Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jasne nebezpeci / Clear and Present Danger (1994)(CZ/EN)[Blu-Ray][1080p] = CSFD 69% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jasne nebezpeci / Clear and Present Danger (1994)(CZ/EN)[Blu-Ray][1080p] = CSFD 69% Názov:Jasne nebezpeci / Clear and Present Danger (1994)(CZ/EN)[Blu-Ray][1080p] = CSFD 69% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Blu-ray Filmy - Velikost:45.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-04-11 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Drama,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Zvuk: Český DTS 5.1 640 kbps, ENG DTrue-HD Audio 5.1 3567 kbps, Polish, Hungarian, Russian, Turkish, Spanish, ...
    Titulky: České, ENG, multilanguage
    Formát: Blu-Ray
    Komplet vč. Menu/Bonus: Ano/Ano
    Odkaz: http://www.csfd.cz/film/11916-jasne-nebezpeci/
    Rok vydání: 1994
    Délka: 144 Min
    Žánr: Akční / Thriller / Drama
    Režie: Phillip Noyce
    Předloha: Tom Clancy
    Scénář: Donald Stewart, Steven Zaillian, John Milius
    Hrají: Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, Joaquim de Almeida, Henry Czerny, Harris Yulin, Donald Moffat, Miguel Sandoval, Benjamin Bratt, Raymond Cruz, Dean Jones, Thora Birch, Ann Magnuson, Hope Lange, James Earl Jones, Jorge Luke, Jaime Gomez, Greg Germann, Ellen Geer, Ted Raimi, Vondie Curtis-Hall, Rex Linn, Ken Howard, Reg E. Cathey, John Putch, Colleen Flynn, Michael Jace, Patrick Bauchau, Kamala Lopez, Patricia Belcher, Kevin Cooney, Reed Diamond, Sebastián Silva, Clark Gregg, Blanca Guerra, Tom Bower, Aaron Lustig, Christine Moore, Chris Conrad, Belita Moreno



    Popis:
    Už podruhé se setkáváme s agentem CIA Jackem Ryanem (v podání Harrisona Forda to poprvé bylo ve filmu VYSOKÁ HRA PATRIOTŮ), který zde bojuje nejen proti kolumbijské drogové mafii, ale i proti zradě a nepoctivosti vlastních spolupracovníků. Začalo to vraždou přítele prezidenta Spojených států. Přestože se ukazuje, že zločin mají na svědomí zabijáci kolumbijského kartelu, s nimiž byl "prezidentův přítel" ve spojení, rozhodne se hlava státu k odvetnému útoku. Je vydán pokyn k vytvoření speciální tajné jednotky, která má centrálu kolumbijských šéfů zlikvidovat. Jde o nelegální akci, protože vojenské jednotky USA smějí v zahraničí operovat jen tehdy, hrozí-li "jasné nebezpečí". CIA vedením celé operace pověří agenta Clarka (William Dafoe). Mezitím pátrá po motivech vraždy i Jack Ryan. Odhaluje souvislost s kolumbijským obchodem s narkotiky a vydává se do Bogoty, aby získal další informace Ryan riskuje svůj život i kariéru pro to jediné, čemu ještě věří - pro pravdu.

    Ta nejlepší Fordovka-Ryanovka s naprosto dokonalými scénami, mezi kterými vyčnívá hlavně (ano, ano) přepadení konvoje. Ani Willem Dafoe jako Clark nemá chybu. Clancyho předlohu sice scénáristé značně osekali (škoda je hlavně úvodní pasáže na lodi), ale co.

    ScreenShot:







       
       










    Krucifix1989, SAUS, splintercz, codlman, gabbo, alamo222,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Krucifix1989
    Ratio 0.07

    VIP

    20/04/2021 13.41.21
    pls seed dakujem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.298 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 15:12
    sql

    TOPlist