Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Depeche Mode - Albumy a EP (2023) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Depeche Mode - Albumy a EP (2023) Názov:Depeche Mode - Albumy a EP (2023) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:51.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-12-22 Peerov:4 (Seed: 3, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Životopis

    Depeche Mode
    Priekopnícka anglická kapela Depeche Mode prevzala zvuk undergroundových elektronických klubov zo začiatku 80. rokov a v priebehu desaťročia ich rozšírila na úroveň štadióna, čím sa stala jednou z najpredávanejších medzinárodných skupín v tomto procese. Jeden z prvých počinov, ktorý vytvoril hudobnú identitu založenú výlučne na použití syntetizátorov, debutovali s temperamentným elektro-popovým duchom, ktorý sa postupne vyvinul do temnejšieho, dramatickejšieho synth-rockového štýlu, ktorý ich nakoniec umiestnil ako jeden z najtypickejších. alternatívne kapely svojej doby. Vďaka skorým vydaniam ako Speak & Spell z roku 1981 a Construction Time Again z roku 1983 si zarobili skromných európskych fanúšikov a v roku 1984 urobili v USA prielom s ich štvrtým LP s platinovou certifikáciou Some Great Reward. Odtiaľ zostali Depeche Mode stálicou v medzinárodnej desiatke s hitmi 90. rokov, ako je klasický Violator a ich prvý U.S./U.K. číslo jedna, grungeom ovplyvnené Songs of Faith and Devotion. Zatiaľ čo ich vnútorná dráma a boj so zneužívaním návykových látok hrozili koncom 90. rokov vykoľajiť, ich neustále sa vyvíjajúci zvuk sa prispôsoboval dobe, či už sa ponorili do náladového trip-hopu na Ultra z roku 1997 alebo digitalizovali s experimentálnou elektronikou na Exciter z roku 2001. Koncom 2000-tych rokov trio zažilo populárnu obrodu a obnovené úsilie s elektro-rockom Playing the Angel, ktorý bol na vrchole rebríčka, čo odštartovalo novú éru, ktorá postavila Depeche Mode do pozície starších štátnikov tohto žánru, pričom dominovali predajom s každým ďalším vydaním a dokonca sa vydali na svoje doteraz najdlhšie turné na podporu svojho 14. albumu, politicky nabitého Spirit z roku 2017. Veľké zmeny ich preniesli do 20. rokov 20. storočia: po uvedení do Rock & Rollovej siene slávy počas pandémie COVID-19 sa po smrti zakladajúceho člena Andyho "Fletcha" Fletchera v roku 2022 zmenili na duo. Ďalší rok , spracovali roky prehier na kontemplatívnom Memente Mori.
    Pôvodne produkt nového britského romantického hnutia, Depeche Mode začali v roku 1976, keď sa Basildon, anglickí klávesisti Vince Clarke a Fletcher prvýkrát spojili, aby vytvorili skupinu No Romance v Číne. Kapela sa ukázala ako krátkotrvajúca a v roku 1979 Clarke vytvoril French Look, ďalšie duo s gitaristom a klávesákom Martinom Gorom; Fletcher sa čoskoro prihlásil a skupina sa prekrstila na Composition of Sound. Spočiatku sa Clarke zaoberal vokálnymi prácami, ale v roku 1980 bol pribratý spevák David Gahan, aby doplnil zostavu. Po poslednej zmene názvu na Depeche Mode, kvarteto zahodilo všetky nástroje s výnimkou syntetizátorov a zdokonalilo hladký, techno založený zvuk, aby predviedla Clarkove chytľavé melódie.
