Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Krotitele duchu 1-2-3 / Ghost Busters (1984 - 1989 -2016 )(CZ) = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Krotitele duchu 1-2-3 / Ghost Busters  (1984 - 1989 -2016 )(CZ) = CSFD 83% Názov:Krotitele duchu 1-2-3 / Ghost Busters (1984 - 1989 -2016 )(CZ) = CSFD 83% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:4.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-09-15 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Fantasy,Komedie,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/10360-krotitele-duchu/prehled/
    Rok vydání: 1984
    Délka: 107 min
    Žánr: Akční / Komedie / Sci-Fi
    Obsah
    Hejna malých zelených duchů, strašidla a paranormální jevy se začínají objevovat v New Yorku. Kdo může ochránit lidi před těmito nadpřirozenými bytostmi? Pouze tři nezaměstnaní parapsychologové. Dávají se dohromady a vytvářejí tým lovců duchů. Vybaveni ektoplazmovými kanóny, pastmi na duchy a speciálním vozidlem bojují proti přesile slizských oblud.(oficiální text distributora)
    Parapsychológovia Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Dan Aykroyd) a Egon Spengler (Harold Ramis) sa po prvý raz vo svojich životoch ocitli tvárou v tvár duchovi - a nepodarí sa im ho chytiť. Keďže vďaka tomuto neúspechu prídu o svoje miesta (vyučovali na katedre parapsychológie miestnej univerzity), rozhodnú sa skúsiť šťastie ako „krotitelia duchov na voľnej nohe"! Netrvá dlho a zavalia ich prvé nástojčivé žiadosti o pomoc: V chladničke hudobníčky Dany Barrettovej ((Sigourney Weaver - )) sa dejú čudesné veci, z jedného z najluxusnejších hotelov mesta vyháňa hostí nenažrané slizké zelené monštrum... Paranormálne javy neustále pribúdajú! Zakrátko vedci zistia, že mocnejúca nadprirodzená energia sa zhromažďuje nad vežiakom, v ktorom býva krásna Dana - práve odtiaľ sa totiž krutý sumerský démon Zuul chystá prevziať moc nad naším svetom!(TV Dajto)
     

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/10393-krotitele-duchu-ii/komentare/strana-8/
    Rok vydání:  1989
    Délka:   104 min
    Žánr: Akční / Komedie / Sci-Fi
    Obsah

    Krotitelé duchů už jsou dobří snad jen pro předškolní děti, kterým vypráví strašidelné historky o chytání duchů a zpívají svoje písničky. Nikdo je už nepotřebuje, a tak už je nikdo ani nebere vážně. Ale to všechno jen do chvíle, než se ve městě objeví "sliz, který se živí špatnou náladou". Jen naši odborníci na lapání duchů a věcí nadpřirozených se mu dokáží postavit.

    Štvorica podnikavých „Krotiteľov" - Dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd), Dr. Egon Spengler (Harold Ramis) a Winston Zeddemore (Ernie Hudson) - je s odstupom času užitočná azda už len pre deti predškolského veku, ktorým rozprávajú strašidelné historky o chytaní duchov a spievajú im svoje pesničky. Pred totálnym bankrotom môže priateľov zachrániť iba nová zákazka. Lenže nikto ich už nepotrebuje a nikto ich neberie vážne. To všetko však iba do chvíle, kým sa v meste opäť objaví čudesný sliz, živiaci sa zlou náladou! Majú zlikvidovať jednu z najnebezpečnejších nadprirodzených bytostí - karpatského ducha - a zároveň zbaviť mesto odporného ružového slizu, šíriaceho sa kanalizáciou, a ohrozujúceho newyorské domácnosti. Len oni, ako naslovovzatí odborníci na dolapenie duchov a vecí nadprirodzených, sa mu totiž dokážu
    postaviť...(TV Dajto)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/267964-krotitele-duchu/prehled/
    Rok vydání: 2016
    Délka: 117min
    Obsah

    Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět!(Falcon)
    Krotitelé duchů hlásí svůj dlouho očekávaný návrat. Režisér Paul Feig uvádí jedinečné a zábavné pokračování klasické komedie o nadpřirozených jevech, ve kterém se představí komediální tváře současnosti Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones a Chris Hemsworth. Společně musí sestavit tým, který ubrání Manhattan před náhlou invazí duchů, strašidel a slizu.(Bontonfilm)
    Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a tiež hercov zo „starej partie."(Itafilm)
    Žánr: Akční / Komedie / Sci-Fi

       
       



















    RollandThorinson, jardakol, pepovnblbovn, Jirkasamotar, MiroslavS, Jaty_CZ, sabmiller, jimmyteo, Marianko77, gomez79, gzbzvz, Tomuri8, sgabi8888, krabat, embr23, alibabbaobab,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    embr23
    Ratio 0.29

    Clen

    04/07/2023 22.13.28
    poprosím o seed, vdiak moc

    35
    jardaczech22121
    Ratio 0.96

    Clen

    05/01/2019 12.43.02
    dekuji

    36
    gered
    Ratio 1.8

    Member+

    01/01/2019 22.39.46
    Ten "tretí diel" nie je Ghostbusters 3, ale akýsi zmodernizovaný remake s ženským obsadením. Pôvodne sa plánoval aj tretí diel (vyšiel napokon s upraveným scenárom len ako videohra Ghostbusters: The Video Game v roku 2009 + kopec animovaných filmov), ale žiaľ pár hercov odmietalo pokračovať a keď zomrel jeden z hlavných predstaviteľov Harold Ramis a tak miesto pôvodnej trojky vzniklo toto (scenár vykradol čo sa dalo z pôvodného filmu a aby to bolo akože iné, tak vymenili mužov za ženy).

    Označenie Ghostbusters 3 v názve je preto trochu zavádzajúce, správne je to Ghostbusters (2016)



    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:48
    sql

    TOPlist