Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nebezpecny svet / Dangerous World (2006)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nebezpecny svet / Dangerous World (2006)(CZ) Názov:Nebezpecny svet / Dangerous World (2006)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:5.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-10-23 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Nebezpečný svět
    (3x DVD full)

    Rok vydání:  2006 
    Žánr:  Dokumentární 
    Délka:  3x 49 minut 
    Jazyk:  čeština  
    Zvuk:  česky DD 2.0 
    Titulky:  ne 
    Obraz:  16:9 
    Menu:  ne 
    Bonusy:  ne 

          
         http://www.csfd.cz/film/275993-nebezpecny-svet/   





            Unikátní dokumentární filmy o katastrofách uplynulích let z cyklu - Nebezpečný svět. Napínavá podívaná, která nenechá diváka vydechnout. Strhující záběry a svědectví těch, kteří přežili katastrofické události v různých koutech světa!  
         
    DVD 1 - Nebezpečné silnice (1,82 GB) 
    Strhující katastrofický dokument z produkce National Geografic Channel o nejnebezpečnějších silnicích světa nás zavede na různá místa naší planety. 
    Na silnici Jungas v Bolívii řidiče dělí jen pár centimetrů od čtyřsetmetrové propasti. Při havárii na jedné z nejdůležitějších dopravních tepen Austrálie, která vede pouští plnou jedovatých hadů, jsou motoristé odkázáni sami na sebe. A na "silnici hráčů" spojující Los Angeles a Las Vegas se prohánějí opravdoví piráti silnic. 
    Napínavá podívaná, která nenechá diváka vydechnout, dokonalé záběry, ale také komentář vedoucí k zamyšlení nad riziky motorismu. obrázky jsou aktivní a jsou z DVD (1920x1080) 

     
         
    DVD 2 - Nebezpečné pláže (2,11 GB) 
    Unikátní dokumentární film o přírodních katastrofách z produkce National Geographic Channel. 
    Na nejkrásnějších plážích světa působí síly přinášející nebezpečí, zkázu a smrt. Diváci se stanou svědky, jak se tsunami, jedna z nejničivějších přírodních sil v lidské historii, blíží rychlostí tryskového letadla k plážím Phuketu. Na korálovém útesu v Austrálii ohrožují potápěče nebezpeční mořští predátoři - velcí bílí žraloci a smrtelně jedovaté medúzy. Záchranáři na kalifornských plážích bojují o životy surfařů a plavců pohlcených vlnami. 
    Originální videozáznamy, filmové rekonstrukce katastrof a svědectví obětí.  
         
    DVD 3 - Nebezpečné stavby (1,85 GB) 
    Největší katastrofy posledních let, které se odehrály ve zdánlivě dokonalých budovách, mostech a tunelech světa z produkce National Geografic Channel. 
    I nejmodernější a technicky bezchybné stavby se mohou během okamžiku stát smrtelnou pastí. Požár změnil dálniční tunel v kalifornském Oaklandu v ohnivé peklo halící uvězněné motoristy do jedovatého kouře. Během okamžiku se pod nánosem sněhu zřítila tři a půl tisíce metrů čtverečních velká střecha sportovního stadionu v Bad Reichenhallu. Z lední haly zbyla jen hromada zkroucených ocelových nosníků, polámaného dřeva a rozbitého skla. Pád dálničního mostu na řece Schoharie byl jedním z největších mostních neštěstí v dějinách Ameriky.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.187 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 08:35
    sql

    TOPlist