Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jeff Lindsay - Serie Dexter (2007-2014)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jeff Lindsay - Serie Dexter (2007-2014)(CZ) Názov:Jeff Lindsay - Serie Dexter (2007-2014)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:3.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-12 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: EPUB
    Autor: Jeff Lindsay
    Rok vydání: 2007-2014




    Dexter Morgan není právě typ člověka, kterého byste si přivedli domů a představili ho své matce. I když je zábavný a má nádherně ironický smysl pro humor, jedna z jeho charakterových vad (má vražedné sklony) může působit dost odrazujícím dojmem. Ale v jádru je Dexter dokonalým gentlemanem a skutečnou oporou své sestře Deb, miamské policistce, a zajímá se jen o odklízení lidí, kteří si jeho zvláštní návštěvu skutečně zaslouží. Dex je dost pohledný, ale naprosto nevšímavý (upřímně, i trochu zmatený) k zájmu, který o něj projevují ženy. Přes skutečnost, že nemůže vystát pohled na krev, pracuje na oddělení miamské policie jako specialista na analýzu krevních vzorků; tato práce mu umožňuje sledovat zprávy o nejnovějších zločinech a mít oči otevřené k vyhlížení své nové oběti.
    Dexterův dokonale uspořádaný život je náhle narušen, když se v Miami objeví druhý, mnohem nápadnější sériový vrah. Dexe fascinuje, dokonce i přivádí k nadšení, že tento druhý vrah má styl připomínající jeho vlastní. Přesto se nemůže zbavit pocitu, že tento tajemný nový příchozí se nejen pohybuje na jeho území, ale obrací se přímo k němu. Tento nový vrah totiž nejen kopíruje Dextera – ale jako by ho vyzýval: „Pojď si se mnou hrát.“ Dexter si svůj tajný dvojí život vytvořil pro osamělou existenci... ale i roztomilého netvora může zaujmout výhled na nalezení přítele.
    Představujeme jednoho z nejduchaplnějších a nejoriginálnějších vypravěčů za poslední léta, Jeffa Lindsaye a jeho Drasticky děsivého Dextera. Jde o svěží, překvapivý a brilantně napsaný román, který si jistě získá širokou čtenářskou obec.
    Dexter Morgan je specialistou na analýzu krevních vzorků u miamské policie. Mezi kolegy je oblíbený a má mimořádnou intuici na sériové vrahy. Není divu; Dexter ukrývá tajemství: za měsíčných nocí nad ním vládu přebírá Temný společník a stává se sám sériovým vrahem, netvorem postrádajícím city, který sadisticky likviduje své oběti – jiné vrahy, na které je zákon krátký. Vše šlo dobře a ani Dexova nevlastní sestra Debora, rovněž policistka, nic netušila, když se náhle v Miami objevil sériový vrah, jehož styl je totožný s Dexterovým. Spojitostí je stále víc, až Dexter začne pochybovat sám o sobě, nepáchá snad brutální vraždy skutečně on a neposílá pak sám sobě vzkazy? Jak si má vysvětlit předjímající vize a sny? A když zmizí i Debora, zatímco on měl okno, pokusí se ji zachránit před... kým vlastně, před maniakem, či sám před sebou? Šokující závěr jen korunuje toto strhující dílo napsané jedinečným stylem, plné temnoty, ale i černého humoru. Má veškeré předpoklady stát se kultovní literaturou (jak k tomu došlo v USA) a Dexter již teď stojí po boku Hannibala Lectera.
    Již je to mnoho let, kdy se naposledy objevil na trhu tak originální thriller, jako je tento Lindsayův, který uchopil omšelý subžánr – román o sériovém vrahovi – a přetvořil ho takovýmto svěžím způsobem. Již Lindsayovo východisko stojí za to: vypravěč příběhu, Dexter Morgan, je specialista miamské policie na analýzu krevních vzorků a současně i sériový vrah... Co ovšem vzbuzuje u tohoto románu největší nadšení, je jeho styl – humorný, sebeironizující, inteligentní a místy i lyrický; jedná se o morbidní zábavnou jízdu...