    Po vybudovaní nasledovníkov na londýnskej klubovej scéne debutovali Depeche Mode v roku 1980 skladbou „Photographic“, skladbou zahrnutou na kompilácii labelu Some Bizzare Album. Po podpise zmluvy s Mute Records vydali začiatkom roku 1981 "Dreaming of Me"; zatiaľ čo ani singel, ani jeho nasledovník „New Life“ nespôsobili veľký rozruch, ich tretí počin „Just Can't Get Enough“ sa stal hitom Top Ten v Spojenom kráľovstve a ich debutová LP platňa Speak and Spell z roku 1981 , mal tiež úspech. Keď sa však zdalo, že Depeche Mode sú pripravení na veľký komerčný prelom, hlavný skladateľ Clarke náhle odišiel a založil Yazoo so speváčkou Alison Moyet, čo zanechalo budúcnosť skupiny vo vážnych pochybách.
    Keď sa Gore chopil skladateľskej opraty kapely, zvyšné trio naverbovalo klávesáka Alana Wildera, aby zaplnil technologickú prázdnotu, ktorá vznikla Clarkovým odchodom. Zatiaľ čo A Broken Frame z roku 1982 sa len mierne odchýlil od skoršej tvorby Depeche Mode, Goreove zlovestné piesne sa stali istejšími a sofistikovanejšími v čase Construction Time Again z roku 1983. Nejaká veľká odmena, vydaná nasledujúci rok, bola ich umeleckým a komerčným prielomom, keď sa do popredia dostali Goreove temné, výstredné zaujatie duchovnými pochybnosťami ("Blasphemous Rumours") a psychosexuálnou manipuláciou ("Master and Servant"); rovnostársky singel „People Are People“ bol veľkým hitom na oboch stranách Atlantiku a bol typickým znakom obratu hudby k industriálnejším textúram.
    Atmosférická Black Celebration, vydaná v roku 1986, pokračovala v trende k ponurej melanchólii a ďalej etablovala skupinu ako komerčnú silu; nakoniec sa z neho v USA predalo viac ako 500 000 kópií, čo mu vynieslo zlatý status. Music for the Masses, vydaná v roku 1987, s tromi singlami Hot 100 v skladbách „Strangelove“, „Never Let Me Down Again“ a „Behind the Wheel“, posunula skupinu do hlavného prúdu. Len v USA by sa z albumu predalo viac ako milión kópií. Následné vypredané turné prinieslo v roku 1989 dvojitý live set 101. Nahrávaný v Rose Bowl v Pasadene v Kalifornii bol sprevádzaný koncertným filmom v réžii legendárneho D.A. Pennebaker.
    S boomom alternatívnej hudby na začiatku 90. rokov sa Depeche Mode stali jedným z najpopulárnejších svetových počinov. Trojnásobne platinový Violator vydaný v roku 1990 bol hitom Top Ten, ktorý priniesol hity „Personal Jesus“ (singel číslo osem), „Enjoy the Silence“, „Policy of Truth“ a „World in My Eyes“. Na konte úspechu Violator, ich LP Songs of Faith and Devotion z roku 1993 - s výraznou zmenou v intenzívnom používaní elektrických gitár - sa skupina stala prvou skupinou, ktorá vstúpila do rebríčka na prvé miesto v Spojenom kráľovstve a USA. Ovplyvnená rozvíjajúcim sa grungeom Zvuky Soundgarden a Nirvana, počin vytvorený Flood obsahoval single „I Feel You“ a „Walking in My Shoes“. Na vrchole úspechu sa však skupina začala rozpadať, počnúc Wilderovým odchodom v roku 1995. Gahan sa pokúsil vziať si život a neskôr vstúpil na protidrogovú kliniku, aby bojoval so závislosťou od heroínu.
    Po štvorročnej prestávke Depeche Mode pokračovali ďalej ako trio a vydali album Ultra z roku 1997, ktoré obsahovalo hity „Barrel of a Gun“ a „It's No Good“, ktoré vyprodukoval Tim Simenon. O rok neskôr sa skupina vydala na turné na podporu svojho čerstvo vydaného albumu s hitmi The Singles 86>98. Depeche Mode odohrali 64 koncertov v 18 krajinách pre viac ako milión fanúšikov. Každý člen si vzal po skončení turné značné voľno a Depeche Mode sa nepreskupili ďalšie tri roky.
