Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ruzovy panter / The Pink Panther (2006)(CZ) = CSFD 53% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ruzovy panter / The Pink Panther (2006)(CZ) = CSFD 53% Názov:Ruzovy panter / The Pink Panther (2006)(CZ) = CSFD 53% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:700.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-02-25 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dobrodruzny,Komedie,Krimi,Mysteriozni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Originalni nazev: The Pink Panther
    Prelozeny nazev: Růžový panter
    Zanr: Komedie / krimi
    Vydano: USA, 2006
    Delka: 93 min
    Jazyk: CZ
    Titulky: Ne
    http://www.csfd.cz/film/182359-ruzovy-panter-pink-panther-the/


       
       

    Inspektor Jacques Clouseau. Jméno, které vzbuzuje hrůzu ve všech zločincích světa - a také ve všech ostatních lidech, kteří měli tu čest se s ním setkat. Snad za to mohou jeho zcela mylné deduktivní schopnosti, snad jeho neschopnost pochopit věci zjevné na první pohled, snad jeho značně omezená jazyková výbava nebo zcela chybějící pohybová koordinace. Důležité je, že i přes poněkud neortodoxní a často udivující metody se mu pokaždé podaří sobě vlastním neodolatelným způsobem vyřešit i ten nejrafinovanější zločin. Aspoň doposud tomu tak bylo.

    V akcí nabité komedii Růžový panter se inspektor Clouseau (Steve Martin) zhostí nejdůležitějšího případu, jaký kdy řešil. Fotbalový tým vedený světoznámým trenérem Yvesem Gluantem právě zvítězil nad reprezentací Číny. Během bujarých oslav s davy fanoušků a krásnou milenkou, popovou hvězdou Xanií (Beyoncé Knowles), ho zasáhne otrávená šipka. V nastalé panice se záhadně ztratí jeho diamantový prsten nevyčíslitelné hodnoty - Růžový panter. Vražda se stane ostře sledovanou mediální senzací a jejím šetřením je pověřen šéfinspektor Dreyfus (Kevin Kline), který usiluje o prestižní vyznamenání, jež mu v minulosti už šestkrát těsně uniklo. S vědomím, že tentokrát nesmí udělat sebemenší chybu - alespoň ne takovou, která by se dala přišít jemu - předá vyšetřování nezdolnému inspektorovi Clouseauovi.

    Clouseau a jeho nový pomocník, ledově klidný francouzský policista Gilbert Ponton ((Jean Reno - )), vedou vyšetřování neuvěřitelnými a fascinujícími metodami. Nikdy neztrácejí soustředění, tah na branku a schopnost pokazit nepokazitelné. Přesto se jim daří neomylně stahovat smyčku kolem krku zatím neznámého zločince. Historie Růžového pantera se začala psát v roce 1963, kdy byl uveden původní film Blakea Edwardse Růžový panter s Davidem Nivenem a Peterem Sellersem v roli inspektora Clouseaua.

    Režisér Levy i hlavní hvězda Steve Martin si uvědomují, že původní Edwardsovy filmy jsou absolutní klasika a snaha na ně navázat se může rovnat sebevraždě. "Nesnažíme se s nimi soutěžit nebo je překonat," říká Levy. "Oba k Růžovému panterovi cítíme velký respekt, ale snažíme se ho podat vlastním způsobem. Chtěli jsme skloubit tradiční příběh se současným způsobem vyprávění a to se nám snad podařilo." Film Růžový panter se natáčel i v České Republice.





    Filmy CZ/SK dabing









    ladislav221, kareljurecek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    12
    maria1824
    Ratio 1.3

    Member+

    22/10/2019 23.42.10
    SEED PLEASE


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.246 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:15
    sql

    TOPlist