Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Transformers Zanik / Transformers Age of Extinction (2014)(CZ/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 57% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Transformers Zanik / Transformers Age of Extinction (2014)(CZ/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 57% Názov:Transformers Zanik / Transformers Age of Extinction (2014)(CZ/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 57% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Blu-ray Filmy - Velikost:86.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-01-17 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: Czech, English, multilanguage
    Titulky: Czech, English, multilanguage
    Kvalita zvuku: CZ Dolby Digital Audio 5.1 (640 kbps) / ENG DOLBY TRUE Master Audio 7.1 (4388 kbps) , Multiaudio...
    Kvalita videa: MPEG-4 AVC Video - 24262 kbps - 1080p
    Menu: Ano
    Bonus Disk: Ano - CZ titulky
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/312718-transformers-zanik/

    Obal:


    Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
    Délka: USA / Čína, 2014, 165 min

    Obsah:

    Automechanik Cade Yager (Walhberg) se snaží uživit sebe a svou dospívající dceru Tessu (Nicola Peltz) opravováním hodně nepojízdných vraků. Zoufale se mu nedaří, ale jen do doby, než se z jednoho roztřískaného náklaďáku vyklube Transformer a zrovna ten nejdůležitější – Optimus Prime. Cade z toho jen těžko může mít radost, protože Amerika se ještě úplně nevzpamatovala ze souboje „hodných" Autobotů se „zlými" Deceptikony, který na konci třetího dílu zlikvidoval půlku Chicaga. Čtyři roky poté jsou všichni zástupci téhle mimozemské rasy na indexu a elitní vědecké mozky se snaží vytvořit pozemské Transformery, kteří by účinněji čelili podobným hrozbám. Z minulosti ale víme, že cesta do pekel bývá dlážděná dobrými úmysly, a jinak tomu nebude ani v tomto případě. To však Cadea příliš netrápí. Zatím. Jako nový lidský parťák toho nejslavnějšího z Transformerů se ocitl nejen v hledáčku americké vlády, ale pronásledují ho i Optimovi krajané. Do toho všeho se jeho dcera zamilovala, s čímž jako otec rozhodně nemůže souhlasit. Čtvrtí Transformers kromě Wahlberga v hlavní roli přinesou ještě jednu zásadní novinku – Dinoboty, což jsou mechaničtí tvorové, kteří vypadají jako prehistoričtí ještěři. Vítejte v transformovaném Jurském parku.


       
       

    Bonus Disk:

    Supplements
    o Bay on Action (1080p, 10:45): The director discusses his frenetic style, the cinematic trickery he uses, the hectic pacing of his style, his filmmaking approach, shooting in Hong Kong and Detroit, crafting the final battle, the film's style, and more.
    o Evolution with Extinction (1080p): An eight-part making-of supplement.
       Generation 2 (15:53): A look at how the film differs from the others but remains within the same universe; introducing new Transformers; building a father-daughter story; characters; casting, performances, and the qualities the cast brought to the film; the picture's scale; and humor in the film.
       Drive Like Hell (13:29): This piece takes a closer look at a number of the vehicles depicted in the film.
       Small Town, Big Movie (11:22): Setting the early parts of the film in Texas, scouting locations and filming locations, production design, robot design and implementation, and shooting action scenes on the location.
       Shadow Protocol Activated (28:45): Chevrolet's participation in the film and the access the company allows the filmmakers, shooting locations in Detroit, alien spacecraft set details, making one of the film's biggest explosions, and filming in and around Chicago and detailing sets and scenes crafted there.
       The Last Stand (11:03): A look at shooting Detroit for Hong Kong.
       The People's Republic (12:54): This supplement takes viewers behind-the-scenes of the Hong Kong shoot, including the apartment rooftop chase, the challenges and rewards of the shoot and location, casting Chinese actors, shooting outside the city and on The Great Wall, and more.
       Rise of the Dinobots (6:10): A look at bringing the fan-favorite Transformers into the franchise and digitally creating them for the film.
       The Finishing Touch (23:10): A strong piece that takes the audience into the editing room, Michael Bay's Florida house, and sound studios for a look at editing, digital effects work, voice work, scoring, sound effects, and the film's Hong Kong premiere.
    o Just Another Giant Effin' Movie (1080p, 10:03): A light piece that offers a collection of fun moments from the shoot.
    o A Spark of Design (1080p, 15:24): This supplement takes viewers into the Rhode Island Hasbro headquarters for a look at character toy design and creation, with a focus on Grimlock.
    o T.J. Miller: Farm Hippie (1080p, 19:43): A fun piece that features the actor visiting with Mark Wahlberg, Kelsey Grammer, and Michael Bay.
    o Trailers (1080p).
       Trailer 1 (2:34).
       Trailer 2 (2:34).
       Kre-O Transformers: Take Us Through the Movies! (3:42): A fun little take on the movie made with Lego-like toys.
       Angry Birds Transformers: Origin Story (1:16): A fun 1980s style/VHS quality Angry Birds take on the franchise.


       
       









    abby30,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    ozenbuch1234
    Ratio 0.14

    Clen

    09/10/2017 13.12.41
    Prosim vas o seed Dakujem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.294 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 18:44
    sql

    TOPlist