    Exciter, nasledovník kapely Ultra, bol vydaný v roku 2001. S Markom Bellom z LFO na čele, set obsahoval experimentálnejšie a minimalistickejšie elektronické cítenie, ktoré bolo počuť na singloch ako „Dream On“ a „I Feel Loved“. O dva roky neskôr vydal Gahan svoj debutový sólový album, temný a dusný Paper Monsters. Gore ho nasledoval aj vydaním celoobálkového Counterfeit², celovečerného pokračovania jeho EP z roku 1989 s podobnou tematikou. Po podpore ich sólovej tvorby príslušnými turné po USA a Európe sa členovia kapely čoskoro preskupili, aby nahrali ďalší album.
    Ich 11. album, Playing the Angel, ktorý odštartoval oživenú neskorú éru, bol po vydaní v októbri 2005 hitom prvej desiatky. Produkoval Ben Hillier (Doves, Blur, U2, Elbow) a bol plný singlov ako „Precious“ a „ John the Revelator,“ obsadilo prvé miesto v rebríčkoch albumov v 18 krajinách a na 20 trhoch sa stalo multiplatinovým a/alebo zlatým. Depeche Mode hrali pre viac ako dva a pol milióna fanúšikov po celom svete a video z roku 2006 Touring the Angel: Live in Milan zachytilo jednu z najväčších vystúpení kapely. Po ďalšom Gahanovom sólovom úsilí (Hourglass z roku 2007) sa trio vrátilo do štúdia s Hillierom, aby zavŕšili dekádu albumom Sounds of the Universe z roku 2009.
    Depeche Mode ohlásili rok 2010 svojim 13. štúdiovým počinom, Delta Machine, ktorý zavŕšil trilógiu albumov produkovaných Hillierom. Zmiešaný dlhoročným spolupracovníkom Depeche Flood, Delta Machine debutoval na druhom mieste v Spojenom kráľovstve a vyvrcholil na šiestom mieste v americkom rebríčku Billboard 200. Koncertný film a album Live in Berlin (réžia Anton Corbijn z koncertu z konca roka 2013) nasledovali v novembri. 2014.
    Kapela sa vrátila začiatkom roka 2017 s ich 14. štúdiovým počinom Spirit. Materiál albumu bol do značnej miery inšpirovaný výsledkom prezidentských volieb v USA v roku 2016 a produkoval ho James Ford (Foals, Arctic Monkeys) zo Simian Mobile Disco. Spirit, povzbudený singlom „Where's the Revolution“, debutoval na piatom mieste v rebríčku Billboard 200. Album propagovali masívnym medzinárodným turné – ich doteraz najdlhším trek – ktoré ich udržalo na ceste až do roku 2018. Spomienkové turné dokumentárny film, The Corbijn-helmed Spirits in the Forest, debutoval na obrazovke v novembri 2019 a neskôr bol vydaný spolu s koncertným albumom LiVE SPiRiTS.
    V roku 2020, na začiatku zablokovania pandémie COVID-19, boli Depeche Mode ocenení za členov Rock and Rollovej siene slávy spolu s Nine Inch Nails, T. Rexom a ďalšími. Týždeň po tom, čo bola táto správa oznámená, vydali rozsiahlu retrospektívnu súpravu kariéry, MODE, ktorá zhromaždila všetkých 14 štúdiových albumov (kompletne s prepracovanými umeleckými dielami), ako aj nealbumové singly, B-strany a bonusy v hodnote štyroch diskov. stopy. Minimalistický balíček obsahoval aj 228-stranový text a fotoknihu. Ako pandémia pokračovala, skupina začala pracovať na svojom ďalšom albume, na smrť a úmrtnosť zameranú na Memento Mori. Predtým, ako mohli vstúpiť do štúdia na nahrávanie, Fletcher nečakane zomrel v máji 2022 vo veku 60 rokov. Namiesto rozpadu, teraz už duo Gore a Gahan pokračovali a vo februári 2023 vydali horkosladký singel „Ghosts Again“. celý album prišiel v marci, opäť s Fordom ako koproducentom, po boku Marty Salogni (Bjork) a s Richardom Butlerom (Psychedelic Furs) ako spoluautorom niekoľkých skladieb.

