Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Martin Nesměrák - série - Strážci z Landštejna | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Martin Nesměrák - série - Strážci z Landštejna Názov:Martin Nesměrák - série - Strážci z Landštejna Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:3.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-08-21 Peerov:47 (Seed: 45, Leech: 2)
    Zaner:Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Autor: Martin Nesměrák
    Interpret: Petr Neskusil
    Jazyk: Česky
    Vydavatel: Audiotéka, MOBA (2023)
    Žánr: Dějiny a historie



    Na zemské stezce

    Délka: 12:40 h
    Série: Strážci z Landštejna #1


    Na zemské stezce v blízkosti landštejnské zemské brány dojde k přepadení kupecké výpravy a k vraždě rakouského šlechtice. Pozadí tohoto zločinu se snaží rozkrýt Adalrik ze Sichelbachu, velitel hradní posádky. Zdá se, že stopy vedou do blízkého Hradce. Jedná se o náhodné loupežné přepadení, jaká jsou v liduprázdných pohraničních hvozdech na denním pořádku? Nebo souvisí vražda s výbušnou politickou situací na neklidné hranici? Anebo má ještě širší mocenské souvislosti? Román z první třetiny 13. století líčí okolnosti vzniku hradu Landštejna.



    V obležení
    Délka: 11:07 h
    Série: Strážci z Landštejna #2


    Poblíž hradu Landštejna dojde k zákeřnému přepadení kupecké karavany. Vzápětí jsou vyrabovány a vypáleny dva hospodářské dvorce, pokusu o náhlý přepad neujde ani hrad sám. Zaskočená posádka musí hledat účinnou obrannou strategii proti nezvykle početné bandě neznámých ozbrojenců. Přibývá obětí i nezodpovězených otázek. Kdo jsou cizí nájezdníci? Odkud přišli? A pokud je někdo najal, kdo to byl a proč to udělal?

    Podaří se landštejnským vojákům pochytat nebezpečné lapky poschovávané v okolních lesích, odvrátit jejich útoky a nakonec je definitivně zneškodnit?



    Každému jeho hřivnu
    Délka: 12:03 h
    Série: Strážci z Landštejna #3


    Na hradě Landštejně je za záhadných okolností zavražděn hradní písař. Podezření padne na kupce, který spolu se svým doprovodem v podhradí přenocoval a hned za úsvitu spěšně odjel. Adalrik ze Sichelbachu, jeden z velitelů hradní posádky, se za kupcem vypraví, aby jej vyslechl. Sám kupec se však stane obětí přepadení a Adalrik, který se stane náhodným svědkem, je těžce raněn. Vražedných útoků přibývá, navíc se množí přepady eskort s královými penězi. Souvisejí spolu všechny tyto neblahé události? Landštejnská posádka postupně rozkrývá temné spiknutí, jehož nitky vedou až do nejvyšších pater mocenské pyramidy…



    Ve znamení lukostřelce
    Délka: 11:20 h
    Série: Strážci z Landštejna #4


    Z kolony rakouských válečných zajatců uprchne při průchodu landštejnskou zemskou bránou jeden z ostře střežených vězňů. Okolnosti jeho útěku jsou natolik neobvyklé, že jeden z velitelů hradní posádky, Adalrik ze Sichelbachu, čelí podezření, že úmyslně umožnil nepříteli uniknout. Hned příští den navíc z kolony zmizí další dva lidé. Nepřehlednou situaci následně zkomplikuje nečekaný nález mrtvoly neznámého ozbrojence poblíž osady Pomezí.

    Řetězec zdánlivě navzájem nesouvisejících mimořádných událostí vyvrcholí překvapivým útokem rakouské armády, které se podaří nepozorovaně projít pohraničním hvozdem. Zaskočená landštejnská posádka se zoufale brání mnohem početnějšímu nepříteli a naděje, že se podaří přivolat pomoc zvenčí, je takřka mizivá. Chmurné vyhlídky navíc podbarvuje důvodné podezření, že mezi členy posádky může být záškodník, který je spolčen s nepřítelem. Podaří se landštejnským vojákům vyřešit tísnivou situaci? A podaří se Adalrikovi očisti své jméno?



    Démon přichází v mlze
    Délka: 10:18 h
    Série: Strážci z Landštejna #5


    Poblíž hradu Landštejna jsou vysazeny dvě nové kolonizační osady. Jejich výstavba se však nečekaně komplikuje a osadníci jsou sužováni neznámým zlem. Opakované krádeže nářadí v jedné z osad, které jsou zpočátku spíš jenom nepříjemné, vyvrcholí tragédií, kdy je za podivných okolností surově zavražděn zástupce lokátora spolu s mladou dívkou, a posléze je druhá osada napadena neznámými ozbrojenci. Na zemské stezce je v téže době ubit jeden z landštejnských vojáků. Souvisejí spolu všechny tyto zločiny? Anebo je časová a prostorová shoda jenom náhodná? A kdo jsou ti tajemní ozbrojenci, kteří se pohybují v blízkosti hradu a zanechávají za sebou širokou krvavou stopu?

    Adalrik ze Sichelbachu, jeden z velitelů hradní posádky, čelí mimořádné výzvě. Spolu se svými druhy se musí pokusit rozplést předivo vztahů, zájmů a intrik, z nichž některé sahají do vyšších pater mocenské politiky…



    Z kamene a z vápna
    Délka: 10:04 h
    Série: Strážci z Landštejna #6


    Stavba nového hradu Landštejna postupuje jen pomalu a čelí mnohým těžkostem, neboť odlehlá lokalita a dlouhé zásobovací trasy vedoucí liduprázdnými lesy kladou mimořádné nároky na organizaci. Zmizení hlavního stavitele je sice zprvu označeno za pouhou dezerci, následná smrt jeho zástupce je však po ohledání vyhodnocena jako zákeřná vražda.

    Nyní je úkolem Hartmana z Týnce, královského pověřence pro řízení stavby, aby za pomoci Sigiberta ze Sichelbachu a dalších místních starousedlíků rychle odhalil skryté nepřátele, kteří se ve snaze zabránit výstavbě hradu neštítí opravdu ničeho...








    Kim6, luboskopavol, pepa49, Blumeryx, stromtom, kamic, hajan, Two_Worlds_player, gurp, Rojak, Rojak, pohee, polda712, Richard68, KarelBohuslav, Andy28, andre66, marta1, edudantfranc, bororo1975, Threadt, Hebrejec, gomez79, system444, s-l, Antonína, Alexek, margharethe, CornelSulla, Stan, Tondik2, Trip77, Hagrid_Plzen, milan159, eduard33, orlov, tono2986, Stalker115, pitomec, haseki, horan1, burda99, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.210 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 10:31
    sql

    TOPlist