    Dexter Morgan se ocitá pod velkým tlakem. Skutečně pro něj není snadné být etickým sériovým vrahem - zejména když se pokouší vyhnout neotřesitelnému podezření nebezpečného seržanta Doakese (který je pevně přesvědčen, že je Dexter vražedným maniakem... v čemž má pochopitelně pravdu). Při pokusu svést Doakese ze stopy musí Dexter sáhnout až na dno svého bezvadně fungujícího umění předstírat. Když právě nepracuje jako specialista pro analýzu krevních vzorků v oddělení miamské policie, tráví většinu volného času se svou spokojenou přítelkyní Ritou a jejími dvěma dětmi, popíjí pivo a pomalu se stává prvním světovým sériovým domácím povalečem. Ale jak dlouho si Dexter vydrží hrát na schovávanou, namísto na rozřezávání vrahů? Jak dlouho vydrží jeho Temný společník, než ho přinutí nechat téhle šarády a znovu osvobodit netvora uvnitř?
    V čase zkoušek zasáhne náhoda. Napříč Miami si klestí cestu obzvláště zrůdný psychopat - muž, jehož zvrácený způsob vraždění bere dech dokonce i Dexterovi. Jak procitají Dexterovy temné choutky, jeho sestra Debora (čerstvě povýšená a ocelově tvrdá policistka miamského oddělení vražd) je do případu osobně zatažená. Brzy se ukáže, že takového netvora dokáže dopadnout pouze jiný netvor - ale ne dřív, než je unesen i jeho úhlavní nepřítel; teprve pak se může Dex naplno opřít do pátrání po nové hračce. Pokud ho ovšem nová hračka nedostane dřív...
    Dexter Morgan je okouzlující netvor... děsivý hrdina... sériový vrah, který zabíjí jen zlé lidi. Fascinující a zábavné čtení. Autor Jeff Lindsay skrze svého hrdiny prokazuje, že je jedním z nejoriginálnějších a nejbarvitějších vypravěčů posledních let.




    Jeden z nejsympatičtějších sériových vrahů-mstitelů čelí svému nejsilnějšímu protivníkovi... Zlu tak hroznému, že vyděsí dokonce i Dexterova vnitřního netvora - a málem ho připraví i o smysl pro humor. To vše vás čeká v tomto zvráceně vtipném a temně fascinujícím románu.
    Je zlo živoucí? Doktor Jerry Halpern se to pokouší zjistit v rámci své průpravy na velký doktorát. Mezitím se Dexter Morgan potýká s několika nepříjemnostmi, které na něj dolehly - v neposlední řadě jde i o plánování svatby s Ritou, aby dovršil svůj převlek za hodného hocha. Pak však Dexe coby policejního analytika povolají k případu: jeden z Halpernových studentů je nalezen upálený, zneužitý a bez hlavy (zjevně jde o oběť nějakému dávnému božstvu) - a Dexter si uvědomí, že se může jednat ještě o někoho daleko zvrácenějšího, než je on sám. Brzy se zdá, že Temný společník v Dexterově hlavě prchl a ukryl se. A když něco takhle vyděsí vašeho přátelského sériového vraha ze sousedství, víte, že jde o něco vážného... A jak kolem Halperna a Dextera krouží smrt, ukazuje se, že je to velmi osobní; zejména když má teď Dex rodinu, kterou musí chránit. Dexter si postupně uvědomuje, že nevlastní děti s ním nejspíš sdílejí jeho mimořádného koníčka - fascinaci smrtí. Dokáže jim pomoci usměrnit jejich touhu po krvi, tak jako on ovládá tu svou? Ale aby se to Dexterovi podařilo, musí se vyrovnat s jedním zmrzačeným seržantem z minulosti, a co je ještě důležitější: musí zůstat naživu...
    Bizarní, ironické a báječně zábavné: Dexter v temnotách sestupuje ještě hlouběji do mysli jedné z nejpůsobivějších postav současné románové tvorby. Skvělé tvůrčí schopnosti Jeffa Lindsaye dosahují v jeho zatím nejskvělejším románu plného rozletu.