    © Neil Z. Yeung & Andy Kellman /TiVo


    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Speak And Spell (Deluxe)
    Rok: 1981-10-05
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 778—936 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Speak And Spell (Deluxe)
    Rok: 1981-10-05
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 717—892 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: A Broken Frame (Deluxe)
    Rok: 1982-09-27
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 666—872 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: A Broken Frame (Deluxe)
    Rok: 1982-09-27
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 645—924 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Construction Time Again (Deluxe)
    Rok: 1983-08-22
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 635—977 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Love In Itself.2 and Live Tracks
    Rok: 1983-09-19
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 192000 Hz • stereo • 5950—6114 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Paradiso Amsterdam 1983 (live)
    Rok: 1983-12-06
    Žáner: Punk / New Wave
    Vydavateľstvo: Cult Legends
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 1025—1147 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Some Great Reward (Deluxe)
    Rok: 1984-09-24
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 792—995 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Some Great Reward (Deluxe)
    Rok: 1984-09-24
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 746—1005 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: The Singles 81-85
    Rok: 1985-10-01
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 868—1092 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Black Celebration (Deluxe)
    Rok: 1986-03-17
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Mute Records
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 817—983 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Music for the Masses (Deluxe)
    Rok: 1987-09-28
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 545—974 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: 101 (Live at Rose Bowl, Pasadena, CA - June 18, 1988)
    Rok: 1989-03-13
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 862—991 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Violator (Deluxe)
    Rok: 1990-03-16
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 699—1023 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Set in Stone Los Angeles (Live)
    Rok: 1990-08-05
    Žáner: Pop
    Vydavateľstvo: Yellowvin
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 916—1041 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: World Violation 1990 (live)
    Rok: 1990-08-05
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Cult Legends
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 777—999 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Songs of Faith and Devotion (Deluxe)
    Rok: 1993-03-22
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 814—1009 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Songs of Faith and Devotion (Deluxe)
    Rok: 1993-03-22
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 783—966 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Songs Of Faith And Devotion Live (Live 1993)
    Rok: 1993-12-06
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 897—1030 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Ultra (Deluxe)
    Rok: 1997-04-14
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 540—1069 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: The Singles 86-98
    Rok: 1998-09-23
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 931—1054 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: The Singles 86-98
    Rok: 1998-09-23
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 978—1073 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Exciter (Deluxe)
    Rok: 2001-05-14
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 633—1058 kbps



