Phone
       Kontrola webových odkazů - detekuje podvodné adresy URL
       Ochrana proti phishingu na bázi cloudu
       Filtrování obsahu - umožňuje filtrovat nevhodný obsah
       Podporuje vyhledávače Google, Yahoo, Bing a Yandex






    15.0.0.463(b) finální k 14.1.2015


    CZ


    Trial Reset (Lifetime)


    Všeobecné požadavky:
        480 MB volného místa na pevném disku.
        CD / DVD-ROM (pro instalaci z CD).
        Připojení k internetu (pro aktivaci a databází aktualizace).
        Počítačová myš.
        Microsoft Internet Explorer 8.0 nebo vyšší (k aktualizaci databáze a moduly aplikace na internetu).
        Microsoft Windows Installer 3.0
        Microsoft .NET Framework 4.

    Požadavky pro notebooky/netbooky:

        Intel Atom 1.6 GHz procesor nebo kompatibilní ekvivalent.
        Grafická karta Intel GMA950 s alespoň 64 MB grafické paměti RAM (nebo kompatibilní ekvivalent).
        Rozlišení obrazovky ne méně než 1024 * 576.

    Podporované operační systémy:
       Microsoft Windows XP Home Edition SP3
       Microsoft Windows XP Professional x86 SP3
       Microsoft Windows XP Professional x64 Edition SP2
       Microsoft Windows Vista Home Basic (Service Pack 1 a 2) (32/64 bit)
       Microsoft Windows Vista Home Premium (Service Packs 1 a 2) (32/64 bit)
       Microsoft Windows Vista Business (Service Packs 1 a 2) (32/64 bit)
       Microsoft Windows Vista Enterprise (Service Packs 1 a 2) (32/64 bit)
       Microsoft Windows Vista Ultimate (Service Packs 1 a 2) (32/64 bit)
       Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 1) (32/64 bit)
       Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 1) (32/64 bit)
       Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 1)  (32/64 bit)
       Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 1) (32/64 bit)
       Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 1) (32/64 bit)        
       Microsoft Windows 8 (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8 Pro (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8 Enterprise (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8.1 (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8.1 Pro (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8.1 Enterprise (32/64 bit)
       Microsoft Windows 8.1 Update


    Rozbal stažený archiv, nainstaluj aplikaci a pokračuj dle návodu obsaženého v archivu.















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    jiribohac1
    Ratio 0.26

    Clen

    14/01/2015 16.19.48
    Prosim to je trial?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.200 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:30
    sql

    TOPlist