    Dexterovi jeho práce analytika krevních stop neustále nabízí nová pokušení, jež apelují na jeho podivný smysl pro spravedlnost... a Temný společník dál touží lovit spolu s ním za svitu měsíce.
    Naštěstí pro Dexe se objeví někdo s obzvláště zvrácenými choutkami. Dexter nikdy nebyl velkým fanouškem umění – avšak nález těla (umělecky naaranžovaného jako opalující se turista na plážovém lehátku) přirozeně vzbudí jeho zvědavost. Miamská smetánka brzy zjistí, že se městem pohybuje nový děsivý sériový vrah. A Dexter je pochopitelně zpět na scéně.




    Dexter rozšířil svou rodinu o dcerku Lily Anne a uvidíme, jestli se holčička nepotatí. Sestra Debora, která dostane nového partnera, kterého nesnáší, se pustí do vyšetřování případu kanibalismu a to ji a Dextera dovede k milionářské rodině Acostů, kteří v sobě mají podobné démony jako Dexter a spol. a shromáždili kolem sebe tajné společenství. Na scéně se objeví také Dexterův bratr Brian a začne se sbližovat s nic netušící Ritou a dětmi. Nakonec Dexter, Debora a její partner Chutsky padnou do nastražené pasti, a právě když na nich kanibalové chtějí začít hodovat, zasáhne Brian a všechny zachrání. Chutsky odejde od Debory, protože ji nechce svou přítomností dál ohrožovat, aniž by se dozvěděl, že je s ním těhotná. A Dexter opět vyráží do měsíčné noci, pohrát si se zbývajícím členem krvavé sekty.

    Další Lindsayova dávka akce, černého humoru a slovních gagů. Nezůstaneme ochuzeni ani o seržanta Doakese či Vince Masuoku. Autor je stále ve formě, možná vtipnější než jindy, a opět tradičně nezvládá finále, závěr je jako u předchozích knih přitažený za vlasy (čtenáři si už zvykli), ale to vůbec nevadí, v hlavní roli (kromě Dextera) totiž opět vystupují skvělé hlášky a přesně trefený černý humor. A s malým Dextřátkem (a bratrem-dvojčetem) zjevně ani zdaleka nekončí.




    Spokojený otec a strýček (i jeho sestra Debora má dítě) si užívá manželského života a věnuje se dál svému koníčku, likvidaci sériových vrahů. Jenže pak se stane chyba a při jedné akci zjistí, že měl svědka. Neznámý však nejde na policii, ale vezme si Dextera za vzor. Začne v jeho stylu masakrovat Dexterovy kolegy z policejního sboru a zanechávat stopy ukazující na Dexe. Chytí se toho hloupý Debořin parťák a pochopitelně seržant Doakes. Dexter stále nemůže odhalit totožnost záhadného muže a ani bratr Brian nic nezjistí. K rozuzlení dojde, až když muž unese Dexovy děti...

    Opět klasický superčtivý Jeff Lindsay – černý humor, hlášky a již typicky za vlasy přitažený konec. Jen dřívější „hlavní hrdina“ Temný společník stále víc ustupuje do pozadí.




    V Miami se natáčí nový detektivní seriál a analytik krevních stop Dexter Morgan se stává objektem pozorování Roberta Chase, televizního herce a idolu žen, který má zazářit jako... miamský analytik krevních stop. Dextera netěší, že mu Bob stále stojí za zády a napodobuje ho – a navíc se teď nemůže v klidu věnovat svému temnému koníčku.
    Pomoc televiznímu štábu přesto přinese Dexterovi radost, sblíží se s půvabnou herečkou Jackie Forrestovou, jež má ztvárnit roli detektivní seržantky, a sám získá v seriálu malou roličku. Jeho radostná nálada se vytratí, když je v kontejneru nalezeno tělo brutálně zavražděné ženy, pak dojde k další vraždě... a všechny oběti se podobají Jackie.
    Dexter dostane ke svým úkolům ještě jeden – má jako bodyguard Jackie chránit. Přestože opravdu usiluje o to, aby se herečce nic nestalo, najde vraha a uloží ho v moři, někdo zabíjí dál...









    Tamika40, ladik12345, Petr-Cz-Sk-Torr,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    PetulaCZ
    Ratio 0.08

    Clen

    15/04/2022 22.58.38
    Prosím o znovu puštění? Děkujuu


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.182 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:27
    sql

    TOPlist