    Umelec: Depeche Mode; Richard Morel
    Аlbum: Dream On (Morel's Pink Noise Club Mix)
    Rok: 2001-05-22
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Capalao Empire
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 935 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 828—837 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 629—838 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 817—840 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 689—867 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 866—935 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX1
    Rok: 2004-03-29
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 673—847 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 843—937 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 792—922 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 878—946 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 610—876 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 827—966 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX2
    Rok: 2004-03-30
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 863—977 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 842—1002 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 828—883 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 867—931 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 843—1036 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 884—989 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX3
    Rok: 2004-03-31
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 530—823 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 698—1029 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 734—1041 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 710—1023 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 914—1034 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 910—1054 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX4
    Rok: 2004-04-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 745—1039 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 843—1049 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 951—1042 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 890—1075 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 980—1055 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 925—1003 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX5
    Rok: 2004-04-02
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 847—1020 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 761—1026 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 826—1022 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 5/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 874—1005 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 4/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 893—1069 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 6/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 764—1108 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: DMBX6
    Rok: 2004-04-03
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/6
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 752—1011 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 81>04
    Rok: 2004-10-25
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 835—1061 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 81>04
    Rok: 2004-10-25
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 865—1030 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 81>04
    Rok: 2004-10-25
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 842—1116 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Playing the Angel (Deluxe)
    Rok: 2005-10-13
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 660—1026 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Touring The Angel: Live In Milan (Live in Milan)
    Rok: 2006-09-25
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 824—966 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: The Best of Depeche Mode, Vol. 1 (Deluxe)
    Rok: 2006-11-08
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 848—970 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: The Best of Depeche Mode, Vol. 1 (Deluxe)
    Rok: 2006-11-08
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 883—1055 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Sounds of the Universe (Deluxe)
    Rok: 2009-04-17
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 574—954 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Sounds Of The Universe
    Rok: 2009-04-20
    Žáner: Pop
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 574—962 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Fragile Tension / Hole To Feed
    Rok: 2009-12-07
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 861—1101 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Tour Of The Universe: Barcelona 20/21:11:09 (Live In Barcelona)
    Rok: 2010-11-05
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 748—1022 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Tour Of The Universe: Barcelona 20/21:11:09 (Live In Barcelona)
    Rok: 2010-11-05
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 759—985 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Personal Jesus 2011
    Rok: 2011-05-30
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 920—1086 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 2: 81-11
    Rok: 2011-06-06
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 819—1072 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 2: 81-11 (Deluxe)
    Rok: 2011-06-06
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 3/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 814—1090 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 2: 81-11 (Deluxe)
    Rok: 2011-06-06
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 2/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 890—1051 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Remixes 2: 81-11 (Deluxe)
    Rok: 2011-06-06
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Venusnote Ltd.
    Disc: 1/3
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 817—1057 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Heaven
    Rok: 2013-01-31
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 869—932 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Heaven
    Rok: 2013-01-31
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 771—931 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Delta Machine
    Rok: 2013-03-22
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 2532—2940 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Delta Machine (Deluxe Edition)
    Rok: 2013-03-22
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 2596—2905 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Delta Machine (Deluxe Edition)
    Rok: 2013-03-22
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 2532—2941 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Soothe My Soul
    Rok: 2013-05-10
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 787—917 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Soothe My Soul (Remixes)
    Rok: 2013-05-10
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 885—1065 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Should Be Higher
    Rok: 2013-10-11
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 944—1093 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Should Be Higher (Remixes) - EP
    Rok: 2013-10-11
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 944—1091 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Live in Berlin Soundtrack (Live)
    Rok: 2014-11-14
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 775—1046 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Live in Berlin Soundtrack (Live)
    Rok: 2014-11-14
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 2/2
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 825—1048 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Where's the Revolution
    Rok: 2017-02-02
    Žáner: Pop/Rock
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1649 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Where's the Revolution (Remixes)
    Rok: 2017-03-03
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 708—1082 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Spirit
    Rok: 2017-03-17
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1479—1766 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Spirit (Deluxe)
    Rok: 2017-03-17
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1410—1766 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Going Backwards
    Rok: 2017-06-23
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 944—948 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Going Backwards (Remixes)
    Rok: 2017-08-11
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 581—1086 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Cover Me (Remixes)
    Rok: 2017-10-06
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 730—997 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: A Broken Frame | The 12" Singles
    Rok: 2018-03-31
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 663—946 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Speak & Spell | The 12" Singles
    Rok: 2018-08-31
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 726—919 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Construction Time Again | The 12" Singles
    Rok: 2018-12-14
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 635—1042 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Some Great Reward | The 12" Singles
    Rok: 2018-12-14
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 792—1008 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Black Celebration | The 12" Singles
    Rok: 2019-05-31
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 806—975 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: LiVE SPiRiTS SOUNDTRACK (LiVE SPiRiTS)
    Rok: 2020-06-26
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 48000 Hz • stereo • 1710—1963 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: New Life In The Netherlands
    Rok: 2020-08-07
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Good Ship Funke
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 906—979 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Songs Of Faith And Devotion | The 12" Singles
    Rok: 2020-10-30
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 795—1009 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Depeche Mode - Dutch FM Broadcast Paradiso Grote Zaal Amsterdam The Netherlands 6th December 1983.
    Rok: 2021-02-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Strum
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 905—978 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Depeche Mode - KROQ FM Broadcast Dodgers Stadium Los Angeles CA. 5th August 1990. 2 CD
    Rok: 2021-02-01
    Žáner: Rock
    Vydavateľstvo: Strum
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 734—975 kbps



    Umelec: Depeche Mode; Chris Isaak; Efb Deejays
    Аlbum: 1999 (Remix)
    Rok: 2021-07-01
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Eletrofunk Brasil
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1671 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Ultra | The 12" Singles
    Rok: 2021-09-10
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 688—994 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Music For The Masses | The 12" Singles
    Rok: 2022-03-25
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 542—1002 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Violator | The 12" Singles
    Rok: 2022-04-01
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 640—967 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Exciter | The 12" Singles
    Rok: 2022-06-10
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 581—1017 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Playing The Angel - The 12" Singles
    Rok: 2022-11-11
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 589—961 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Ghosts Again
    Rok: 2023-02-09
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 3054 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: My Cosmos Is Mine
    Rok: 2023-03-09
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 2952 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Memento Mori
    Rok: 2023-03-24
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 96000 Hz • stereo • 2884—3054 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Ghosts Again (Remixes)
    Rok: 2023-05-05
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 48000 Hz • stereo • 1414—1755 kbps



    Umelec: Depeche Mode; Anna
    Аlbum: My Cosmos Is Mine (ANNA Remix)
    Rok: 2023-06-16
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1531 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Wagging Tongue (Remixes)
    Rok: 2023-07-10
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1506—1671 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Sounds Of The Universe | The 12" Singles
    Rok: 2023-08-04
    Žáner: Pop
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 804—1082 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Speak To Me (HI-LO Remix)
    Rok: 2023-08-11
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1686 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: Delta Machine  | The 12" Singles
    Rok: 2023-10-06
    Žáner: Alternative & Indie
    Vydavateľstvo: Legacy Recordings
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 16 bit \ 44100 Hz • stereo • 785—1082 kbps



    Umelec: Depeche Mode
    Аlbum: My Favourite Stranger (Remixes)
    Rok: 2023-10-20
    Žáner: Electronic
    Vydavateľstvo: Columbia
    Disc: 1/1
    Zvuk: FLAC • 24 bit \ 44100 Hz • stereo • 1518—1680 kbps








    doboska, S6, Erik9911, Powl, margharethe, djsaso, devilfromhell, Mironi111, mike666, pohee, sasinek666, QGZVOBN3376, haluz-rk,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    warflyer
    Ratio 1.53

    Member+

    24/12/2023 11.16.13
    Pěkně jsi si s tím pohrál. Jen ještě doufám, že se seberou a nahrajou nějakou desku se zvukem z doby dinosauří.... v podstatě jsem od PTA alba přestal poslouchat jejich tvorbu až na výjimečné singly.

    1
    Petroff
    Ratio 2.16

    Member+

    22/12/2023 21.25.41
    Fajn balíček. Dík. Platím si TITAL Hi-Fi, ale mám rád nějaké věci i offline a když jsem mrknul a viděl, že mám celou diskografii v asi 5GB, pousmál jsem se, obratem jsem to smazal a nechal tahat torrent.
    Ještě jednou dík.
    DM forever
     


    --------------
    >> 22/12/2023 21.45.40
    UPLOADER:

    0
    coro101
    Ratio 0.36

    Clen

    22/12/2023 19.17.43
    Zdravím nebolo by v 320kpb


    --------------
    >> 22/12/2023 19.22.22
    UPLOADER: Zdravím, Určite nie Tracker rád zasypávam Kvalitou, Pokiaľ nie je Inak.


    --------------
    >> 22/12/2023 20.13.45
    depesmod: Pekna zbierka KVALITNEJ Hudby


    --------------
    >> 22/12/2023 21.59.58
    djsaso: jen zadny 320kpb proboha, to at si kazdej stoci z tech FLAC do MP3 sam

    taky preferuji hlavne vse ve FLAC diky posilam body


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.284 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:59
    sql

    TOPlist